adriu,daili pagalvele ir batelis.....
Zuliaska,barbe-nuotaka......
ir mano paskutiniai šios savaites torčiukai....abu rafaelo...
dengta šokoladine saldainiu mase...visa kita pastilažas
šis dengtas pastilažu.....aisingas,gelytes cukrine mase.....rankinukas-bulvytes mase ir apdengtas pastilažu...
adriu graži pagalvėlė, batelis
zuliaska kokia faina barbė
kirbe labai dailūs tortukai , ypač su rankinuku
zuliaska kokia faina barbė
kirbe labai dailūs tortukai , ypač su rankinuku
nu kirbe LABAI GRAŽŪS TAVO TORTAI, bent man tai labai.
man tik asmeniškai nepatinka tie skaičiai tortuose išlindę bent aš nenorėčiau kad man taip būtų. bet šiaip tai viskas man SUPER
man tik asmeniškai nepatinka tie skaičiai tortuose išlindę bent aš nenorėčiau kad man taip būtų. bet šiaip tai viskas man SUPER
sveikutes.Oj kokiu grazumynu pridariusios!!!!!noriu paklaust kiek galima laikyti MMG saldytuve?menuo gal jau per daug,nebetiks?
Kirbe- tas rudasis tortas, tai pasakiškai atrodo tooooks grožis
KIRBE, ZULIASKA
Ir klausimėlis. Kas per daiktas naudojamas ploniems gėlyčių koteliams? Ar galima kokią paprastą vielutę Ar spec kokie yra?
Ir klausimėlis. Kas per daiktas naudojamas ploniems gėlyčių koteliams? Ar galima kokią paprastą vielutę Ar spec kokie yra?
Adriu, nors pagailėjai kremo torto viršaus išlyginimui, kas ir sąlygojo oro pūslių susidarymą greičiausiai, nes nebuvo prie ko prikibti masei, pagalvėlė tikrai žiūrisi dailiai, mane labai sudomino kaip batelio priekį tai išrifliavai, ant ko čia masę jau sumąstei kočioti, labai dailu
Zuliaska, barbytė puiki, klausimas kur dedi atraižas biskvitinio torto ir kaip grietinėlę padarei braškinę????
Kirbe, aš tyliai stebėjau jau kelintą dieną ir galvoju, kažin kada bus galas bet jo tikrai buvo verta palaukti, tikra šaunuolė, šitiek daug tortų padarius bet pats paskutinysis tai atėmė žadą nuskopijavau šokoladine mase dengtas irgi LABAI SIMPATIŠKAS
Zuliaska, barbytė puiki, klausimas kur dedi atraižas biskvitinio torto ir kaip grietinėlę padarei braškinę????
Kirbe, aš tyliai stebėjau jau kelintą dieną ir galvoju, kažin kada bus galas bet jo tikrai buvo verta palaukti, tikra šaunuolė, šitiek daug tortų padarius bet pats paskutinysis tai atėmė žadą nuskopijavau šokoladine mase dengtas irgi LABAI SIMPATIŠKAS
QUOTE(adriu @ 2010 02 13, 09:47)
vaisinis su jogurtu ir varškės kremu
puošta MMG ,batelis-pastiliažas,aisingas
privargau su oro puslytėm niekad jų nebūvo,o dabar kaip tyčia
puošta MMG ,batelis-pastiliažas,aisingas
privargau su oro puslytėm niekad jų nebūvo,o dabar kaip tyčia
Bet batelis koks grazus uztai gavosi
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 13, 11:08)
nu ir aš keliu. šiaip realybėj gražiau man
šviesūs biskvitai, pertepti vaniline ir braškine grietinėle, su bananais ir želė
šviesūs biskvitai, pertepti vaniline ir braškine grietinėle, su bananais ir želė
kokia jaunamarte
QUOTE(kirbe @ 2010 02 13, 11:25)
tas pirmas su sirdutem labai grazus,ideja pavogsiu
Sveikos stebukladares
Pirmas mano gyvenime tortas
Nepavyko, o ypac taip kaip tikejausi, bet jauciu pareiga parodyti, nes juk is jusu mokausi
Viduj "Rafaelo svajone", dengta marshmallow mase, paisyta icingu.
Kad ir koks jau gavosi, bet teks MB suvalgyti
Nepavyko, o ypac taip kaip tikejausi, bet jauciu pareiga parodyti, nes juk is jusu mokausi
QUOTE(pukiena @ 2010 02 13, 13:32)
Sveikos stebukladares
na,tavo brangusis turetu tik apsidziaugt tokius gaves!!!!
Sveikos,
gal kuri dengiat tortus su Cipsiuko pastilažu. Gal galėtumėte pasakyti kaip jį gaminti? nes viršuje tik receptas.
Papildyta:
torčiukai žavingi
man šiandien nepavyko saldainių masė su baltu šokoladu. iš pradžių baisingai lipo prie rankų ir visur kitur, pridėjau pudros, tai neįmanoma iškočioti blyno. bus daug rožyčių
gal kuri dengiat tortus su Cipsiuko pastilažu. Gal galėtumėte pasakyti kaip jį gaminti? nes viršuje tik receptas.
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 02 13, 14:25)
torčiukai žavingi
man šiandien nepavyko saldainių masė su baltu šokoladu. iš pradžių baisingai lipo prie rankų ir visur kitur, pridėjau pudros, tai neįmanoma iškočioti blyno. bus daug rožyčių
QUOTE(tute28 @ 2010 02 13, 15:06)
as naudoju specialius kotelius parsiustus is užsienio.....
QUOTE(pukiena @ 2010 02 13, 15:32)
Sveikos stebukladares
na kaip pirmas tortas,tai sakyciau netgi labai pavykes......saunuole.....
Papildyta:
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 13, 15:55)
Sveikos,
na želatina išbrinkini nurodytam kieky vandens,ant stalo pasiberi cukraus pudra,krakmola...ydedi medu..pili želatina ir minkai,minkai.....kol gausis mase kaip plastelinas....