Net neįsivaizduoju, dirba jie ryt ar nedirba
Jeigu Tau reikėjo pačios masės spalvotos, tai reikėjo tuos miltukus dėti kartu su cukraus pudra , o jeigu nori piešt, tai tada nežinau... gal su šnapsu skieskt turėtų blizgėt Bet gal geriau palauk kol kas nors gudresnis parašys , nes aš su dažymais nelabai užsiimu
O čia pirkai šilainių TP? O su spalvotais maršhmallowsais kai padariau,tai gavosi kreminė spalva
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 13, 01:03)
Jeigu Tau reikėjo pačios masės spalvotos, tai reikėjo tuos miltukus dėti kartu su cukraus pudra , o jeigu nori piešt, tai tada nežinau... gal su šnapsu skieskt turėtų blizgėt Bet gal geriau palauk kol kas nors gudresnis parašys , nes aš su dažymais nelabai užsiimu O čia pirkai šilainių TP? O su spalvotais maršhmallowsais kai padariau,tai gavosi kreminė spalva
Ne, Savanorių pr.
Tortas jau suformuotas , beliko papuošti Šį dalyką darysiu pirmą kartą
Aha, su šnapsu , kažne tuomet manęs tėvai neapskųstų poniai Šalaševičiūtei
O kurioj ten savanorių vietoj randasi tas TP??? Žinau tik šilainiuose...
Tai gerai praskiesk ir neberūpės tėvam nei Šalaševičiūtės, nei vaikai
Galiu garantuot,kad viskas gausis puikiai, nes pirmas kartas visą laiką būna kruopščiausias
Galiu garantuot,kad viskas gausis puikiai, nes pirmas kartas visą laiką būna kruopščiausias
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 13, 03:06)
O kurioj ten savanorių vietoj randasi tas TP??? Žinau tik šilainiuose...
TP savanoriuose yra prie senu vartu kavines
QUOTE(kutvela @ 2010 02 13, 11:40)
TP savanoriuose yra prie senu vartu kavines
Kaip gerai, nereiks belstis į šilainius dėkui
Gal kam pravers rožės gamybos procesas
su figūrėlėmis, tai aš atsidarau google paveiksliuką, žiūriu į jį ir lipdau... pažingsniui kažin ar yra kas įdėjęs, nėra tos figūrėlės tokios sudėtingos, kad nebūtų galima iš paveikliuko išlipdyti
su figūrėlėmis, tai aš atsidarau google paveiksliuką, žiūriu į jį ir lipdau... pažingsniui kažin ar yra kas įdėjęs, nėra tos figūrėlės tokios sudėtingos, kad nebūtų galima iš paveikliuko išlipdyti
QUOTE(Emile @ 2010 02 13, 09:04)
Mačiau išlipdytas gražias figūrėles ant torto - nulėpausis su mike pukuotuku, teletabiai, opse deize ir pan. Gal kas gali įdėti nuorodą, kur pasižiūrėti, kaip šiuos personažus nulipdyti (žingsnis po žingsnio)? Būčiau labai dėkinga.
čia truputį yra
kaip fainiai, AČIŪ, reikės persižiūrėti viską