QUOTE(rutyte11 @ 2010 02 12, 10:36)
Merginos kaip jus galvojat is ko ji jieja sita ale kaip gumine mase?
MAse
ŽELATINA čia. Padaro labai stiprios konsistencijos želatiną ir naudoja kaip moldą... Super nuorodą čia davei. Ačiū. Bučka už gerą darbą
QUOTE(eglejk @ 2010 02 12, 10:36)
Turiu laisvesnio laiko, ai keliu tortus:
Tavo Mcqeenas NEREALUS
super gerai atrodo. Koks jo svoris?
ir dar noriu paklausti, apvalų ryškiai raudoną tortą kokiais dažais dažei? Labai graži spalva. Ačiū.
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 12, 12:25)
Jetau,kaip čia sudėtingai viską išsukinėjai
ai, nu va šovė mintis.. kaip tik baigiau minkyt šokolado ir dirbtinio medaus mišinuką.. tai žinai, va tą juodo (na ir balto, bet man reikėjo juodo šokolado) mišinuką taigi galima naudoti ne tik rožėms lipdyti.. juk galima ir kočioti. Tai va.. man šitas mišinukas natūralesnis atrodo, ir mažiau cirkinimosi su mikrobange. Iš jo gautųsi labiau valgomesnės klostės, negu iš marshmallow..
che che, ant dienų gausiu paragaut TIKRŲ marshmallow saldainių.. va tada ir pamatysiu skirtumą tarp tikrų ir skirtų bananų respublikai
QUOTE(MeGu @ 2010 02 12, 12:37)
viskas LABAI fainai atrodo..tik jau ta Dovydo žvaigždė.. specifika?
QUOTE(regal @ 2010 02 12, 13:02)
Bandysiu siandien daryti macvyno torta, jau issikopinau is kito skyrelio kaip daryti apdengima, tik ten nebuvo parasyta, kuriuo momentu reikia deti dazus.
Ir gal galit pasakyti, ar buna juodu dazu.
Dažų būna visokių spalvų, juodų ir baltų, skystų ir milteliais, ir apstingusios želatinos konsistencijos.
Nėra labai bendros taisyklės, kada reikia dėti dažus. Dažus reikia dėti tada, kada reikia. Labai intensyvios spalvos neišgausi, jeigu dėsi į masę minkydama. Be to, sunaudosi labai daug dažų. Ilgainiui atsilieps kišenei, o ir valgytojų sveikatos nereikia pamiršt.
Todėl va dažom masę teptuku, kempinėle, jau ant torto.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...