Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2010 02 12, 08:36)
Turiu laisvesnio laiko, ai keliu tortus:

Medutis, dengtas pastiliazu, siek tiek aisingo smile.gif
user posted image

is galo
user posted image

Bandysiu siandien daryti macvyno torta, jau issikopinau is kito skyrelio kaip daryti apdengima, tik ten nebuvo parasyta, kuriuo momentu reikia deti dazus.
Ir gal galit pasakyti, ar buna juodu dazu.
Atsakyti
Zaismingas stiklas,viskas ten gerai su tuo tortu.Tik as galvoju,ka dtie kringeliai ten galego buti padaryti konditeriniu maiseliu ir kokiu icingu arba beze.
Va,kaip cia Meian(Meian sugrizk greiciau!!!!) rode user posted image,ir tada apipiesta sokoladu ar dar kuom nors.


QUOTE(eglejk @ 2010 02 12, 06:36)
Turiu laisvesnio laiko, ai keliu tortus:



bigsmile.gif Oho,kiek laisvalaikio turi lotuliukas.gif Labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif
QUOTE(MeGu @ 2010 02 12, 08:37)
Labas, smile.gif  esu jūsų mokinukė, tai retkarčiais užsuku atsiskaityt biggrin.gif


Tesingai,kad atsiskaitai,kuklu,bet grazu,neperkrauta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 12 vasario 2010 - 11:34
QUOTE(regal @ 2010 02 12, 12:02)
Bandysiu siandien daryti macvyno torta, jau issikopinau is kito skyrelio kaip daryti apdengima, tik ten nebuvo parasyta, kuriuo momentu reikia deti dazus.
Ir gal galit pasakyti, ar buna juodu dazu.

as kai dengiu masina, tai apdengiu balta mase, o tik paskui dazau su teptuku palikdama langus ir siaip kur reikia balta smile.gif taip ir si karta dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 02 12, 10:36)
Merginos kaip jus galvojat is ko ji jieja sita ale kaip gumine mase?
MAse

ŽELATINA čia. Padaro labai stiprios konsistencijos želatiną ir naudoja kaip moldą... Super nuorodą čia davei. Ačiū. Bučka už gerą darbą oro_buckis.gif

QUOTE(eglejk @ 2010 02 12, 10:36)
Turiu laisvesnio laiko, ai keliu tortus:

Tavo Mcqeenas NEREALUS thumbup.gif super gerai atrodo. Koks jo svoris?

ir dar noriu paklausti, apvalų ryškiai raudoną tortą kokiais dažais dažei? Labai graži spalva. Ačiū.

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 12, 12:25)
Jetau,kaip čia sudėtingai viską išsukinėjai 

ai, nu va šovė mintis.. kaip tik baigiau minkyt šokolado ir dirbtinio medaus mišinuką.. tai žinai, va tą juodo (na ir balto, bet man reikėjo juodo šokolado) mišinuką taigi galima naudoti ne tik rožėms lipdyti.. juk galima ir kočioti. Tai va.. man šitas mišinukas natūralesnis atrodo, ir mažiau cirkinimosi su mikrobange. Iš jo gautųsi labiau valgomesnės klostės, negu iš marshmallow..

che che, ant dienų gausiu paragaut TIKRŲ marshmallow saldainių.. va tada ir pamatysiu skirtumą tarp tikrų ir skirtų bananų respublikai laugh.gif

QUOTE(MeGu @ 2010 02 12, 12:37)


viskas LABAI fainai atrodo..tik jau ta Dovydo žvaigždė.. specifika?

QUOTE(regal @ 2010 02 12, 13:02)
Bandysiu siandien daryti macvyno torta, jau issikopinau is kito skyrelio kaip daryti apdengima, tik ten nebuvo parasyta, kuriuo momentu reikia deti dazus.
Ir gal galit pasakyti, ar buna juodu dazu.

Dažų būna visokių spalvų, juodų ir baltų, skystų ir milteliais, ir apstingusios želatinos konsistencijos.
Nėra labai bendros taisyklės, kada reikia dėti dažus. Dažus reikia dėti tada, kada reikia. Labai intensyvios spalvos neišgausi, jeigu dėsi į masę minkydama. Be to, sunaudosi labai daug dažų. Ilgainiui atsilieps kišenei, o ir valgytojų sveikatos nereikia pamiršt.
Todėl va dažom masę teptuku, kempinėle, jau ant torto.
Atsakyti
kirbe dovaneles labai grazios,bantukai fainuoliai 4u.gif
zaismingas stiklas man irgi tavo tortukas patiko,toks ydomus.
eglejk vajej koks mashiniukas,grazuolis.labai patiko wub.gif
MeGu grazutis tortukasna ir ash ishkepiau mamytes gimtadienui tortuka,apibarstytas kokosu drozemis nes jinai nemegsta masiu,gelyte pastilazas,lapukai pagal kirbe perliukai tikri,bet kita karta darysiu ish mases:)

user posted image

dabar noriu pakalust mergaiciu kas dare lapelius pagal kirbe ar viskas gavosi,nes pirma karta dariua suberiau visus miltus,tai tikrai man per daug atrode teshla trupejo visa,tai ishmeciau.dabar dariua tai daug maziau dejau bet jinai nebuvo tokia elastinga,norejau patampyti krashtukus lapeliu bet nesigavo graziia kaip pas jus,plysho teshla,mergaites kur mano klaida?
Atsakyti
vaidulyteee, labai grazi sirdute, tokia labai miela wub.gif
tik gaila, kitu tortu man darbe nerodo, tai grizus namo tirai pasicekavysiu koki ten groziai sudeti tongue.gif

naitai, masiniukas svere 2,5-2,7kg. o ta raudona daziau su dazais is cipciuko, tais milteliniais, cia vysniniai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
eglejk,tobuleji ant akiu thumbup.gif ,man tas paskutinis jau toks mielas,jau tokia meile,super 4u.gif
Zaismingas Stiklas,grazus tortas,originalus.Gal tiesiog pati norejai kaitaip,isivaizdavai kitaip,todel tau dabar ir nepatinka.Bet is tiesu labai saunus 4u.gif
Vaidulyteee,o jau sirdeles romantiskumas wub.gif labai fainiai 4u.gif
regal,ocho ferari koks bigsmile.gif thumbup.gif
benomama,kas profesionales,kas megejos,svarbu daroma su meile,tada viskas gaunasi grazu,sauniai padirbejai 4u.gif
Atsakyti
daividija- kią kartą bandysiu daryt, kaip Tu ir sakai, aisingu arba beze mirksiukas.gif bet kaip aš apie jas vakar nepagalvojau g.gif na nieko, gyveni ir mokais biggrin.gif

naitas- norėjau pabandyt ta marshmallow masę, tai vat ir pabandžiau bigsmile.gif tik nepagavau bajerio, pagal receptą buvo parašyta apie 180g cukraus pudros, bet aš sudėjau apie 400g g.gif o nieks ir nežaidė su ta mikrobange, viską dariau ant garų vonelės thumbup.gif ir nereikėjo mozotis thumbup.gif

vaidulytee- dėkui, tavasis tortukas labiau prabangiai atrodo mirksiukas.gif

egluteN- dėkui mirksiukas.gif db jau ir man atrodo,kad taip yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 12 vasario 2010 - 14:03
Sveikos tortu kepejos smile.gif
Pradejau ir as kepti tortus. Vakar padariau Snicker torta ir norejau papuosti karameliniu ganasu, bet niekaip neisejo jo pagaminti: pirma karta kai dariau tai perplakiau grietinele ir visas kremas atiteko klozetui doh.gif . Antra karta neissiplake grietinele ir nesuprantu del ko g.gif Merginos, pasakykite ka as dariau ne taip?
Dejau 2 saukstus vandens, 5 saukstai cukraus. Virinau kol cukrus istirpo ir pasidarer rudas (ale karamele). Virindama nemaisiau. Tada po truputi supyliau grietinele ir maisiau. Atvesinau. Atrode viskas gerai. Bet isplakti niekaip neina. Gaunasi skystoka mase, o jei plaku ilgiau tai pradeda darytis sviestas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 11, 22:50)
pora mažu dovaneliu.....

viena-rafaelo,kita-su grietinele ir persikais.....puošta pastilažu....




labai gražūs torčiukai. wub.gif noriu dukterėčiai kažką panašaus su kaspinais padaryti. Gal gali pasakyti kaip pritvirtini tuos kaspinėlius torto viduryje? Labai ačiū 4u.gif 4u.gif


ir dar noriu jūsų paklausti, ar galiu naudoti šokoladinę saldainių masę (jos liko man nuo prieš savaitę daryto torto). laikiau šaldytuve, bet sąlytis su oru buvo, ne iš karto įdėjau į maišiuką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortuncike: 12 vasario 2010 - 14:35
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 12, 14:27)
Sveikos tortu kepejos smile.gif
Pradejau ir as kepti tortus. Vakar padariau Snicker torta ir norejau papuosti karameliniu ganasu, bet niekaip neisejo jo pagaminti: pirma karta kai dariau tai perplakiau grietinele ir visas kremas atiteko klozetui doh.gif . Antra karta neissiplake grietinele ir nesuprantu del ko g.gif  Merginos, pasakykite ka as dariau ne taip?
Dejau 2 saukstus vandens, 5 saukstai cukraus. Virinau kol cukrus istirpo ir pasidarer rudas (ale karamele). Virindama nemaisiau. Tada po truputi supyliau grietinele ir maisiau. Atvesinau. Atrode viskas gerai. Bet isplakti niekaip neina. Gaunasi skystoka mase, o jei plaku ilgiau tai pradeda darytis sviestas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

brangioji mano, žinau, kad sunku perskiatyt 30 tortų papuošimo ir kitų tortų temų, tai matyt ir praleidai tą punktą, kad tas karamelinis ganašas nesigauna niekam, gavosi Daividijai, kuri gyvena ne LT, ir produktai kitokie.... jei nori greito, garantuotai pavykusio karamelinio ganašo, užvirink grietinėlę iki virimo, sudėk induką Rududu, išmaišyk gerai, kad rududu itirptų,. jei liks smulkių gumuliukų ne bėda, lai lieka, padedi stingti, nu per naktį šaldytuve palaikai, ryte mikseriu išplaki, viskas, išsiplaka puikiausiai ir yra gero skonio, tinka tiek puošimui, tiek pertepimui 4u.gif


kiek gražių tortukų pridėjot, šaunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 12, 15:34)
brangioji mano, žinau, kad sunku perskiatyt 30 tortų papuošimo ir kitų tortų temų, tai matyt ir praleidai tą punktą, kad tas karamelinis ganašas nesigauna niekam, gavosi Daividijai, kuri gyvena ne LT, ir produktai kitokie.... jei nori greito, garantuotai pavykusio karamelinio ganašo, užvirink grietinėlę iki virimo, sudėk induką Rududu, išmaišyk gerai, kad rududu itirptų,. jei liks smulkių gumuliukų ne bėda, lai lieka, padedi stingti, nu per naktį šaldytuve palaikai, ryte mikseriu išplaki, viskas, išsiplaka puikiausiai ir yra gero skonio, tinka tiek puošimui, tiek pertepimui  4u.gif


O man visai gerai jis gavosi, dabar net susimasciau ka dariau ne taip g.gif Tiesa nebandziau juo kazkaip puosti tai ir nezinau ar laikytu forma, bet as juo islyginau virsu, ant jo dejau sokoladine aplikacija ir kaip pertepimas gavosi labai skanus. Gal cia tiesiog naujoko sekme, juk is to nezinojimo kaip turi buti atrode kad tikrai gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti