žinok 5 kg dviaukštį medutį esu nudzivavus su 400x400, tai tau turėtų užtekti ir aptepimui ir nudzibavimui, juk jei matysi kad trūksta, dasiplaksi iš naujo o jei bus per daug, skaniai ant batono suvalgysi
Labutis. Labai prasau patarimo - kiek reiketu MMG apdengti staciakapi 36x48 cm. Ar uztektu normos is 1,5 kg c. pudros
QUOTE(meskius @ 2010 02 11, 20:00)
Labutis. Labai prasau patarimo - kiek reiketu MMG apdengti staciakapi 36x48 cm. Ar uztektu normos is 1,5 kg c. pudros
turėtų užtekti tikrai, ir likti turėtų kažkiek
aciu Olesta, uz greita atsakyma .
Sveikos
kreipiuosi į Jus pagalbos SUGADINAU TORTĄ APVEDŽIODAMAS KRYNGELIUS ŠOKOLADU, gal galit patart kaip ištaisyt klaidą??? o gal jau man viską draskyt ir grietinėlė purkšt???
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 02 11, 23:50)
Čia jau tikri siurpraizai, o ne dovanėlės
z stikle,idomus tas tavo tortas papasakok kaip ta virsu taip prikringeliavai?,ir is ko atrodo orginaliai nieko draskyti nereikia,palik taip ,kaip yra
O ką Tu sugadinai nelabai įsikirtau????? Super viskas liuksiškai atrodo nieko nebandyk nudraskyti geriau papasakok, kas per kvarbatkos tenais, labai įdomiai atrodo, nematyta, naujoviška, žodžiu įdomu man
Kirbe
Kirbe
Oi dėkui, kad raminat, bet man nefainas tas tortas, nors tu ką...
Čia šito torto papuošimo idėja yra iš interneto, bet ten nepagavau kampo iš ko padaryti tie zig zagai, tai aš juos padariau iš šokoladinės marshmallow masės ( ir aišku norėjau,kad ta masė gautūsi balta, bet kaip visad nesigavo kaip norėjau)
žodžiu viską dariau taip, iškočiojau atsipjovęs gabaliuką tos masės, supjausčiau juostelėmis ir susukau tokį zig zaga, kuriuos ant torto dėjau vieną ptie kito visom keturiom kryptim tai vat ir visas originalumas jo
Nu, bet kam aš tą šokoladą ten kryngeliavau... nesuprantu...
Čia šito torto papuošimo idėja yra iš interneto, bet ten nepagavau kampo iš ko padaryti tie zig zagai, tai aš juos padariau iš šokoladinės marshmallow masės ( ir aišku norėjau,kad ta masė gautūsi balta, bet kaip visad nesigavo kaip norėjau)
žodžiu viską dariau taip, iškočiojau atsipjovęs gabaliuką tos masės, supjausčiau juostelėmis ir susukau tokį zig zaga, kuriuos ant torto dėjau vieną ptie kito visom keturiom kryptim tai vat ir visas originalumas jo
Nu, bet kam aš tą šokoladą ten kryngeliavau... nesuprantu...
stikle,man tai grazu tie kringeliavimai is sokolado
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 12, 00:35)
stikle,man tai grazu tie kringeliavimai is sokolado
Nors gal man čia viskas dėl to, kad aš jį įsivaizdavau kitaip, nei gavosi??? ai einu miegot, ryt gal geriau atrodys gal jam reik kaip snikersui, kokias 5dienas,kad pastovėtų
nu aš tau nuo dūšios sakau, tas tortas puikus, aišku jei nesigavo kaip norėjai, tai pačiam nervas ima, bet mūsų akiai, jis laaabai patrauklus