Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu merginos, kokius gi tortus kepsit Valentino dienos proga? wub.gif
Susitarem su draugu jokiu "sudeliu" nedovanot vienas kitam lotuliukas.gif
Tai galvoju,gal iskepsiu as jam torta sirdeles formos wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot, kuo čia užpila tą vėžlį? g.gif kad paskui neištirptų, masčiau, gal želatina g.gif
video
Atsakyti
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 06, 00:27)
Atsinešu ir aš torčiuką savam vartojimui. Labai norėjosi ko nors skanaus. ir dar norėjau šokoladinę apdengimo masę išbandyti. tik kitą kartą reiktų didesnį blyną iškočioti, šiek tiek pritrūko  blush2.gif

user posted image

gal kas galit pasufleruot, kur rast sitos sokoladines mases recepta g.gif ar sudetinga su ja dirbt g.gif
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 11, 16:08)
gal kas galit pasufleruot, kur rast sitos sokoladines mases recepta  g.gif ar sudetinga su ja dirbt  g.gif

čia. kaip tik esu atsidarius ir planuoju pabandyt smile.gif
dar noriu paklausti, ar esat bandę su baltu šokoladu?
Atsakyti
QUOTE(šešėlė @ 2010 02 11, 17:18)

aciuks.gif nu bet ir operatyvumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 11 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(kirbe @ 2010 02 11, 17:05)
jeigu gerai išdžiuve ir sausai laikysi,tai gali ilgai ilgai laikyt...kelis menesius tai drasiai....

Aciu smile.gif
Atsakyti
aš valentinkei nieko nekepsiu nes tingiu wink.gif turėsiu užsakymą 14 dienai tai tingiu sau smile.gif
Atsakyti
O as kepsiu Rafaelo svajone pirma karta ax.gif
Atsakyti
Merginos, nepykit, bet kartais paskaitykit pirma puslapi, o taip pat ten nurodyta tema, kur galima rasti labai daug ivairiu masiu bei puosimo budu. Taip pat siulyciau bent siek tiek pavartyti pries tai esamas temas. Jug sita jau ne pirma. Kas 5 puslapis tie patys klausimai, i kuriuos buvo 100 kartu parasyti atsakymai. Ir nedarykit is papuosimo temos plepesiu temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 vasario 2010 - 17:54
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 11, 17:08)
gal kas galit pasufleruot, kur rast sitos sokoladines mases recepta  g.gif ar sudetinga su ja dirbt  g.gif
aciu is anksto  4u.gif

kokia masė jau mačiau tau atsakė, o dirbti nebuvo sunku, pirmą kartą dariau ir viskas gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlė @ 2010 02 11, 16:18)

taip, esam bandę, tik vietoj grietinėlės pilu vandenį tokį pat kiekį, visa kita gamyba pagal receptą, tik saldainius ne ant garų, o mikrobangėje išlydau su vandeniu, tada abi mases sujungiu ir perminkau, gera masė mirksiukas.gif tik prabangos klasei priskirčiau....

su ganašu, Tau tik aptepti reikia, ar dzibuoti???? nežinau ką veiksi su Tuo ganašu, tortukas nedidelis, manau užtektų 150x150 4u.gif nors sakau, žiūrint ką galvoji daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 11, 20:15)
taip, esam bandę, tik vietoj grietinėlės pilu vandenį tokį pat kiekį, visa kita gamyba pagal receptą, tik saldainius ne ant garų, o mikrobangėje išlydau su vandeniu, tada abi mases sujungiu ir perminkau, gera masė  mirksiukas.gif  tik prabangos klasei priskirčiau....
su ganašu, Tau tik aptepti reikia, ar dzibuoti???? nežinau ką veiksi su Tuo ganašu, tortukas nedidelis, manau užtektų 150x150  4u.gif nors sakau, žiūrint ką galvoji daryti  mirksiukas.gif

Aciu labai,dzibuot juo norejau ax.gif
Atsakyti