Nu merginos, kokius gi tortus kepsit Valentino dienos proga?
Susitarem su draugu jokiu "sudeliu" nedovanot vienas kitam
Tai galvoju,gal iskepsiu as jam torta sirdeles formos
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 06, 00:27)
Atsinešu ir aš torčiuką savam vartojimui. Labai norėjosi ko nors skanaus. ir dar norėjau šokoladinę apdengimo masę išbandyti. tik kitą kartą reiktų didesnį blyną iškočioti, šiek tiek pritrūko
gal kas galit pasufleruot, kur rast sitos sokoladines mases recepta ar sudetinga su ja dirbt
aciu is anksto
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 11, 16:08)
gal kas galit pasufleruot, kur rast sitos sokoladines mases recepta ar sudetinga su ja dirbt
čia. kaip tik esu atsidarius ir planuoju pabandyt
dar noriu paklausti, ar esat bandę su baltu šokoladu?
QUOTE(šešėlė @ 2010 02 11, 17:18)
nu bet ir operatyvumas
QUOTE(kirbe @ 2010 02 11, 17:05)
jeigu gerai išdžiuve ir sausai laikysi,tai gali ilgai ilgai laikyt...kelis menesius tai drasiai....
Aciu
aš valentinkei nieko nekepsiu nes tingiu turėsiu užsakymą 14 dienai tai tingiu sau
O as kepsiu Rafaelo svajone pirma karta
Merginos, nepykit, bet kartais paskaitykit pirma puslapi, o taip pat ten nurodyta tema, kur galima rasti labai daug ivairiu masiu bei puosimo budu. Taip pat siulyciau bent siek tiek pavartyti pries tai esamas temas. Jug sita jau ne pirma. Kas 5 puslapis tie patys klausimai, i kuriuos buvo 100 kartu parasyti atsakymai. Ir nedarykit is papuosimo temos plepesiu temos
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 11, 17:08)
aciu is anksto
aciu is anksto
kokia masė jau mačiau tau atsakė, o dirbti nebuvo sunku, pirmą kartą dariau ir viskas gavosi
QUOTE(šešėlė @ 2010 02 11, 16:18)
taip, esam bandę, tik vietoj grietinėlės pilu vandenį tokį pat kiekį, visa kita gamyba pagal receptą, tik saldainius ne ant garų, o mikrobangėje išlydau su vandeniu, tada abi mases sujungiu ir perminkau, gera masė tik prabangos klasei priskirčiau....
su ganašu, Tau tik aptepti reikia, ar dzibuoti???? nežinau ką veiksi su Tuo ganašu, tortukas nedidelis, manau užtektų 150x150 nors sakau, žiūrint ką galvoji daryti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 11, 20:15)
taip, esam bandę, tik vietoj grietinėlės pilu vandenį tokį pat kiekį, visa kita gamyba pagal receptą, tik saldainius ne ant garų, o mikrobangėje išlydau su vandeniu, tada abi mases sujungiu ir perminkau, gera masė tik prabangos klasei priskirčiau....
su ganašu, Tau tik aptepti reikia, ar dzibuoti???? nežinau ką veiksi su Tuo ganašu, tortukas nedidelis, manau užtektų 150x150 nors sakau, žiūrint ką galvoji daryti
Aciu labai,dzibuot juo norejau