Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2010 02 11, 08:57)
Zinok, jeigu medaus tortas, tai as tavo vietoje daryciau du ar 3 staciakampius kiek pasuktus, kaip cia http://www.shopbaker...20chocolate.jpg. Medaus tortus lengva kelti aukstais, jis stabilus. Daryciau apacia 30x30, tai butu kokie 3,2 kg, kitas 24x24, butu kokie 2,5 kg, ir ant virsaus maziuka kokiu 18 cm, tai dar + 1,8 kg kaz kur, staciakampiai gi daugiau sveria nei apvalus.  Panasiai ir iseitum i ta svori.

O torta gali laikyti balkone, jeigu turi

Apie kvadratini ir as pagalvojau...
balkono neturiu lotuliukas.gif ,turiu kiema pilna kaciu lotuliukas.gif ir vaikus,nuo kuriu nieko nepaslepsi..
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 10, 17:47)

Labai labai ačiūūūūūūū, Olestute, už tokį gražų ir naudingą video user posted image

Angel, dar nuo vakar sėdžiu apšalus nuo tavo torto grožio wub.gif fantastiškas tortas tikrai ir kompozicija, ir gėlytės labai gražios, ir taip meniškai papiešta wub.gif wub.gif wub.gif iš kart jaučias kur žmogus prie meno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 11, 11:53)
Apie kvadratini ir as pagalvojau...
balkono neturiu lotuliukas.gif ,turiu kiema pilna kaciu lotuliukas.gif ir vaikus,nuo kuriu nieko nepaslepsi..

Tai tu gali pilnai aukstu parust ir atskirai kiekviena pastatytt i saldytuva. o pries atiduodant, pries kokias 2 valandas, sumestum viena ant kito, detuma arba aisingo taskiukus ten kur sujungimas, arba virvute kokia, padedi paruostus papuosimus ir psio. Per 2-3 val. medaus tortui kambario temperaturoje nieko neatsitiks

O siap, kieme daryk buda tortams laugh.gif
Atsakyti
Merginos noriu patarimo kiek galima laikyti plikytos mases lapelius(pagal Kirbes recepciuka) smile.gif
Atsakyti
nu apsukos tai ne mano, bet va torto dengimas liuks 4u.gif

žybt žybt ir vestuvinis gatavas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 11 vasario 2010 - 13:28
Olesta,neblogai cia vaizdines info davei thumbup.gif
turiu klausimeli del ganaso.Papuosimu temoje raso,kad 1:1 .Gal galit kas pasakyt kiek mano jo reikes tu 1:1 padengti 18,5cm tortuka ?150g:150g? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 11 vasario 2010 - 13:55
Labai aciu mergaites uz pagyras blush2.gif
QUOTE(RiMami @ 2010 02 11, 14:00)
Angel, dar nuo vakar sėdžiu apšalus nuo tavo torto grožio wub.gif fantastiškas tortas tikrai ir kompozicija, ir gėlytės labai gražios, ir taip meniškai papiešta wub.gif wub.gif wub.gif  iš kart jaučias kur žmogus prie meno mirksiukas.gif

meniskas zmogus lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zinai ilindau i tavo parasa ir pamaciau toki torta kurio iskart uzsimaniau jai nesunku pasakyk kur tokio torto receptas yra man jis labai tiktu valentinkei naminiam valgymui toks rudas biskvitas apacioj per viduri baltas ar ten jogurtas koks ar pauksciu pienas ir virsui zele su brazkem
Atsakyti
angel o iš arčiau tas gelytes galima būtų pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 11, 16:35)
angel o iš arčiau tas gelytes galima būtų pamatyt?

eik pas mane i parasa ten nuotraukos didesnes cia dideliu nedejau nes labai jau daug vietos uzime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 11, 12:42)
Merginos noriu patarimo kiek galima laikyti plikytos mases lapelius(pagal Kirbes recepciuka) smile.gif

jeigu gerai išdžiuve ir sausai laikysi,tai gali ilgai ilgai laikyt...kelis menesius tai drasiai....
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 11, 13:40)
Zinai ilindau i  tavo parasa ir pamaciau toki torta kurio iskart uzsimaniau jai nesunku pasakyk kur tokio torto receptas yra man jis labai tiktu valentinkei naminiam valgymui toks rudas biskvitas apacioj per viduri baltas ar ten jogurtas koks ar pauksciu pienas ir virsui zele su brazkem

Rizikuojam būt apšauktos, kad ne toj temoj kalbam laugh.gif ten tortukas Braškių vasara (Meianos receptas) ištiesų labai labai skanus, gaivus, o yyyyyyypatingai su šviežiom braškėm jų sezono metu wub.gif ten pagrindas yra sausaininis pagal Meianą, bet aš dėjau biskvitą, man taip skaniau mirksiukas.gif čia buvau patalpinus saviškį su trumpučiu komentaru blush2.gif
Atsakyti
Gal jau kas galetu man atsaklyti kaip ten su tuo ganasu ax.gif 4u.gif
Atsakyti