Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta labai gražūs torčiukai bigsmile.gif thumbup.gif
Pakvaisus miela barbė wub.gif wub.gif
Atsakyti
olesta torčiukai labai fainuoliai!!
pakvaišus, tikrai kaip pirma tai puiki barbytė

reiks ir man marcipano tikrai pirkt, manau daug patogiau lipdyti, nei tom masėm.vakar lipdžiau upsę deizę ir iglį piglį ne kas ten gavos smile.gif bet gerai bus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės meistrės smile.gif Olesta, kai žolę iš grietinėlės darai, dedi į ją standiklio? Ir kada dėt dažus? Ačiū.
Atsakyti
aš esu darius grietinėlę žolę, nedėjau standiklio. ir dėjau prieš baigiant plakt spalvą. bet šiaip aš ir ranka išsimaišau dažuis, jau išplaktą grietinėlę. ir darant žolytę į maišelį daug nepridėk grietinėlės, nes ji pradeda šilt, nebegera gaunasi. bent man
Atsakyti
dažus į grietinėlę dedu visada prieš plakant, ir kai dedu dažus, visada dedu standiklio pakelį.....

MB sakė, kad vakariau vaizdo kokybė bus geresnė ax.gif

nu ką, Olesta gyvai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Torto dengimas MMG 1 dalis

torto dengimas MMG 2 dalis

torto apkantavimas aisingu
Atsakyti
Zuliaska, Olesta ačiuks. Olesta daba tv žvaigždė būsi,ane mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
aha, įdomu, kokie honorarai bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif baikit juokus, žvaigždė iš manęs, kai balerina iš karvės lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta kaip visada labai grazus torciukai smile.gif
Pakvaisus labai grazi barbe smile.gif
Atsakyti
Olesta, labai vertingi video, gaila savaite veliau nei man reikejo biggrin.gif nes butent kampu ir nemokejau graziai apdengti, kita kart mokesim. Dekui thumbup.gif
Atsakyti
Olesta aciu 4u.gif
Atsakyti
Olesta,nu pagaliau,saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta ačiū už video user posted image
Atsakyti