Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

http://s56.radikal.r...fe10564147f.jpg
mano rafajelo svajone
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 02 09, 16:00)
sveikutes, senai besilankiau pas jus,
user posted image
torta Rafaelo, puostas sviestiniu -morenginiu kremu ir aisingu, batukai ir gelytes -pastilazas.

Prasau padekit, is kokio pastilazo darot papuosimus ir figureles???
dariau siandien kurpaite pagal Asseni ir man kietoka mase gavosi, viskas greitai dziuvo ir trukinejo? verysad.gif ar taip turi buti? gal yra koks geresnis variantas?
tiesa spalvai gauti naudojau Yupi miltelius, bet buvau atidejus balta gabaliuka be yupi, bet ir tas trupejo, negalejau dailiu geliu padaryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 02 09, 23:10)
Prasau padekit, is kokio pastilazo darot papuosimus ir figureles???
dariau siandien kurpaite pagal Asseni ir man kietoka mase gavosi, viskas greitai dziuvo ir trukinejo? verysad.gif   ar taip turi buti? gal yra koks geresnis variantas?
tiesa spalvai gauti naudojau Yupi miltelius, bet buvau atidejus balta gabaliuka be yupi, bet ir tas trupejo, negalejau dailiu geliu padaryti schmoll.gif

aciu merginos uz pagyras 4u.gif nelabai tas tortas vertas tiek graziu zodeliu 4u.gif
lucja, as darau pastilaza pagal asseni, na visada gerai gaunas.
gal perdaug pudros idejai? beje kokia naudoji? geriausia dan sukker naudot. o gal zelatinos permazai? o gal krakmolo per daug?g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 09 vasario 2010 - 23:26
Man regis, kad rožės rasoja dėl didelio temperatūrų skirtumo g.gif

rikke daili rafaelo svajonė 4u.gif
Atsakyti
as tai va jau tortams neturiu laiko tai va taip su cipsiuko kaleduku receptu su maziau prieskoniu sventems ruosiuosi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(barbuste @ 2010 02 09, 13:30)
na dar karteli ban dau ikelti savo torciukus
cia mano tik bandomieji triusiai...... lotuliukas.gif visi meduciai, tik paskutinis su greitinele ir persikais

man žinai kas patinka.. kad esi labai kūrybinga šeimininkė thumbup.gif kažkaip man į Tavo tortus žiūrint, tokia mintis šovė.. ax.gif

QUOTE(Grantee @ 2010 02 09, 16:35)
Na merginos ir as pagaliau ateinu su pirmu bandymu..  nepykit jei ne i ta tema pataikiau..

o gėlytes padažei? ar kažkaip šustrai iš pastilažo tokias padarei? bigsmile.gif

QUOTE(viktute08 @ 2010 02 09, 17:36)
Sveikos,
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.

tai kad pati žinai tą paslaptį - per plonai kočiota masė.
arba dar gali būti variantas - kad pačios formelės tiesiog yra tokios.. vietomis per daug nupjauna.. tai turi prisiderinti prie jų, jeigu jų bėdą jau žinai.

QUOTE(linette @ 2010 02 09, 23:30)
ačiū Olesta , aš jau galvojau , kad gal medus kaltas , nes gelsvas, nu žodžiu visokių vėjų primasčiau biggrin.gif 
aciuks.gif  aciuks.gif už jūsų kantrybę ir gerumą tokioms kaip aš padėti  wub.gif

tai medus ir yra kaltas.. reikia dėti baltų dažų arba balintojo, jeigu taip stipriai skiriasi... ir jeigu tas skirtumas akis bado... rolleyes.gif

Atsakyti
Nu va atnesu paprasta tortika, tik man jau kaip neisejo grietinele lyyygiai isligint doh.gif ir su karstu peiliu ir su specialia mentele, nu nesigavo nors tu ka
Juodasis miskas
user posted image

o sitas gimtadieniui
Su rududu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 23:22)
rikke daili rafaelo svajonė  4u.gif

aciu
Atsakyti
Merginos kokio dydzio gali buti 8 kg tortas?Metras ant metro?As niekada togiu gigantu nekepiau(na gal karta,bet nesveriau net).Praso anglai graziam jubiliejui,bet jauciu neapsiimsiu,nemoku as graziu padaryt(be to dar uzmirstu laiku iskept) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 10, 10:08)
Merginos kokio dydzio gali buti 8 kg tortas?Metras ant metro?As niekada togiu gigantu nekepiau(na gal karta,bet nesveriau net).Praso anglai graziam jubiliejui,bet jauciu neapsiimsiu,nemoku as graziu padaryt(be to dar uzmirstu laiku iskept) doh.gif

Ziurint kiek aukstu jie nori mirksiukas.gif As keleta kur dariau 30*40 cm, tai priklausomai nuo torto buvo nuo 4 kg iki beveik 5 kg ax.gif Tai jei vieno sluoksnio ir butu dydis koks 70*80 cm blink.gif Gal geriau dvieju aukstu tuomet lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 10 vasario 2010 - 11:13
QUOTE(daividija @ 2010 02 10, 12:08)

man atrodo aseni tas vestuvinis berods sakė 8 kg būvo g.gif
nu dar gražiau... nemoka... doh.gif
Atsakyti
nu jei ka,tai dvieju aukstu...
Atsakyti