http://s56.radikal.r...fe10564147f.jpg
mano rafajelo svajone
QUOTE(kutvela @ 2010 02 09, 16:00)
sveikutes, senai besilankiau pas jus,
torta Rafaelo, puostas sviestiniu -morenginiu kremu ir aisingu, batukai ir gelytes -pastilazas.
torta Rafaelo, puostas sviestiniu -morenginiu kremu ir aisingu, batukai ir gelytes -pastilazas.
Prasau padekit, is kokio pastilazo darot papuosimus ir figureles???
dariau siandien kurpaite pagal Asseni ir man kietoka mase gavosi, viskas greitai dziuvo ir trukinejo? ar taip turi buti? gal yra koks geresnis variantas?
tiesa spalvai gauti naudojau Yupi miltelius, bet buvau atidejus balta gabaliuka be yupi, bet ir tas trupejo, negalejau dailiu geliu padaryti
QUOTE(lucja @ 2010 02 09, 23:10)
Prasau padekit, is kokio pastilazo darot papuosimus ir figureles???
dariau siandien kurpaite pagal Asseni ir man kietoka mase gavosi, viskas greitai dziuvo ir trukinejo? ar taip turi buti? gal yra koks geresnis variantas?
tiesa spalvai gauti naudojau Yupi miltelius, bet buvau atidejus balta gabaliuka be yupi, bet ir tas trupejo, negalejau dailiu geliu padaryti
aciu merginos uz pagyras nelabai tas tortas vertas tiek graziu zodeliu
lucja, as darau pastilaza pagal asseni, na visada gerai gaunas.
gal perdaug pudros idejai? beje kokia naudoji? geriausia dan sukker naudot. o gal zelatinos permazai? o gal krakmolo per daug?
Man regis, kad rožės rasoja dėl didelio temperatūrų skirtumo
rikke daili rafaelo svajonė
rikke daili rafaelo svajonė
QUOTE(barbuste @ 2010 02 09, 13:30)
na dar karteli ban dau ikelti savo torciukus
cia mano tik bandomieji triusiai...... visi meduciai, tik paskutinis su greitinele ir persikais
cia mano tik bandomieji triusiai...... visi meduciai, tik paskutinis su greitinele ir persikais
man žinai kas patinka.. kad esi labai kūrybinga šeimininkė kažkaip man į Tavo tortus žiūrint, tokia mintis šovė..
QUOTE(Grantee @ 2010 02 09, 16:35)
Na merginos ir as pagaliau ateinu su pirmu bandymu.. nepykit jei ne i ta tema pataikiau..
o gėlytes padažei? ar kažkaip šustrai iš pastilažo tokias padarei?
QUOTE(viktute08 @ 2010 02 09, 17:36)
Sveikos,
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.
tai kad pati žinai tą paslaptį - per plonai kočiota masė.
arba dar gali būti variantas - kad pačios formelės tiesiog yra tokios.. vietomis per daug nupjauna.. tai turi prisiderinti prie jų, jeigu jų bėdą jau žinai.
QUOTE(linette @ 2010 02 09, 23:30)
ačiū Olesta , aš jau galvojau , kad gal medus kaltas , nes gelsvas, nu žodžiu visokių vėjų primasčiau
už jūsų kantrybę ir gerumą tokioms kaip aš padėti
už jūsų kantrybę ir gerumą tokioms kaip aš padėti
tai medus ir yra kaltas.. reikia dėti baltų dažų arba balintojo, jeigu taip stipriai skiriasi... ir jeigu tas skirtumas akis bado...
Nu va atnesu paprasta tortika, tik man jau kaip neisejo grietinele lyyygiai isligint ir su karstu peiliu ir su specialia mentele, nu nesigavo nors tu ka
Juodasis miskas
o sitas gimtadieniui
Su rududu
Juodasis miskas
o sitas gimtadieniui
Su rududu
Merginos kokio dydzio gali buti 8 kg tortas?Metras ant metro?As niekada togiu gigantu nekepiau(na gal karta,bet nesveriau net).Praso anglai graziam jubiliejui,bet jauciu neapsiimsiu,nemoku as graziu padaryt(be to dar uzmirstu laiku iskept)
QUOTE(daividija @ 2010 02 10, 10:08)
Merginos kokio dydzio gali buti 8 kg tortas?Metras ant metro?As niekada togiu gigantu nekepiau(na gal karta,bet nesveriau net).Praso anglai graziam jubiliejui,bet jauciu neapsiimsiu,nemoku as graziu padaryt(be to dar uzmirstu laiku iskept)
Ziurint kiek aukstu jie nori As keleta kur dariau 30*40 cm, tai priklausomai nuo torto buvo nuo 4 kg iki beveik 5 kg Tai jei vieno sluoksnio ir butu dydis koks 70*80 cm Gal geriau dvieju aukstu tuomet
QUOTE(daividija @ 2010 02 10, 12:08)
man atrodo aseni tas vestuvinis berods sakė 8 kg būvo
nu dar gražiau... nemoka...
nu jei ka,tai dvieju aukstu...