Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(viktute08 @ 2010 02 09, 16:36)
Sveikos,
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.

amksčiau kažkur buvo rašyta, kad geriausia yra neišspausti jų ligi galo, o tiesiog atspausti kontūrus masėje ir tada su britvute išpjauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 09 vasario 2010 - 15:39
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 16:38)
amksčiau kažkur buvo rašyta, kad geriausia yra neišspausti jų ligi galo, o tiesiog atspausti kontūrus masėje ir tada su britvute išpjauti  ax.gif

Širdingai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 09, 15:35)
Ačiuks. Nu ne visi žabali mato blush2.gif Tik nerandu kokios firmos. Ar čia Wilton? g.gif  Šios ir ne internetu gaučiau gal.

Ups.  blush2.gif Jau radau. Gal dar kokiom žaliom kepėjom kaip aš pravers.
http://www.patchwork...u...0&offset=20

Merginos paaiskinkit man kaip reikia is cia uzsisakyti labai noreciau drugeliu formeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 02 08, 19:13)
mayfly- Tu vos į sviestą nesuplakiai

Atrodo ilgai neplakiau g.gif

QUOTE(lucja @ 2010 02 09, 00:44)
Labai grazu
Kaip ta kurpaite padaryti? blush2.gif 
dar labai domina koks cia pastilazas? ar ne tirpsta nuo salycio su grietinele?

Ačiū wub.gif . O tą batelį bandžiau lipdyti pagal šitą šabloną, nesigavo taip kaip norėjau doh.gif , bet kaip pirmam kartui manau tiko . Gerai, kad buvo valgomas savam rate rolleyes.gif .
O dėl salyčio, tai manau netinka pastilažui grietinėlė g.gif , tai aš tą batelį uždėjau tik nešant ant stalo tortą ax.gif .

QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 09:08)
Mayfly, nenusimink taip  mirksiukas.gif  būna juk dienų kaip tyčia  doh.gif
55-to gimtadienio tortuko viršus labai lygus  thumbup.gif  ir rožytės tikrai rožytės  mirksiukas.gif  antrajame tortuke batelis labai dailus  thumbup.gif  o pačiai pagalvėlei truputį kruopštumo trūksta  blush2.gif

Nenusimenu drinks_cheers.gif , visko būna, visko bus dar smile.gif .
Su tom rožėm tai privargau. Kaip jau buvau rašiusi, kad nesigavo kažkodėl šokoladinė masė iš pradžių g.gif ...trupėjo. Bet pavyko atgaivinti bigsmile.gif , įdėjus dar šiek tiek medaus. O tada jau dariau ant smūgio. Pasidariau lapelių ir nelipdžiau rožės kaip įprasta, o sudėjau 5 lapelius vieną šalia kito ir suvyniojau. O tada šiek tiek atlanksčiau juos, kad būtų panašu į rožę lotuliukas.gif .
O pati pagalvėlė..... blush2.gif , kaip jau sakiau privargau su ta grietinėle. Jau būčiau geriau dengusi masę doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 09 vasario 2010 - 17:13
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 09, 13:53)
Merginos paaiskinkit man kaip reikia is cia uzsisakyti labai noreciau drugeliu formeliu smile.gif

Pažiūrėjau,kad iš jų kažkaip sudėtinga užsisakyti. Ta prasme ten užpildai popierinį lapą paprastą ir jiem siunti užsakymą paštu doh.gif

Drugelių yra daug kur, tik siuntimas brangiai gaunas. Aš užsakinėjau iš dviejų šitų ir kvaiša pamiršau drugelių,tiksliau neradau jų blush2.gif O dabar dėl jų vienų neapsimoka siųstis.

http://www.sugarshac..._Ladybirds_Bees

http://www.globalsug.....hwork Cutters

Gal labiau patyrę daugiau patars. Aš tiek galiu.
Atsakyti
Labas vakaras, noriu jūsų patarimo, smile.gif darysiu tortą Napaleoną ir puošiu su grietinėle.Padariau batuką (kurpaitę) iš pastilažo, bet dabar pagalvojau kad jinai aptirps nuo grietinėlės, gal patartumėte iš kokios masės dar galėčiau padaryti batelį, kad netirptų ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2010 02 09, 19:22)
Labas vakaras, noriu jūsų patarimo,  smile.gif darysiu tortą Napaleoną ir puošiu su grietinėle.Padariau batuką (kurpaitę) iš pastilažo, bet dabar pagalvojau kad jinai aptirps nuo grietinėlės, gal patartumėte iš kokios masės dar galėčiau padaryti batelį, kad netirptų ax.gif  smile.gif

batelio apačią, kuri liesis su grietinėle pamerk į šokoladą, o jei gerai išdžiūvęs tai nebijo grietinėlės pastiliažas 4u.gif

Grantee ir Kūtvela, labai dailūs tortukai 4u.gif

Grantee, stačiakampio tortuko dengimas pradedamas nuo kampų, visada apdengsi lygiai ir be klosčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimą ax.gif
dariau cipciuko pastilažą , gavos lyg ir gerai , bet dar puošiau su beze tai tas pastilažas kol beze nebuvo atrodė lyg ir baltas , bet kai beze užsidėjo tai ryškiai beze baltesnė , ar taip ir turi būti ar kažką negerai padariau blush2.gif , nes kai jūsų nuotraukytes žiūriu tai visi tortukai tokie balti dailūs atrodo smile.gif

ir dar klausimukas , dariau rožes iš šokolado , kol laikau šaldytuve uždaram inde viskas gerai tokios kietos sausos, bet jei šaldytuve per naktį atvirai palaikau tai tokios suminkštėjusios aprasojusios pasidaro ax.gif blush2.gif , kodėl
nesamonių priklausinėjau blush2.gif , dėkui jei patarsit
Atsakyti
bezė ir pastiliažo spalva tikrai skiriasi, niekur klaidos nepadarei 4u.gif šokoladinių rožių aš patarimų neturiu, nedarau jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 22:12)
bezė ir pastiliažo spalva tikrai skiriasi, niekur klaidos nepadarei  4u.gif  šokoladinių rožių aš patarimų neturiu, nedarau jų  blush2.gif

ačiū Olesta , aš jau galvojau , kad gal medus kaltas , nes gelsvas, nu žodžiu visokių vėjų primasčiau biggrin.gif
aciuks.gif aciuks.gif už jūsų kantrybę ir gerumą tokioms kaip aš padėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 02 09, 21:30)
ačiū Olesta , aš jau galvojau , kad gal medus kaltas , nes gelsvas, nu žodžiu visokių vėjų primasčiau biggrin.gif 
aciuks.gif  aciuks.gif už jūsų kantrybę ir gerumą tokioms kaip aš padėti  wub.gif

kažkada aš tokia buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Barbuste,nu klausyk fabrika atidarei thumbup.gif saunuole
Grantee,vau
kutvela- blush2.gif
Atsakyti