dar man kilo klausimas - kaip pritvirtinti gelytes prie mases (prie torto kuris apdengtas mase), reikia kazkuo patepti? ar ti gali buti vanduo? ar kazkas kito?
QUOTE(neramuole @ 2010 02 09, 10:57)
Ačiuks. Nu ne visi žabali mato Tik nerandu kokios firmos. Ar čia Wilton? Šios ir ne internetu gaučiau gal.
Ups. Jau radau. Gal dar kokiom žaliom kepėjom kaip aš pravers.
http://www.patchwork...u...0&offset=20
QUOTE(lucja @ 2010 02 09, 14:35)
dar man kilo klausimas - kaip pritvirtinti gelytes prie mases (prie torto kuris apdengtas mase), reikia kazkuo patepti? ar ti gali buti vanduo? ar kazkas kito?
Mergaitės sako, kad galima klijuoti patepus trupučiu vandens ar degtine, taip pat galima klijuoti kiaušinio baltymu arba aisingu arba spec. valgomais klijais
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 14:54)
Mergaitės sako, kad galima klijuoti patepus trupučiu vandens ar degtine, taip pat galima klijuoti kiaušinio baltymu arba aisingu arba spec. valgomais klijais
Aciukas
as dar su tais bateliais radau nuoroda youtube, gak kam nors irgi bus naudinga http://www.youtube.c...feature=related
Na merginos ir as pagaliau ateinu su pirmu bandymu.. nepykit jei ne i ta tema pataikiau..
Cipciuko medutis, Meian cukrine mase tortam dengt, pastilazo gelytes
virsus gavosi celiulitinis, krastu nesumasciau kaip uzlankstyti graziai
Cipciuko medutis, Meian cukrine mase tortam dengt, pastilazo gelytes
virsus gavosi celiulitinis, krastu nesumasciau kaip uzlankstyti graziai
Grantee, labai dailus tortukas neskaitant tavo pačios išvardintų klaidelių, kuriso su laiku dings
sveikutes, senai besilankiau pas jus, nes senai ir torta kepiau:geda2: bet kiek jus grozybiu prikepe saunuoles visos
na, o as idedu savo nelabai pavykusi, pirmaji puosta su antgaliukais torta,
kaip man patiko sviestinis-morenginis kremas tik kad pasidariau biski permazai neuzteko virsuj
torta Rafaelo, puostas sviestiniu -morenginiu kremu ir aisingu, batukai ir gelytes -pastilazas.
na, o as idedu savo nelabai pavykusi, pirmaji puosta su antgaliukais torta,
kaip man patiko sviestinis-morenginis kremas tik kad pasidariau biski permazai neuzteko virsuj
torta Rafaelo, puostas sviestiniu -morenginiu kremu ir aisingu, batukai ir gelytes -pastilazas.
kutvela labai vykęs tortukas
Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė
Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 15:08)
kutvela labai vykęs tortukas
Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė
Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė
aciu
na is manes nekokia aiskintoja, bet gal buvo sviestas saltas? as per nakti sviesta laikiau isemus is saldytuvo , ir po sauksta dejau i ta baltymu ir sirupo mase, na ir plakiau. na prima karta dariau ir gavosi kuo puikiausiai, bet man taip visada buna, kad pirmas blynas visada iseina geriausiai, antras -prisvyla
monikute, gal sviestas buvo per saltas? as prisimenu, cipciuko patarima, kaip daryt sviestini krema su kondencuotu, kad turi but vienodos temperaturos produktai.
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 13:08)
kutvela labai vykęs tortukas
Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė
Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė
Kremas ir sviestas turi buti vienodos temperaturos ir jau koki 15 karta sakau,jei pradeda darytis varske,ikiskite keliom sekundem i mikrobangine ir tada plakite,viskas issilygins,man daznai taip atsitinka ir visada pavyksta krema isgelbet.
QUOTE(kutvela @ 2010 02 09, 16:14)
aciu
na is manes nekokia aiskintoja, bet gal buvo sviestas saltas? as per nakti sviesta laikiau isemus is saldytuvo , ir po sauksta dejau i ta baltymu ir sirupo mase, na ir plakiau. na prima karta dariau ir gavosi kuo puikiausiai, bet man taip visada buna, kad pirmas blynas visada iseina geriausiai, antras -prisvyla
monikute, gal sviestas buvo per saltas? as prisimenu, cipciuko patarima, kaip daryt sviestini krema su kondencuotu, kad turi but vienodos temperaturos produktai.
na is manes nekokia aiskintoja, bet gal buvo sviestas saltas? as per nakti sviesta laikiau isemus is saldytuvo , ir po sauksta dejau i ta baltymu ir sirupo mase, na ir plakiau. na prima karta dariau ir gavosi kuo puikiausiai, bet man taip visada buna, kad pirmas blynas visada iseina geriausiai, antras -prisvyla
monikute, gal sviestas buvo per saltas? as prisimenu, cipciuko patarima, kaip daryt sviestini krema su kondencuotu, kad turi but vienodos temperaturos produktai.
Laikiau tikrai nemažai laiko ir sviestą ir kremą kad susivienodintų temperatūra o gal bėda buvo tame, kad baltymų ir sirupo kremas stovėjo apie porą valandų
QUOTE(daividija @ 2010 02 09, 16:20)
Kremas ir sviestas turi buti vienodos temperaturos ir jau koki 15 karta sakau,jei pradeda darytis varske,ikiskite keliom sekundem i mikrobangine ir tada plakite,viskas issilygins,man daznai taip atsitinka ir visada pavyksta krema isgelbet.
Šito tai nežinojau ačiū
Sveikos,
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.