Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

dar man kilo klausimas - kaip pritvirtinti gelytes prie mases (prie torto kuris apdengtas mase), reikia kazkuo patepti? ar ti gali buti vanduo? ar kazkas kito? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 02 09, 10:57)

Ačiuks. Nu ne visi žabali mato blush2.gif Tik nerandu kokios firmos. Ar čia Wilton? g.gif Šios ir ne internetu gaučiau gal.

Ups. blush2.gif Jau radau. Gal dar kokiom žaliom kepėjom kaip aš pravers.
http://www.patchwork...u...0&offset=20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 vasario 2010 - 13:50
QUOTE(lucja @ 2010 02 09, 14:35)
dar man kilo klausimas - kaip pritvirtinti gelytes prie mases (prie torto kuris apdengtas mase), reikia kazkuo patepti? ar ti gali buti vanduo? ar kazkas kito? ax.gif  4u.gif


Mergaitės sako, kad galima klijuoti patepus trupučiu vandens ar degtine, taip pat galima klijuoti kiaušinio baltymu arba aisingu arba spec. valgomais klijais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 09 vasario 2010 - 13:54
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 14:54)
Mergaitės sako, kad galima klijuoti patepus trupučiu vandens ar degtine, taip pat galima klijuoti kiaušinio baltymu arba aisingu arba spec. valgomais klijais  ax.gif

Aciukas smile.gif 4u.gif
as dar su tais bateliais blush2.gif radau nuoroda youtube, gak kam nors irgi bus naudinga mirksiukas.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Na merginos ir as pagaliau ateinu su pirmu bandymu.. nepykit jei ne i ta tema pataikiau..
user posted image
Cipciuko medutis, Meian cukrine mase tortam dengt, pastilazo gelytes

virsus gavosi celiulitinis, krastu nesumasciau kaip uzlankstyti graziai doh.gif
Atsakyti
Grantee, labai dailus tortukas wub.gif wub.gif wub.gif neskaitant tavo pačios išvardintų klaidelių, kuriso su laiku dings mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, senai besilankiau pas jus, nes senai ir torta kepiau:geda2: blush2.gif blush2.gif bet kiek jus grozybiu prikepe bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif saunuoles visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na, o as idedu savo nelabai pavykusi, pirmaji puosta su antgaliukais torta,
kaip man patiko sviestinis-morenginis kremas wub.gif tik kad pasidariau biski permazai lotuliukas.gif neuzteko virsuj doh.gif

user posted image


torta Rafaelo, puostas sviestiniu -morenginiu kremu ir aisingu, batukai ir gelytes -pastilazas.
Atsakyti
kutvela labai vykęs tortukas wub.gif

Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo verysad.gif kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 15:08)
kutvela labai vykęs tortukas  wub.gif

Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo  verysad.gif  kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė  g.gif


aciu 4u.gif
na is manes nekokia aiskintoja, bet gal buvo sviestas saltas? as per nakti sviesta laikiau isemus is saldytuvo , ir po sauksta dejau i ta baltymu ir sirupo mase, na ir plakiau. na prima karta dariau ir gavosi kuo puikiausiai, bet man taip visada buna, kad pirmas blynas visada iseina geriausiai, antras -prisvyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
monikute, gal sviestas buvo per saltas? as prisimenu, cipciuko patarima, kaip daryt sviestini krema su kondencuotu, kad turi but vienodos temperaturos produktai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 09 vasario 2010 - 15:14
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 09, 13:08)
kutvela labai vykęs tortukas  wub.gif

Mergaitės ar galit papasakot smulkiai kaip darot tą kremą, nes aš dariau viską pagal instrukcijas ir man nesigavo  verysad.gif  kaip reikia padaryti sviesto sujungimą su kitu kremu, kad nesigautų varškė  g.gif

Kremas ir sviestas turi buti vienodos temperaturos ir jau koki 15 karta sakau,jei pradeda darytis varske,ikiskite keliom sekundem i mikrobangine ir tada plakite,viskas issilygins,man daznai taip atsitinka ir visada pavyksta krema isgelbet.
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 02 09, 16:14)
aciu 4u.gif
na is manes nekokia aiskintoja, bet gal buvo sviestas saltas? as per nakti sviesta laikiau isemus is saldytuvo , ir po sauksta dejau i ta baltymu ir sirupo mase, na ir plakiau. na prima karta dariau ir gavosi kuo puikiausiai, bet man taip visada buna, kad pirmas blynas visada iseina geriausiai, antras -prisvyla lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
monikute, gal sviestas buvo per saltas? as prisimenu, cipciuko patarima, kaip daryt sviestini krema su kondencuotu, kad turi but vienodos temperaturos produktai.


Laikiau tikrai nemažai laiko ir sviestą ir kremą kad susivienodintų temperatūra blush2.gif o gal bėda buvo tame, kad baltymų ir sirupo kremas stovėjo apie porą valandų g.gif

QUOTE(daividija @ 2010 02 09, 16:20)
Kremas ir sviestas turi buti vienodos temperaturos ir jau koki 15 karta sakau,jei pradeda darytis varske,ikiskite keliom sekundem i mikrobangine ir tada plakite,viskas issilygins,man daznai taip atsitinka ir visada pavyksta krema isgelbet.


Šito tai nežinojau bigsmile.gif ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,
O man drugeliai nesigauna, lūžta per pusę, ypač jeigu padedi džiūti pakeltais sparnais. Išspaudžiant gaunasi labai plonas viduriukas,
Gal pasidalintumėte paslaptimi ar patarimu.
Atsakyti