Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

MIGLE, JAV, ASSENI, CIPCIUKAS , OLESTA blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

einu uspokojoncu isipilsiu tiek groziu prisiziurejus

Atsakyti
Tortai visu nuostabus thumbup.gif
Jav, tas baby shower skirtas tortas tai fantastinis 4u.gif
Apie Migles,tortus tai jau iš jos kitokių nei tobulų ir nesitikiu - meno kūriniai ir ką čia bepridursi user posted image, tą gėlytę tortą kepi kažkokioje formoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 08 vasario 2010 - 13:28
Migles swoon.gif
Kaip ne profesionale - kitaip neopavadinsi, kai kiekvienas tortas tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
Sutinku visu 100%, meistrų meistrė thumbup.gif teko matyti, ką restoranai siūlo nuotakoms, nu žinot doh.gif doh.gif doh.gif nesigiriant, bet mūsų komanda sukurtų nnnnn kartų dailesnius akiai ir net neabejoju kad ir skoniui irgi tortus 4u.gif nesikuklink Migle, Tavo tortai fantastiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 02 08, 13:13)

Štai mano katinukas

Dieve brangus koks grožis wub.gif
Atsakyti
Nu ką galiu pasakyti fantaaaaastika , net akys raibsta nuo tokių grožių user posted image. Na mergaitės ir pavarėt bigsmile.gif .... thumbup.gif thumbup.gif . Šaunuolės visos be išimties 4u.gif 4u.gif wub.gif clap_1.gif

Turiu ir aš kelis blush2.gif , bet po tokių grožybių doh.gif ... ai tiek to, vis tiek įkelsiu

user posted image

Rafaelo, grietinėlė, šokoladinės tipo rožės, aisingas

user posted image

Medutis, grietinėlė, pastilažas.

Nu šį kartą tai suvargau su grietinėle doh.gif , jau vos neprakeikiau, sakiau daugiau su ja nebedraugausiu. Bet čia jaučiu iki kito karto biggrin.gif . Nesigavo taip kaip norėjau, bet ...yra kaip yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 08 vasario 2010 - 16:46
sveikutes 4u.gif kas tas MMG?? blush2.gif ... ir kur jus, moterys gaunat pirkti maisitniu dazu vilniuj ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 08, 18:21)
sveikutes  4u.gif  kas tas MMG??  blush2.gif  ... ir kur jus, moterys gaunat  pirkti maisitniu dazu vilniuj ?  blush2.gif

MMG- mein mase su gliukoze.

3 spalvu dazu yra http://www.delona.lt...-dazai-30g.html vysniniai,melyni,geltoni.

raudonu ir geltonu buvau gavus kalvariju turguje, milteliu tokiu... mazi pokuciai.
Atsakyti
jav- fantastiški tortai happy.gif
migle79- tas baltasis tortas su šokoladu, tai NUOSTABUS bigsmile.gif man silpnybė šokoladui wub.gif
o su zuikiais labai žaismingas thumbup.gif o torto-gėlė, tai nuostabios spalvos photo.gif
mayfly- Tu vos į sviestą nesuplakiai, o aš suplakiau ir ne kartą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir man dar dėl išplaktos grietinėlės klausimas iškilo... Kodėl ji pas mane pastovėjus per naktį patamsėja??? Ir amžiais vis tas pats... gal sakau,kad standiklio dedu??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 08 vasario 2010 - 19:13
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 02 08, 19:33)
MMG- mein mase su gliukoze.

3 spalvu dazu yra http://www.delona.lt...-dazai-30g.html  vysniniai,melyni,geltoni.

raudonu ir geltonu buvau gavus kalvariju turguje, milteliu tokiu... mazi pokuciai.

... aciu labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos,kas kaune kepat tortukus uzsakymui.aciu,gal i AZ:)
Atsakyti
Merginos, jei galit, pagelbėkit 4u.gif
Kokia mase aš galėčiau dengti Jogurtinio muso boružiuką? Pageidautina, kad ta masė būtų kuo draugiškesnė, nes man jos - juodas miškas doh.gif
Labai labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti