MIGLE, JAV, ASSENI, CIPCIUKAS , OLESTA
einu uspokojoncu isipilsiu tiek groziu prisiziurejus
Tortai visu nuostabus
Jav, tas baby shower skirtas tortas tai fantastinis
Apie Migles,tortus tai jau iš jos kitokių nei tobulų ir nesitikiu - meno kūriniai ir ką čia bepridursi , tą gėlytę tortą kepi kažkokioje formoje?
Jav, tas baby shower skirtas tortas tai fantastinis
Apie Migles,tortus tai jau iš jos kitokių nei tobulų ir nesitikiu - meno kūriniai ir ką čia bepridursi , tą gėlytę tortą kepi kažkokioje formoje?
Migles
Kaip ne profesionale - kitaip neopavadinsi, kai kiekvienas tortas tiesiog tobulas
Kaip ne profesionale - kitaip neopavadinsi, kai kiekvienas tortas tiesiog tobulas
Sutinku visu 100%, meistrų meistrė teko matyti, ką restoranai siūlo nuotakoms, nu žinot nesigiriant, bet mūsų komanda sukurtų nnnnn kartų dailesnius akiai ir net neabejoju kad ir skoniui irgi tortus nesikuklink Migle, Tavo tortai fantastiški
Nu ką galiu pasakyti fantaaaaastika , net akys raibsta nuo tokių grožių . Na mergaitės ir pavarėt .... . Šaunuolės visos be išimties
Turiu ir aš kelis , bet po tokių grožybių ... ai tiek to, vis tiek įkelsiu
Rafaelo, grietinėlė, šokoladinės tipo rožės, aisingas
Medutis, grietinėlė, pastilažas.
Nu šį kartą tai suvargau su grietinėle , jau vos neprakeikiau, sakiau daugiau su ja nebedraugausiu. Bet čia jaučiu iki kito karto . Nesigavo taip kaip norėjau, bet ...yra kaip yra
Turiu ir aš kelis , bet po tokių grožybių ... ai tiek to, vis tiek įkelsiu
Rafaelo, grietinėlė, šokoladinės tipo rožės, aisingas
Medutis, grietinėlė, pastilažas.
Nu šį kartą tai suvargau su grietinėle , jau vos neprakeikiau, sakiau daugiau su ja nebedraugausiu. Bet čia jaučiu iki kito karto . Nesigavo taip kaip norėjau, bet ...yra kaip yra
sveikutes kas tas MMG?? ... ir kur jus, moterys gaunat pirkti maisitniu dazu vilniuj ?
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 08, 18:21)
sveikutes kas tas MMG?? ... ir kur jus, moterys gaunat pirkti maisitniu dazu vilniuj ?
MMG- mein mase su gliukoze.
3 spalvu dazu yra http://www.delona.lt...-dazai-30g.html vysniniai,melyni,geltoni.
raudonu ir geltonu buvau gavus kalvariju turguje, milteliu tokiu... mazi pokuciai.
jav- fantastiški tortai
migle79- tas baltasis tortas su šokoladu, tai NUOSTABUS man silpnybė šokoladui
o su zuikiais labai žaismingas o torto-gėlė, tai nuostabios spalvos
mayfly- Tu vos į sviestą nesuplakiai, o aš suplakiau ir ne kartą
Ir man dar dėl išplaktos grietinėlės klausimas iškilo... Kodėl ji pas mane pastovėjus per naktį patamsėja??? Ir amžiais vis tas pats... gal sakau,kad standiklio dedu???
migle79- tas baltasis tortas su šokoladu, tai NUOSTABUS man silpnybė šokoladui
o su zuikiais labai žaismingas o torto-gėlė, tai nuostabios spalvos
mayfly- Tu vos į sviestą nesuplakiai, o aš suplakiau ir ne kartą
Ir man dar dėl išplaktos grietinėlės klausimas iškilo... Kodėl ji pas mane pastovėjus per naktį patamsėja??? Ir amžiais vis tas pats... gal sakau,kad standiklio dedu???
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 02 08, 19:33)
MMG- mein mase su gliukoze.
3 spalvu dazu yra http://www.delona.lt...-dazai-30g.html vysniniai,melyni,geltoni.
raudonu ir geltonu buvau gavus kalvariju turguje, milteliu tokiu... mazi pokuciai.
... aciu labai
sveikos,kas kaune kepat tortukus uzsakymui.aciu,gal i AZ:)
Merginos, jei galit, pagelbėkit
Kokia mase aš galėčiau dengti Jogurtinio muso boružiuką? Pageidautina, kad ta masė būtų kuo draugiškesnė, nes man jos - juodas miškas
Labai labai ačiū
Kokia mase aš galėčiau dengti Jogurtinio muso boružiuką? Pageidautina, kad ta masė būtų kuo draugiškesnė, nes man jos - juodas miškas
Labai labai ačiū