Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2010 02 08, 11:09)
O ne per brangiai 50 litų  g.gif  ar čia tos formelės su "išspaudžiamuoju" mechanizmu?

Nežinau moikute ar per brangu, man jie kainavo su parsiuntimu dar šiek tiek daugiau, bet dar draugė nupirko tokį patį rinkinuką tai vienas atliko smile.gif
Taip jie su išspaudžiamu mechanizmu smile.gif labai smagu su jomis dirbti smile.gif

ausrine261 ir Aseni jūs gal per AŽ susitarkit už kiek vieną kitai tas formeles perleidžiat ir man į AŽ parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mileta: 08 vasario 2010 - 10:29
QUOTE(Mileta @ 2010 02 08, 11:27)
Nežinau moikute ar per brangu, man jie kainavo su parsiuntimu dar šiek tiek daugiau, bet dar draugė nupirko tokį patį rinkinuką tai vienas atliko smile.gif
Taip jie su išspaudžiamu mechanizmu smile.gif labai smagu su jomis dirbti smile.gif

ausrine261 ir Aseni jūs gal per AŽ susitarkit už kiek vieną kitai tas formeles perleidžiat ir man į AŽ parašykit mirksiukas.gif

Jo, tie su mechanizmu brangesni yra smile.gif
Atsakyti
Na mergaites ir prideta tortu per savaitgali swoon.gif
Raibsta akys nuo tokio grozio wub.gif Visu mergaiciu tooookie grazuus - daug nusikopinau ateiciai blush2.gif Jav - nu sakes, kaip grazu wub.gif
Cipciukas, Migle, Olesta, Asseni - musu profesionales - pilnas nokautas blink.gif tobulu tobula thumbup.gif
Atsakyti
O is kur jus sakotes visokias formeles dar labai noreciau ramuniu ax.gif prisiziurejus jusu sedevru taip ir norisi paciai pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2010 02 07, 15:18)
Mes daugelis koperavomės ir parsiuntė iš užsienio, bet galima ir čia įsigyti mirksiukas.gif :
http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/

o per kiek laiko priregistruoja šitam puslapy unsure.gif vakar išsiunčiau registracijos formą, bet dar nėra patvirtinimo g.gif

jav, gražus ryškus torčiukas thumbup.gif

Migle79, man pirmasis labai fainas, gal dėl to, kad mėgstu kukliai puoštus ax.gif bet ir zuikiai fantastiški thumbup.gif

Atsakyti
KLAUSIMĖLIS blush2.gif Jei iš vakaro apzibuosiu tortą grietinėle, laikysiu jį per naktį šaldytuve, ir ryte jį išsiveš - ar man atlaikys tie dzibai? nu labai nepasitikiu grietinėle, bet kitkas gadins torto skonį... g.gif
Atsakyti
laikysis tikrai,tik as i grietinele ideciau grietineles standiklio 4u.gif
Atsakyti
niekada nededu aš tų standiklių, visada puošiu iš vakaro ir viskas gerai būna, bent man. bet dėl garantijos gali įdėt standiklio
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 08, 10:35)
bet dėl garantijos gali įdėt standiklio

ta ir turejau minty,ksad del garantijos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsiliepimus 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 02 08, 09:22)
Gal ir niekad tokių nenulipdysių dailių lopšelių nei kiškių, bet copy paste vis tiek pasidariau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  labai merginos gražu, be galo  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Niekada nesakyk niekada smile.gif Mašinyčių irgi kažkada nelipdei, bet dabar jos tau puikiai gaunasi. Svarbu, nebijoti bandyti bigsmile.gif

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 08, 10:30)
Cipciukas, Migle, Olesta, Asseni - musu profesionales - pilnas nokautas blink.gif tobulu tobula thumbup.gif
Šiaip nesu profesionalė, pati nuolat mokausi mirksiukas.gif

Štai mano katinukas:

user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - sviestinis kremas, pastilažas.
Atsakyti
jetau koks gražus torukas.... aš be komentarų... manau savo vaikui kažką panašaus padarysiu, tik reiks lipdyti jos draugus, tai knysliuką ir mikę pūkuotuką smile.gif

ir vėl kopinu mintį, prašau nepykti
Atsakyti
Migle79,jau tavo tortu grozis wub.gif kataloginiai!!! Visi be isimties...
Atsakyti