Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jav @ 2010 02 07, 23:21)
Atnesu ir as savo kurinius.Pirma karta dariau torta su tokiu papuosimu,kuris skirtas BABY SHOWER.

profesionalūs tortai wub.gif labai daug detalių karsta.gif

aš tai norėčiau labai tiksliai sužinot, kas tas BABY SHOWER, kada švenčiama. Ir kokia tos šventės dvasia. Lietuviškai. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 02 07, 13:14)
profesionalūs tortai  wub.gif labai daug detalių karsta.gif

aš tai norėčiau labai tiksliai sužinot, kas tas BABY SHOWER, kada švenčiama.  Ir kokia tos šventės dvasia. Lietuviškai. Ačiū.

as tai vadinu amerikonu ismislu,kai pati laukiausi as nedariau nieko.O torta dariau lietuvaitei.Jie svencia likus menesiui iki vaikelio gimimo.Renkasi tik moterys,nu ir prisigalvoja ten .....................Bet cia kiekvieno reikalas.Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
As noreciau paklausti labiau patyrusiu kepejeliu,kurios susijusios daugiau su pastiliazu.Na pavyzdziui man atsitiko tokia nelaime su paskutiniu tortuku:cry: .Likus 15 min iki ateinant klijentei,atsoko visi apatiniai papuosimai.ISDUOKIT PASLAPTI KAIP JUS TAIP TVIRTAI PRIKLIJUOJAT DETALES
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2010 02 08, 00:24)
as tai vadinu amerikonu ismislu,kai pati laukiausi as nedariau nieko.O torta dariau lietuvaitei.Jie svencia likus menesiui iki vaikelio gimimo.Renkasi tik moterys,nu ir prisigalvoja ten .....................Bet cia kiekvieno reikalas.Cia tik mano nuomone.

ačiū už paaiškinimą notworthy.gif tik kažkaip jaučiu, lyg bijotum daugiau aiškinti laugh.gif aš bendrauju su amerikietėmis, ir man čia kažkoks kinų raštas - tas Baby shower.. doh.gif na nesmagu pas jas klausti, nes čia jaučiu kultūriniai pasimetimai yra - aš nesuprantu, ką jos jaučia šią šventę organizuodamos, o jos nesupras, ką čia aiškint. Taigi "baby shower" bigsmile.gif kaip čia ko nežinoti biggrin.gif

QUOTE(jav @ 2010 02 08, 00:40)
As noreciau paklausti labiau patyrusiu kepejeliu,kurios susijusios daugiau su pastiliazu.Na pavyzdziui man atsitiko tokia nelaime su paskutiniu tortuku:cry: .Likus 15 min iki ateinant klijentei,atsoko visi apatiniai papuosimai.ISDUOKIT PASLAPTI KAIP JUS TAIP TVIRTAI PRIKLIJUOJAT DETALES

prie ko klijuotos tos detalės? pastilažas prie pastilažo? aš klijuoju taip - kiaušinio baltymu - patepu tą vietą, prie kurios klijuosiu, ir patepu detalę. Palaukiu, kol kiaušinio baltymas šiek tiek atmirkins tą pateptą pastilažo vietą, ir dėl to atsiras geresnis sukibimas. Tada arba jau spaudžiu tą detalę į vietą, arba dar patepu kiaušinio baltymu ir tada spaudžiu.
Bet vėlgi, priklauso nuo detalės svorio. Jeigu didelė, tai gal reiktų valgomais klijais bandyt.. aš jų dar neturiu, tai negaliu komentuot.

o jeigu pastilažas prie torto neprilipo, tai per mažai kremo buvo aptepta. Na dar tepa džemo, kad priliptų geriau. Tačiau reikia džemo spalvą pataikyt, kad neišlįstų tamsus džemas iš po balto pastilažo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 07 vasario 2010 - 23:14
Jav, Migle , as be zodziu, be proto grazu wub.gif
QUOTE(jav @ 2010 02 07, 20:24)

Pas mus irgi daro BABY SHOWER, tada dar prinesa visokiausiu dovaneliu busimam vaikuciui mirksiukas.gif
Atsakyti
jav,nu laabai laaabai gražu wub.gif
migle,tas žalias,tiek kiškiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 02 08, 03:38)
Jav, Migle , as be zodziu, be proto grazu  wub.gif
Pas mus irgi daro BABY SHOWER, tada dar prinesa visokiausiu dovaneliu  busimam vaikuciui  mirksiukas.gif

hmm.. žinant kiek būna priešlaikinių gimdymų, tai jau ir "nuplaukia" neblogai tų "baby shower" baliukų. rolleyes.gif

dovanėlės yra gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2010 02 07, 22:28)
Gal manęs labai neišbars čia blush2.gif turiu va tokias naujas , gal kam reikia 50 lt 4u.gif

user posted image

O man reiketu tu mazu triju smile.gif
Atsakyti
Fantastiški tortai ir daugiau jokių žodžių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal ir niekad tokių nenulipdysių dailių lopšelių nei kiškių, bet copy paste vis tiek pasidariau blush2.gif blush2.gif blush2.gif labai merginos gražu, be galo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 08, 09:16)
O man reiketu tu mazu triju  smile.gif

galim dalintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 08, 11:06)
galim dalintis  smile.gif

O ne per brangiai 50 litų g.gif ar čia tos formelės su "išspaudžiamuoju" mechanizmu?
Atsakyti