QUOTE(jav @ 2010 02 08, 00:24)
as tai vadinu amerikonu ismislu,kai pati laukiausi as nedariau nieko.O torta dariau lietuvaitei.Jie svencia likus menesiui iki vaikelio gimimo.Renkasi tik moterys,nu ir prisigalvoja ten .....................Bet cia kiekvieno reikalas.Cia tik mano nuomone.
ačiū už paaiškinimą
tik kažkaip jaučiu, lyg bijotum daugiau aiškinti
aš bendrauju su amerikietėmis, ir man čia kažkoks kinų raštas - tas Baby shower..
na nesmagu pas jas klausti, nes čia jaučiu kultūriniai pasimetimai yra - aš nesuprantu, ką jos jaučia šią šventę organizuodamos, o jos nesupras, ką čia aiškint. Taigi "baby shower"
kaip čia ko nežinoti
QUOTE(jav @ 2010 02 08, 00:40)
As noreciau paklausti labiau patyrusiu kepejeliu,kurios susijusios daugiau su pastiliazu.Na pavyzdziui man atsitiko tokia nelaime su paskutiniu tortuku:cry: .Likus 15 min iki ateinant klijentei,atsoko visi apatiniai papuosimai.ISDUOKIT PASLAPTI KAIP JUS TAIP TVIRTAI PRIKLIJUOJAT DETALES
prie ko klijuotos tos detalės? pastilažas prie pastilažo? aš klijuoju taip - kiaušinio baltymu - patepu tą vietą, prie kurios klijuosiu, ir patepu detalę. Palaukiu, kol kiaušinio baltymas šiek tiek atmirkins tą pateptą pastilažo vietą, ir dėl to atsiras geresnis sukibimas. Tada arba jau spaudžiu tą detalę į vietą, arba dar patepu kiaušinio baltymu ir tada spaudžiu.
Bet vėlgi, priklauso nuo detalės svorio. Jeigu didelė, tai gal reiktų valgomais klijais bandyt.. aš jų dar neturiu, tai negaliu komentuot.
o jeigu pastilažas prie torto neprilipo, tai per mažai kremo buvo aptepta. Na dar tepa džemo, kad priliptų geriau. Tačiau reikia džemo spalvą pataikyt, kad neišlįstų tamsus džemas iš po balto pastilažo.