Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu tortukų grožis wub.gif
o kaip jūs drugelius ir ramunes padarote,iš gur galima įsigyti formelių,plyz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2010 02 07, 13:33)
Nu tortukų grožis wub.gif
o kaip jūs drugelius ir ramunes padarote,iš gur galima įsigyti formelių,plyz biggrin.gif

ir as jungiuosi prie prasymo, labai jau papuosimai nerealus visu mergaiciu. Noriu ir as tu formeliu blush2.gif uzvakar dariau šokoladine tvorele tai thumbup.gif gavosi ir nebuvo sunku, bet tos visos geles ir drugeliai tai kazkokia mistika man...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jau galva susisukus nuo tiekos graziu tortu rolleyes.gif
Labai istrigo gvazdikai, Monikutes knyga ir Cipciuko wub.gif
Dar su sokoladiniais papuosimais visi labai dailus, sunku ir beisvardinti, uzsirasineti reikia doh.gif bigsmile.gif
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 03, 07:15)
labas rytas, mergaiciukes. Norejau paklausti, ar darete kuri Mein silkini krema, na ta is baltimu ir sviesti. Noriu juo apdzibuoti torta, ir nezinau ar jis skanus ir ar lengvai pasigamina.

Lengvai pasigamina ir suuper dzibuojasi thumbup.gif
QUOTE(Mileta @ 2010 02 05, 19:25)
Sveikos mamytės 4u.gif
Mano šiandienos darbas smile.gif pirmieji mano lipdyti baibokiukai iš marcipaminės masės smile.gif

Rimtai pirma karta lipdei????????????? blink.gif FANTASTIKA ir ne kitaip wub.gif

Atnesu ir as pora torciuku. Sitas naminiam valgymui, Markiza:
user posted image

Medutis, MMG:
user posted image
Atsakyti
Asseni, nepakartojamas tortas thumbup.gif labai gražios spalvos mirksiukas.gif
Gitle, su ramunėm tortas, tai kuklumo įsikūnijimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2010 02 07, 13:30)
ir as jungiuosi prie prasymo, labai jau papuosimai nerealus visu mergaiciu. Noriu ir as tu formeliu  blush2.gif uzvakar dariau šokoladine tvorele tai  thumbup.gif gavosi ir nebuvo sunku, bet tos visos geles ir drugeliai tai kazkokia mistika man...

Mes daugelis koperavomės ir parsiuntė iš užsienio, bet galima ir čia įsigyti mirksiukas.gif :
http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/

O iš užsienio čia:
http://www.wilton.com/store/site/

Ir čia:
http://www.surbitona...talog/shop.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 07 vasario 2010 - 15:27
ikristute aciuuuu... smile.gif labai ten visko daug ir kaip visko norisi.. g.gif
Atsakyti
Gal manęs labai neišbars čia blush2.gif turiu va tokias naujas , gal kam reikia 50 lt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mileta: 07 vasario 2010 - 20:29
Daividija,jau kokia fifi thumbup.gif nu kaip tau taip ciki gaunasi
Olesta,kempiniukas kaip visad tobula
Gitule,niamniai
O Asseni nematau tortuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2010 02 07, 20:28)
Gal manęs labai neišbars čia blush2.gif turiu va tokias naujas , gal kam reikia 50 lt 4u.gif

user posted image

MAn tai visu nereikia, bet reikia labai didziausios. Viena karta panasu uzsakiua, bet kitoki atsiunte, tai dabar vien del tos geles uzsakynet neverta

QUOTE(*Jonė* @ 2010 02 07, 20:40)
O Asseni nematau tortuku blush2.gif

g.gif , nebent per parasa
Atsakyti
Atnesu ir as savo kurinius.Pirma karta dariau torta su tokiu papuosimu,kuris skirtas BABY SHOWER.Snikersas ir Rafaelo ,viskas puosta pastiliazuuser posted image

na o sitas taip pat SNIKERSAS IR RAFAELO.Pastiliazas.Tik kazkaip realybej spalvos ryskesnes.
user posted image

na va ir viskas
Atsakyti
Labutis, merginos,

jau kiek fainų tortukų pridarėt wub.gif

Aš su panašiu tortu:

user posted image

Viduje - medutis. Papuošimas - grietinėlė, šokoladas, kokoso drožlės.

Dar parodysiu zuikučius:

user posted image

Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - pastilažas, aisingas, sviestinis kremas, kokoso drožlės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 07 vasario 2010 - 21:47
koks nuostabus jav tortas bigsmile.gif bigsmile.gif ,truksta zodziu,viskas dailu ir grazu wub.gif wub.gif

migle79,kokie zuikuciai wub.gif abu tortukai faini 4u.gif
Atsakyti