Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Irunia @ 2011 03 08, 14:07)
O kodėl nenorit palankyti tiesiog mankštų ar jogos nėščiosioms?
Juk ten kaip tik būsimos mamytės ruošiasi tokiems dalykams.
O atėjus terminui dingsta visos baimės  mirksiukas.gif

lankau paprastą baseiną, jogai jau laiko neatrasciau.
Papildyta:
QUOTE(citrinukas_zx @ 2011 03 17, 11:23)
As irgi buvau paskaitelese Krikscioniskuose. Kaip man visai zaliai, tai gan neblogai pasirode. Parodo filmukus, kad turetum zalia supratima (nu ir kas, kad kai kurie reklaminiai, juk niekas neliepia pirkti tos Johnson produkcijos). Sesute, kuri vede kaip tik paaiskino kaip issiversti be visu siuolaikiniu kosmetiku ir kad nereikia vaiko teplioti visais tais kremais. Tiesiog filmukas naudojamas kaip vizualizacija. Per paskaita apie pasirengima gumdymui, pasakojo kaip naturaliai (cia tom, kurios nuskausminamuju nenori) pasimazinti skausmus.

nu bet sėdėt pusę valandos ir klausytis kokie nuostabūs yra Jonson produktai tai buvau priversta biggrin.gif dar kad gerą daiktą reklamuotų, o čia visišką šlamštą, erzina mane tokia reklama nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 21 kovo 2011 - 14:46
Labai daug kantrybes reikia tose pamokelese,kas ja nepasizymi,geriau net neiti,man asmeniskai buvo nuobodoka....
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 03 04, 23:48)
Su siuntimu nemokami yra Mažylio gimdymo namuose. Ten iš viso vyksta 7-ios paskaitos ir dar papildomai yra trys mokamos (visų jų kaina, jei neklystu nuo 30 iki 60lt, priklauso nuo lankaisi ar ne Mažyly). Pati lankiau visas 7 nemokamas ir esu labai patenkinta thumbup.gif Išėjusi į dekretą žadu apsilankyti ir mokamose paskaitėlėse su būsimu tėtuku blush2.gif

O kelinta val.prasideda tos 7-ios paskaiteles? turiu siuntima, bet net laikas nenurodytas... g.gif ir gal turit tikslu grafikeli kokios temos aptarinejamos? smile.gif
Atsakyti
Mamytės,o kokiu busu Jus gaunate siuntima i pamokeles nesciuju? As dar pilvuka auginu klaipedoje, bet tuoj grisiu i Kauna, ten zadu registruotis i Mazyli- ar jie patys duotu siuntima i Ju paciu vedamus kursu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 04 04, 20:05)
Mamytės,o kokiu busu Jus gaunate siuntima i pamokeles nesciuju? As dar pilvuka auginu klaipedoje, bet tuoj grisiu i Kauna, ten zadu registruotis i Mazyli- ar jie patys duotu siuntima i Ju paciu vedamus kursu? Aciu 4u.gif

Taip, as mazylyje lankausi, tai man gydytoja paskyre siuntima i tas paskaiteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinukas_zx @ 2011 03 03, 11:46)
Man irgi būtų įdomu sužinoti, kur geriau eiti į kursus: Į Krikščioniškus ar į II ligoninę?

i krikscioniskus. II ligoninej labai jau bile kaip praveda
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 04 04, 19:28)
Taip, as mazylyje lankausi, tai man gydytoja paskyre siuntima i tas paskaiteles  smile.gif

O sakykit, Mažylyje registruotis gimdymui ir prieziurai- viskas mokama? ir kokia tada kainele? 4u.gif
Atsakyti
Visko prisiklausiau ir prisiskaičiau čia ir nusprendžiau eiti į Nėščiųjų mokyklėlę savo šeimos klinikoj. Kalbėjau su ginekologu, kuris veda paskaitėles, tikrai užkabino smile.gif temos įdomios pasirodė, sakė jokių reklamų nėra (o aš jų žiauriai nemėgstu), įdomu abiem tėveliam bei naudinga. Pirmas užsiėmimas dabar nemokamas. Tikrai eisiu išmėginti. Jei patiks ir toliau lankysiuos, o man jau pakalbėjus patiko biggrin.gif jeigu kam įdomu, tai daugiau info ir internete jau atsirado: http://siauresseimos...nt01returnid=77
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 04 05, 19:33)
O sakykit, Mažylyje registruotis gimdymui ir prieziurai- viskas mokama? ir kokia tada kainele? 4u.gif

Na as nuo nestumo pradzios lankausi, tai pirma karta reikia susimoketi ~140lt. ir paskui kai isleidzia i dekreta irgi ~140lt. bet uz tuos pinigelius tikrai daug tyrimu padaro, tos paskaiteles vyksta, niekas paskui papildomai nekainuoja. Nebent nori tartis su priziurincia gydytoja, kad ji gimdyme dalyvautu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2011 03 08, 12:01)
Vakar kaip tik buvo pirmoji obuoliuko paskaitėlė. Kalbėjo apie įvairias baimes, kurios kankina artėjant gimdymui ir kaip jų atsikratyti. Veda dvi psichologės, tai viskas labiau iš psichologinės pusės ir pateikta.

idomu, ar kiek naudinga buvo ta Obuoliuko psichologijos paskaitele apie gimdymo baime, nes kaip suprantu ji yra mokama? g.gif ir kiek laiko uztruko?
Atsakyti
QUOTE(migle.ma @ 2011 04 06, 10:26)
Visko prisiklausiau ir prisiskaičiau čia ir nusprendžiau eiti į Nėščiųjų mokyklėlę savo šeimos klinikoj. Kalbėjau su ginekologu, kuris veda paskaitėles, tikrai užkabino smile.gif temos įdomios pasirodė, sakė jokių reklamų nėra (o aš jų žiauriai nemėgstu), įdomu abiem tėveliam bei naudinga. Pirmas užsiėmimas dabar nemokamas. Tikrai eisiu išmėginti. Jei patiks ir toliau lankysiuos, o man jau pakalbėjus patiko  biggrin.gif  jeigu kam įdomu, tai daugiau info ir internete jau atsirado: http://siauresseimos...nt01returnid=77

Aš kaip tik girdėjau, kad ten nieko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2011 04 11, 10:46)
Aš kaip tik girdėjau, kad ten nieko gero g.gif

Na, įdomu, kodėl nieko gero smile.gif gal, kad dovanų nedalina? wink.gif Na, aš pati jau apsilankiau Šiaurės šeimos klinikos mokyklėlėje, man tikrai labai aptiko ir labai gerą įspūdį paliko. Buvau pirmoje nemokamoje paskaitėlėje, tikrai žadu eiti ir į mokamas. Patiko bendravimas su mamytėm ir tėveliais, daug praktinių naudingų patarimų. Apskritai kiek teko būti kituose kursuose, tai šie tikrai skiriasi, ypač tikslais ir požiūriu (nebuvo jokios reklamos ir dovanų iš firmų, stengiamasi sudominti abu tėvelius, daug dėmesio skiriama gražiai, tvirtai šeimai). Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju wink.gif
Atsakyti