Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Laimuske @ 2011 02 17, 11:05)
O būna kiekvieną savaitę ar tik kai surenka grupes? Gal kokį grafikėlį turit?

Skambinau šiandien į šią kliniką dėl nėščiųjų mokyklėlės. Dabar artimiausiam laikui grupė renkama vasario 21 dienai, 4 paskaitėlės po 2h per dvi savaites (t.y. vyks 1ieniais ir 3ieniais nuo 18h). Ir temos labai įdomios ir aktualios, šaunu, kad mažom grupelėm paskaitėlės vyks. Ir tėvelius ragino pasiimti, nes abiem įdomu ir naudinga bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle.ma @ 2011 02 17, 21:41)
Skambinau šiandien į šią kliniką dėl nėščiųjų mokyklėlės. Dabar artimiausiam laikui grupė renkama vasario 21 dienai, 4 paskaitėlės po 2h per dvi savaites (t.y. vyks 1ieniais ir 3ieniais nuo 18h). Ir temos labai įdomios ir aktualios, šaunu, kad mažom grupelėm paskaitėlės vyks. Ir tėvelius ragino pasiimti, nes abiem įdomu ir naudinga bus  4u.gif

kokia kaina gal klausei?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 02 17, 22:13)
kokia kaina gal klausei?

160 Lt už visas 4 paskaitėles.
Atsakyti
Kas lanket kursus Krikscioniskuose namuose? kokie atsiliepimai? smile.gif nes kiek ziuriu tai visur mokami smile.gif
Atsakyti
Man irgi būtų įdomu sužinoti, kur geriau eiti į kursus: Į Krikščioniškus ar į II ligoninę?
Atsakyti
QUOTE(citrinukas_zx @ 2011 03 03, 11:46)
Man irgi būtų įdomu sužinoti, kur geriau eiti į kursus: Į Krikščioniškus ar į II ligoninę?

Tikrai į II ligoninę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 02 19, 21:06)
Kas lanket kursus Krikscioniskuose namuose? kokie atsiliepimai? smile.gif nes kiek ziuriu tai visur mokami smile.gif

Šią savaitę buvau krikščioniškuose, tai pasakojo apie kudikio maitinima ir jo priežiūrą pirmosiomis dienomis. Man tai nepatiko, viską papasakojo gal per 15 min. labai viskas apgraibom, paviršutiniškai, nieko naujo nesužinojau. Pot to uždėjo filmų porą. Vienas nelietuviškas, vien tik vaizdeliai kaip leliukus maitina, gražu. Kitas filmukas grynai komercinis, Jonsons produkcijos reklama, jis didžiąją dalį paskaitos ir užėmė. Pasakojo, kad pampersus keičiant subiniukus valyti tik servetelėm, vanduo buktai kenkia svelniai kudikio odelei. Visas raukšleles buktai kasdien reikia tepliot tuo aliejuku, subiniuka vienu kremuku patept, kojytes kitu. Ten tas vaikas net blizgėjo nuo visų priemonių doh.gif biggrin.gif Bambytė kol užgis spiritu arba brilijantine zaluma teplioti reikia, nors tai jau irgi netiesa. Ta pamokėlės vedėja po filmo beveik viską pati paneigė, tai nelabai supratau kam iš vis tokį filmą rodo ir klaidina be reikalo.
Bandysiu ateinantį pirmadienį į Obuoliuko psichologijos kursus nueiti, jie kainuoja, bet gal bus kažkiek naudos iš jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 04 kovo 2011 - 19:13
QUOTE(varnikė @ 2011 03 04, 19:11)
Bandysiu ateinantį pirmadienį į Obuoliuko psichologijos kursus nueiti, jie kainuoja, bet gal bus kažkiek naudos iš jų.

o kur vyksta jie?
as planuoju dar nueiti i krikscioniskus gimdymo namus, kur vyksta kursai, bet juos organizuoja VSI "Pradziu pradzia" -jie ten kaip ir mokami smile.gif
Atsakyti
Su siuntimu nemokami yra Mažylio gimdymo namuose. Ten iš viso vyksta 7-ios paskaitos ir dar papildomai yra trys mokamos (visų jų kaina, jei neklystu nuo 30 iki 60lt, priklauso nuo lankaisi ar ne Mažyly). Pati lankiau visas 7 nemokamas ir esu labai patenkinta thumbup.gif Išėjusi į dekretą žadu apsilankyti ir mokamose paskaitėlėse su būsimu tėtuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 03 04, 22:12)
o kur vyksta jie?
as planuoju dar nueiti i krikscioniskus gimdymo namus, kur vyksta kursai, bet juos organizuoja VSI "Pradziu pradzia" -jie ten kaip ir mokami smile.gif

Vyksta irgi kriščioniškuose gimdymo namuose. Vakar kaip tik buvo pirmoji obuoliuko paskaitėlė. Kalbėjo apie įvairias baimes, kurios kankina artėjant gimdymui ir kaip jų atsikratyti. Veda dvi psichologės, tai viskas labiau iš psichologinės pusės ir pateikta.

Norėčiau dar nueiti į tokius, kur daugiau iš praktinės pusės kalba, kaip elgti, kvėpuoti, kaip nepasimesti gimdymo metu, kas vyksta moters organizme, iš kur tas skausmas. Kadangi noriu gimdyti be epidurinės nejautros, tai šios temos man labai aktualios. Žinau, kad Šemetos kursuose apie tai daug kalbama. Girdėjau, kad tuos kursus pabaigus dingsta gimdymo baimė. Tik gaila kad jie organizuojami tik Vilniuje. Skambinausi aš pas juos, tai sakė kad Kaune moterys į juos nesusirinkdavo, tad ir neorganizuoja daugiau čia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 08 kovo 2011 - 12:02
QUOTE(varnikė @ 2011 03 08, 12:01)
Norėčiau dar nueiti į tokius, kur daugiau iš praktinės pusės kalba, kaip elgti, kvėpuoti, kaip nepasimesti gimdymo metu, kas vyksta moters organizme, iš kur tas skausmas. Kadangi noriu gimdyti be epidurinės nejautros, tai šios temos man labai aktualios.

O kodėl nenorit palankyti tiesiog mankštų ar jogos nėščiosioms?
Juk ten kaip tik būsimos mamytės ruošiasi tokiems dalykams.
O atėjus terminui dingsta visos baimės mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi buvau paskaitelese Krikscioniskuose. Kaip man visai zaliai, tai gan neblogai pasirode. Parodo filmukus, kad turetum zalia supratima (nu ir kas, kad kai kurie reklaminiai, juk niekas neliepia pirkti tos Johnson produkcijos). Sesute, kuri vede kaip tik paaiskino kaip issiversti be visu siuolaikiniu kosmetiku ir kad nereikia vaiko teplioti visais tais kremais. Tiesiog filmukas naudojamas kaip vizualizacija. Per paskaita apie pasirengima gumdymui, pasakojo kaip naturaliai (cia tom, kurios nuskausminamuju nenori) pasimazinti skausmus.
Atsakyti