Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Mindaugiene @ 2010 12 13, 15:53)
Noriu visoms nėštukėms parekomenduoti mamos Rasos žindymo kursus - Jūs tiesiog PRIVALOTE juos išklausyti, jeigu norite žindyti savo vaikelius. Kai dar buvau nėščia, įsivaizdavau, kad kas čia gali būti apie tą žindymą neaišku, nesupratau, ką galima pasakoti per 6 paskaitas, bet, dėkui Dievui, pradėjau lankyti Rasos kursus. Jums visi apie žindymą aiškins skirtingai - mamos vienaip, draugės kitaip, net ligoninėje visi kitaip aiškins arba, kaip man, nieko neaiškins! Norite tikėkite, norite ne, bet iš mano pažįstamų vaikelį be manęs vis dar žindo (nors dar tik du mėnesius) tik viena mamytė! Ta, kuri irgi lankė tuos kursus.  Kitoms  pieno "neatsirado", dar kitoms "dingo", kitos nusitraukinėja ir duoda mililitrais iš buteliuko, nes atseit nežino, ar vaikelis pavalgo kiek reikia... Taigi visą teisybę apie žindymą sužinosite tik iš mamos Rasos Žindymo kursų. Nuoširdžiai rekomenduoju. Šie kursai yra tokie būtini, kaip ir naujagimio kraitelis....
Dar kartelį dėkoju mamai Rasai už tai, kad galiu žindyti savo sūnelį. AČIŪ. 4u.gif

Ačiū labai už gerą žodį. Smagu, kad kursų žinios pasitarnavo. wub.gif
Manau, kad yra ir daugiau išsamių kursų apie žindymą, atsirenkant kriterijus turėtų būti - ar po kursų, pagimdžiusi šeima galės kreiptis ir konsultuotis.
Atsakyti
sveikutes, gal kas zinot kokia tema ryt bus paskaitele 2-oj ligoninej?
Atsakyti
QUOTE(blink*blink @ 2010 12 12, 11:24)
Mažylyje kursai yra nemokami su gydytojos siuntimu - paprašai savo gydytojos, kad išrašytų siuntimą į Mažylio dienos stacionaro kursus ir 7 paskaitėlės nieko nekainuoja.  bigsmile.gif
kainuoja tik šeštadienio pamokėlės, kurios vyksta su tėtukais  (40 lt) mirksiukas.gif
abiem atvejais registruotis ir gauti info: tel 8 37 22 03 75

šiaip kursai verti dėmesio, informatyvūs, tikrai nepavadinsi jų laiko gaišimu. smagi aplinka, su arbata, vandenuku ir lengvu užkandžiu jei pilvas gurguliuoti pradeda  blush2.gif  lotuliukas.gif

mano atveju tai lankausi pas ginke savo mieste,bet kadangi gimdysiu mazylyje,tai ir i kursus uzsiregistravau ten. ryt eisiu rolleyes.gif .jei kam bus idomu,klauskit. na o kaina abieju paskaitu (apie gimdyma ir apie maitinima) po 25 lt.
Atsakyti
labukas smile.gif ar reikia is anskto registruotis i KMUK nesciuju paskaiteles? smile.gif ar tiesiog ateini ta diena truputi anskciau ir laukt prie to kabineto ir ten jau vietoj susizymi?
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 01 28, 10:45)
labukas  smile.gif ar reikia is anskto registruotis i KMUK nesciuju paskaiteles? smile.gif ar tiesiog ateini ta diena truputi anskciau ir laukt prie to kabineto ir ten jau vietoj susizymi?

o kur paskaityt kur ir kokios paskaitos, kada jos vyksta? na net nežinau, ankščiau į paskaitas priimdavo tik registruotas KMUK, paskui visas...o kaip dabar yra nežinia?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 01 28, 12:34)
o kur paskaityt kur ir kokios paskaitos, kada jos vyksta? na net nežinau, ankščiau į paskaitas priimdavo tik registruotas KMUK, paskui visas...o kaip dabar yra nežinia?

dabar priima tik registruotas kmuk, bet ar reikia is anskto kazin kazkur pasiskambint ir uzsirasyt tos dienos paskaitelei? g.gif grafikas cia http://www.kmuk.lt/k...uju_mokykla.pdf
Atsakyti
Kai laukiausi savo pirmojo vaikelio buvau nėščiųjų kursuose pas gydytoją ginekologą A.Kirijenko. Paskaitėlės buvo labai įdomios ir naudingos. Gydytojas pasakojo kaip bendrauti su vaikeliu iki gimimo, kaip lengviau pagimdyti, kaip vaikutį išmaitinti savo pienu, kaip pačiai mamai gerai jaustis nėštumo metu ir pačiai gražiai atrodyti smile.gif lankėme kursus su vyru, abiem labai patiko, tikrai galiu visom būsimom mamytėm rekomenduoti ir būtinai vestis kartu vyrus. Kiek žinau dabar gydytojas kursus veda Šiaurės šeimos klinikoje, Šiaurės pr. 8c
Atsakyti
QUOTE(sandra_g @ 2011 02 15, 12:43)
Kai laukiausi savo pirmojo vaikelio buvau nėščiųjų kursuose pas gydytoją ginekologą A.Kirijenko. Paskaitėlės buvo labai įdomios ir naudingos. Gydytojas pasakojo kaip bendrauti su vaikeliu iki gimimo, kaip lengviau pagimdyti, kaip vaikutį išmaitinti savo pienu, kaip pačiai mamai gerai jaustis nėštumo metu ir pačiai gražiai atrodyti  smile.gif  lankėme kursus su vyru, abiem labai patiko, tikrai galiu visom būsimom mamytėm rekomenduoti ir būtinai vestis kartu vyrus. Kiek žinau dabar gydytojas kursus veda Šiaurės šeimos klinikoje, Šiaurės pr. 8c

Čia gal neseniai pradėjo vesti? Nes aš tame centre lankausi ir gyd net nebuvo užsiminusi....
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2011 02 15, 14:44)
Čia gal neseniai pradėjo vesti? Nes aš tame centre lankausi ir gyd net nebuvo užsiminusi....

taip visai neseniai pradėjo vesti paskaitėles smile.gif
Atsakyti
Mes irgi su vyru lankėm paskaitėles pas Kirijenko - super gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra_g @ 2011 02 15, 21:55)
taip visai neseniai pradėjo vesti paskaitėles  smile.gif

O būna kiekvieną savaitę ar tik kai surenka grupes? Gal kokį grafikėlį turit?
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2011 02 17, 12:05)
O būna kiekvieną savaitę ar tik kai surenka grupes? Gal kokį grafikėlį turit?

Čia galima paskaityti apie užziėmimus: http://siauresseimos...nt01returnid=77

vyksta 1ieniais ir 3ieniais, iš viso 4 paskaitėlės kaip ir seniau. Manau, kad kai surenka grupelę, tada tai grupelei ir vyksta užsiėmimai 4 paskaitų.
Atsakyti