QUOTE(Mindaugiene @ 2010 12 13, 15:53)
Noriu visoms nėštukėms parekomenduoti mamos Rasos žindymo kursus - Jūs tiesiog PRIVALOTE juos išklausyti, jeigu norite žindyti savo vaikelius. Kai dar buvau nėščia, įsivaizdavau, kad kas čia gali būti apie tą žindymą neaišku, nesupratau, ką galima pasakoti per 6 paskaitas, bet, dėkui Dievui, pradėjau lankyti Rasos kursus. Jums visi apie žindymą aiškins skirtingai - mamos vienaip, draugės kitaip, net ligoninėje visi kitaip aiškins arba, kaip man, nieko neaiškins! Norite tikėkite, norite ne, bet iš mano pažįstamų vaikelį be manęs vis dar žindo (nors dar tik du mėnesius) tik viena mamytė! Ta, kuri irgi lankė tuos kursus. Kitoms pieno "neatsirado", dar kitoms "dingo", kitos nusitraukinėja ir duoda mililitrais iš buteliuko, nes atseit nežino, ar vaikelis pavalgo kiek reikia... Taigi visą teisybę apie žindymą sužinosite tik iš mamos Rasos Žindymo kursų. Nuoširdžiai rekomenduoju. Šie kursai yra tokie būtini, kaip ir naujagimio kraitelis....
Dar kartelį dėkoju mamai Rasai už tai, kad galiu žindyti savo sūnelį. AČIŪ.
Dar kartelį dėkoju mamai Rasai už tai, kad galiu žindyti savo sūnelį. AČIŪ.
Ačiū labai už gerą žodį. Smagu, kad kursų žinios pasitarnavo.
Manau, kad yra ir daugiau išsamių kursų apie žindymą, atsirenkant kriterijus turėtų būti - ar po kursų, pagimdžiusi šeima galės kreiptis ir konsultuotis.