Siandien sutariau del apsilankymo paskaitoje Mazylio GN kita savaite. Destytoja p.Vida man is pirmo zvilgsio pasirode labai maloni O nuo spalio 11d. eisiu i zindymo kursus. Tad butinai uzsuksiu i sia temuke pasidalinti potyriais Tikiu, kursai prisides prie mano ir vyro ziniu bagazo Nes siai dienai jis - itin skurdus
QUOTE(IRIM @ 2010 09 29, 21:22)
Siandien sutariau del apsilankymo paskaitoje Mazylio GN kita savaite. Destytoja p.Vida man is pirmo zvilgsio pasirode labai maloni O nuo spalio 11d. eisiu i zindymo kursus. Tad butinai uzsuksiu i sia temuke pasidalinti potyriais Tikiu, kursai prisides prie mano ir vyro ziniu bagazo Nes siai dienai jis - itin skurdus
Vyrai "auga" kartu su moters nėštumu, gimdymu, naujagimio augimu ir pasiekimais. OHO kokių tėčių yra! Kursų pradžioje pasisako prieš žindymą viešoje vietoje, o pabaigoje tampa uoliausiais klausytojais, turi gerokai pasikeitusią poziciją ir po gimdymo, kol mama neatsigavus, rašo laiškus, skambina, konsultuojasi
Gal kas ką daugiau gali papasakoti apie kursus Mažylyje. Kiek jie kainuoja? Ar pakankamai informatyvūs jie? Nereik paskui bėgt į kitus kursus, kad suprantamiau paaiškintų?
o yra kokiu kursu nesciuju, kad butu galima eiti nuo 3-4 men, kur info butu teikiama placiau, apie vaikelio vystymasi, apie bedravim su juo ir pan,
Noriu pasidalinti patirtimis:
a) praejusia savaite buvau Mazylio GN vykusiuose kursuose nestukems pas akusere Vida. Labai maloni ir itin daug pvz pasakojanti moteris. Net 33 metu patirtis parode savo geraja puse Be info apie gimdymo stadijas, kada vaziuoti i tuos namus, kaip vyras (artimieji) gali palengvinti susitikimo su mazuciu eiga, psicholigines mamuko busenos svarba ir t.t., galejom susipazinti ir su palatomis, gimdymo kabinetais... Namuciai paliko puiku ispudi! O i kursus tikrai verta eiti! Ypac, sestadieniais vykstancius, kur galite su vyru ateiti Zinoma, jei jis to nori
o siandien buvau zindymo kursuose pas Rasa. Paskaita buvo ivadine, labiau susipazinimui, bet net neabejoju, jog likusiose 5 paskaitos aiskumos prides, kad kuo maziau klausimu veliau kiltu ir klaidu nepridaryciau savo nepatyrimu Prisipazinsiu, kursus ketinu uoliai lankyti ir ziniu bagaza sukaupus diplomuota mamyte tapti Na, bent jau tiek galiu padaryti del musu mazuliuko pirmai pradziai
a) praejusia savaite buvau Mazylio GN vykusiuose kursuose nestukems pas akusere Vida. Labai maloni ir itin daug pvz pasakojanti moteris. Net 33 metu patirtis parode savo geraja puse Be info apie gimdymo stadijas, kada vaziuoti i tuos namus, kaip vyras (artimieji) gali palengvinti susitikimo su mazuciu eiga, psicholigines mamuko busenos svarba ir t.t., galejom susipazinti ir su palatomis, gimdymo kabinetais... Namuciai paliko puiku ispudi! O i kursus tikrai verta eiti! Ypac, sestadieniais vykstancius, kur galite su vyru ateiti Zinoma, jei jis to nori
o siandien buvau zindymo kursuose pas Rasa. Paskaita buvo ivadine, labiau susipazinimui, bet net neabejoju, jog likusiose 5 paskaitos aiskumos prides, kad kuo maziau klausimu veliau kiltu ir klaidu nepridaryciau savo nepatyrimu Prisipazinsiu, kursus ketinu uoliai lankyti ir ziniu bagaza sukaupus diplomuota mamyte tapti Na, bent jau tiek galiu padaryti del musu mazuliuko pirmai pradziai
QUOTE(IRIM @ 2010 10 11, 22:46)
Noriu pasidalinti patirtimis:
a) praejusia savaite buvau Mazylio GN vykusiuose kursuose nestukems pas akusere Vida.
o siandien buvau zindymo kursuose pas Rasa.
a) praejusia savaite buvau Mazylio GN vykusiuose kursuose nestukems pas akusere Vida.
o siandien buvau zindymo kursuose pas Rasa.
Kiek kainuoja visi šitie kursai? Ar pilna jų programa? Nuo kada galima pradėti lankyti?
QUOTE(RytineSaule @ 2010 10 12, 00:23)
Kiek kainuoja visi šitie kursai? Ar pilna jų programa? Nuo kada galima pradėti lankyti?
Ir ar butina usirasyti is anksto?
Sveikos mamytės, norėjau paklaust ar kuri nors esat girdėjus apie kursus Kauno Kalniečių poliklinikoj? gal kuri netyčia lankėtės? Būtų įdomu sužinoti
QUOTE(gosas @ 2010 10 14, 10:21)
Ir ar butina usirasyti is anksto?
Butina is anksto uzsirasyti. Beveik visuose kursuose mokamuose ar ne isankstine registracija butina
QUOTE(RytineSaule @ 2010 10 12, 01:23)
Mažylyje kursai yra nemokami su gydytojos siuntimu - paprašai savo gydytojos, kad išrašytų siuntimą į Mažylio dienos stacionaro kursus ir 7 paskaitėlės nieko nekainuoja.
kainuoja tik šeštadienio pamokėlės, kurios vyksta su tėtukais (40 lt)
abiem atvejais registruotis ir gauti info: tel 8 37 22 03 75
šiaip kursai verti dėmesio, informatyvūs, tikrai nepavadinsi jų laiko gaišimu. smagi aplinka, su arbata, vandenuku ir lengvu užkandžiu jei pilvas gurguliuoti pradeda
Noriu visoms nėštukėms parekomenduoti mamos Rasos žindymo kursus - Jūs tiesiog PRIVALOTE juos išklausyti, jeigu norite žindyti savo vaikelius. Kai dar buvau nėščia, įsivaizdavau, kad kas čia gali būti apie tą žindymą neaišku, nesupratau, ką galima pasakoti per 6 paskaitas, bet, dėkui Dievui, pradėjau lankyti Rasos kursus. Jums visi apie žindymą aiškins skirtingai - mamos vienaip, draugės kitaip, net ligoninėje visi kitaip aiškins arba, kaip man, nieko neaiškins! Norite tikėkite, norite ne, bet iš mano pažįstamų vaikelį be manęs vis dar žindo (nors dar tik du mėnesius) tik viena mamytė! Ta, kuri irgi lankė tuos kursus. Kitoms pieno "neatsirado", dar kitoms "dingo", kitos nusitraukinėja ir duoda mililitrais iš buteliuko, nes atseit nežino, ar vaikelis pavalgo kiek reikia... Taigi visą teisybę apie žindymą sužinosite tik iš mamos Rasos Žindymo kursų. Nuoširdžiai rekomenduoju. Šie kursai yra tokie būtini, kaip ir naujagimio kraitelis....
Dar kartelį dėkoju mamai Rasai už tai, kad galiu žindyti savo sūnelį. AČIŪ.
Dar kartelį dėkoju mamai Rasai už tai, kad galiu žindyti savo sūnelį. AČIŪ.
Sveikutes,
Kazkur internete skaiciau, kad kursai vykdomi ir "Motina ir vaikas" klinikoje, taciau ju psl. http://www.motinairvaikas.lt/ jokios informacijos apie kursus-nerandu.
Gal kas lankete kursus ten? kokie atsiliepimai? Kokios kainos?
Kazkur internete skaiciau, kad kursai vykdomi ir "Motina ir vaikas" klinikoje, taciau ju psl. http://www.motinairvaikas.lt/ jokios informacijos apie kursus-nerandu.
Gal kas lankete kursus ten? kokie atsiliepimai? Kokios kainos?