Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Loriuka @ 2012 01 23, 15:14)
Registruotis tikrai nereikia. Ateini ir visas priima. Tiesa, pažįstama sakė, kad jas tikrino ar tikrai visos prisirašę prie LSMU ir neprisirašiusias išprašė. Bet kai ėjau aš, tai nieks net ir to netikrino wink.gif Taip kad jeigu ir ne Klinikose pas gydytoją lankotės, turbūt nieks neišvytų smile.gif
Papildyta:
Tikrai taip. Mes su vyru irgi buvome Mažylyje, nes ten kur mums priklauso - Klinikose pamokėlės vyksta tik darbo dienomis, o Mažylyje galima ir šeštadienį. Jokios reklaminės kampanijos (išskyrus lankstinukus) nepastebėjom. Ir akušerė tikrai labai miela  mirksiukas.gif

aciu labai uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 12 16, 11:49)
Ar tiesa, kad kiekvienoj paskaitelej, Mazyli buna kazkokia farmacine kompanija, kuri dar kazka pasakoja apie savo prekes?

100proc. netiesa schmoll.gif
Kaip tik jokios reklamos ir komercijos. Nebent jeigu merginos pačios kažko klausdavo, tai akušerė iš kitų mamų patirties kažką parekomenduodavo, bet visdaa pabrėždavo, kad pačios to nėra naudojusios, o tai tik atsiliepimai kitų mamyčių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas zinote kokia paskaita bus sia savaite kauno 2 ligoninej, kad nepapulciau i paskutine smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimag @ 2012 05 22, 00:19)
Sveikos smile.gif gal kas zinote kokia paskaita bus sia savaite kauno 2 ligoninej, kad nepapulciau i paskutine smile.gif Aciu smile.gif

Kaip tik paskutine, apie vaikelio vystymasi.
Nuo kitos savaites bus apie gimdyma
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2012 05 24, 14:18)
4u.gif

o tai kaip tik bus man nuo pradziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2012 05 24, 12:18)
4u.gif

Kad buvo ne paskutinė ir ne apie vaikelio vystymąsi schmoll.gif

Buvo apie žindymą ir maitinimą, t.y. 2 paskaita. Sekanti apie gimdymą, dar kita - pogimdyvinis laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 25, 11:14)
Kad buvo ne paskutinė ir ne apie vaikelio vystymąsi schmoll.gif

Buvo apie žindymą ir maitinimą, t.y. 2 paskaita. Sekanti apie gimdymą, dar kita - pogimdyvinis laikotarpis.

Kaip keista, as kai skambinau telefonu, man kitaip sake g.gif
As susirasiau, tai turetu buti lyg taip buti :
apie gimdyma 05.31.
paskui pogimdyvinis 06 .07.
mamos rezimas 06.14.
vaikelio vystymasis 06.21.
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2012 05 28, 12:31)
Kaip keista, as kai skambinau telefonu, man kitaip sake  g.gif
As susirasiau, tai turetu buti lyg taip buti :
apie gimdyma 05.31.
paskui pogimdyvinis 06 .07.
mamos rezimas 06.14.
vaikelio vystymasis 06.21.

Taip ir bus (dėl dviejų paskutinių datos nežinau, nebuvo jų surašyta), bet tu gal sumaišei jų tvarką. Pirma skaitosi apie nėstumą ir vaiko vystymąsi, antra žindymas ir maitinimas, trečia gimdymas, o ketvirta pogimdyvinis laikotarpis. Ir logiškai pagalvojus taip turi būt biggrin.gif Tai turbūt kai praeina tos visos, paskui vėl iš naujo visas kartoja, dėl to ir susimaišo smile.gif
Atsakyti

o gal zinot ar kai vyksta paskaita apie gimdyma ir gimdyklas aprodo? ar nieko ten nerodo smile.gif
Atsakyti
Gal žinote paskaitų grafiką šiomis dienomis KMU? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės ax.gif Norėjau paklausti gal kuri žinote ar Mažylį kada vyks tie pirmieji kursai,kad papulti mums nuo pradžių į juos?Ir kelinta valanda savaitgali jie vyksta,arba gal žinote Miško gatvėje kada ten vyksta tie seminarai wink.gif Būsiu dėkinga jeigu man į až parašysite.Dėkui labai. 4u.gif
Atsakyti
Nemokamos paskaitos poliklinikose labai prastos. Geriau negu nieko, bet tikrai reikia palankyti kur normaliai.
Labai patiko Pradžių pradžios kursai apie žindymą Krikščioniškuose gimdymo namuose, juos vedė Rasa. Tada viskas aišku kaip elgtis gimus vaikeliui.
Dar būtina palankyti kursus ir apie gimdymą. Bent jau man, tai nėra aktualu apžiūrėti kaip atrodo gimdykla. Svarbu pasiruošti psichologiškai ir gauti būtinas žinias, reikalingas gimdymo metu ir jau gimus vaikeliui. wink.gif
Atsakyti