QUOTE(balade @ 2011 12 05, 16:38)
Laba diena,
o i sios klinikos kursus galima eiti tik esant ten uzsiregistravus?
kai lankėmės šiose paskaitėlėse, buvo šeimų ir neprisirašiusių klinikoj, jei to klausėt
QUOTE(index @ 2011 12 06, 07:32)
Tiesiog aš tikėjausi ne to. Pasijaučiau kaip atėjus pas sektantą, o ėjau pas mediką. Ir tikėjaus daugiau info iš tos pusės. O ne to, kad turiu dainuot, kalbėtis su vaikeliu, kurį nešioju, ne to, kad vyras turi pabučiuot pilvuką ir palinkėt jam labos nakties ar labo ryto, ne to, kad grįžę namo turim mažylio atsiprašyt už blogas mintis ir padėkot, kad jis yra. Norėjau kažką sužinot ir išmokt, o visa tai.
Man topas buvo skaidrės atsipalaidavimui - kai pritamsintoj patalpoj žiūrėjom tokias skaidrės, kurios įkyriai keliauja el.paštu, su mažais vaikučiais, zuikučiais, rasos lašeliais ir pan. Bacho muzikos fone. Tai taip ir likau nesupratus.
Žodžiu, čia turbūt nuo nusiteikimo, nuo to ko eidamas tikiesi priklauso. Aš norėjau tokios techninės informacijos, kaip kad iš mamos, realių, naudingų patarimų.
Jei kuri buvo visose, tai man įdomu kaip ten kitos paskaitos, ar panašios ar daugiau naudingos?
pirmoje paskaitoje ir yra kalbama apie vaikutį, kaip jam sukurti tą teigiamą aplinką. visos likusios paskaitos yra kitokios, bent jau man labai patiko dėl daugybės praktinių patarimų. Na man gydytojas tikrai nepriminė jokio sektanto. Jo požiūris į kursus yra kitoks - graži darni šeima
mums patiko
bet aišku kiek žmonių, tiek požiūrių ir nuomonių.