Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Semi Sweet @ 2011 12 06, 10:44)
As eisiu i pirmaja paskaita gruodzio 12d. Po to galesiu parasyti atsiliepimus, bet mano nuomone, pirmoji paskaita ir yra butent tokia ivadine, o likusios trys sakyciau daugiau praktines, bent taip as supratau, pagal kitu merginu pasisakymus.

Ir mes su vyru gruodzio 12 diena, eisim i sia paskaitele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 12 06, 10:18)
Tuomet rekomenduoju Mažylio kursus, ten gausit būtent tokios informacijos thumbup.gif

Ačiū, o ten kaip supratau su siuntimu?

QUOTE(Semi Sweet @ 2011 12 06, 10:44)
As eisiu i pirmaja paskaita gruodzio 12d. Po to galesiu parasyti atsiliepimus, bet mano nuomone, pirmoji paskaita ir yra butent tokia ivadine, o likusios trys sakyciau daugiau praktines, bent taip as supratau, pagal kitu merginu pasisakymus.

QUOTE(Tic-Tac @ 2011 12 06, 13:23)

Na tikiuosi jums patiks, nes man po pirmos, tai buvo gaila laiko, bet taip gaila, kad net nerizikavau bandyt eiti į sekančias. Parašykit jei nueisit į kitas. Nors čia aišku, man nepatiko, bet gal kitos ras ko ieško.
Atsakyti
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 12 06, 13:23)

Na tai susimatysim reiskiasi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. užsiregistravau į nemokamą paskaitą "Mūsų rūpestis-sveikas mažylis", Šilainių poliklinikoje. Tačiau netikėtai internete radau kad pageidautina jog į paskaitas ateitų poliklinikoje užsiregistravę asmenys g.gif , o aš registruota visai kitur ax.gif Ar kuri buvote toje paskaitoje Šilainių poliklinikoje?
Atsakyti
Mes su vyru taip pat uzsiregistravome gruodzio 12 d. smile.gif Tik ziuriu, kad palyginus velokai pradedu tuos kursus lankyti, bet tikiuosi spesim atvaikscioti visas pamokeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 06, 13:47)
Ačiū, o ten kaip supratau su siuntimu?

Tiesiog kai nueisi pas ginekologę pasakyk, kad nori eiti į paskaitėles ir tau reikia siuntimo. Ji jį turi išrašyti. Su siuntimu ateisi į Mažylį ir tave nukreips į palėpę kur mamos dalinasi praktiniais patarimais. Būna, kad ateina mamytės, kurios gimdė tuose GN ir pasidalina savo patirtim, būna,. kad net atsineša savo leliukus ir papasakoja vadinamus nuotykius susijusius su vaikelio laukimu, gimdymu ir rūpesčiais po jo ax.gif
Atsakyti
Tai niekas nebuvote Šilainių poliklinikos paskaitoj?
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2011 12 09, 15:34)
Tai niekas nebuvote Šilainių poliklinikos paskaitoj?

Deja, tik neseniai išgirdau, kad joje vyksta paskaitėlės 4u.gif
Atsakyti
Na, kaip patiko paskaita, kurios buvot 12d.?
Atsakyti
QUOTE(balade @ 2011 12 05, 16:38)
Laba diena,

o i sios klinikos kursus galima eiti tik esant ten uzsiregistravus?

kai lankėmės šiose paskaitėlėse, buvo šeimų ir neprisirašiusių klinikoj, jei to klausėt smile.gif

QUOTE(index @ 2011 12 06, 07:32)
Tiesiog aš tikėjausi ne to. Pasijaučiau kaip atėjus pas sektantą, o ėjau pas mediką. Ir tikėjaus daugiau info iš tos pusės. O ne to, kad turiu dainuot, kalbėtis su vaikeliu, kurį nešioju, ne to, kad vyras turi pabučiuot pilvuką ir palinkėt jam labos nakties ar labo ryto, ne to, kad grįžę namo turim mažylio atsiprašyt už blogas mintis ir padėkot, kad jis yra. Norėjau kažką sužinot ir išmokt, o visa tai.
Man topas buvo skaidrės atsipalaidavimui - kai pritamsintoj patalpoj žiūrėjom tokias skaidrės, kurios įkyriai keliauja el.paštu, su mažais vaikučiais, zuikučiais, rasos lašeliais ir pan. Bacho muzikos fone. Tai taip ir likau nesupratus.
Žodžiu, čia turbūt nuo nusiteikimo, nuo to ko eidamas tikiesi priklauso. Aš norėjau tokios techninės informacijos, kaip kad iš mamos, realių, naudingų patarimų.
Jei kuri buvo visose, tai man įdomu kaip ten kitos paskaitos, ar panašios ar daugiau naudingos?

pirmoje paskaitoje ir yra kalbama apie vaikutį, kaip jam sukurti tą teigiamą aplinką. visos likusios paskaitos yra kitokios, bent jau man labai patiko dėl daugybės praktinių patarimų. Na man gydytojas tikrai nepriminė jokio sektanto. Jo požiūris į kursus yra kitoks - graži darni šeima smile.gif mums patiko smile.gif bet aišku kiek žmonių, tiek požiūrių ir nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(migle.ma @ 2011 12 13, 14:02)
Na man gydytojas tikrai nepriminė jokio sektanto. Jo požiūris į kursus yra kitoks - graži darni šeima smile.gif mums patiko smile.gif bet aišku kiek žmonių, tiek požiūrių ir nuomonių.

na jūsų tas šios klinikos medikų ir nestuke.gif kursų gyrimas per visus įmanomus forumus internete, tai mažų mažiausiai kaip užslėpta reklama atrodo. Dovanokit už nuomonę.
O aš vis tik manau, jog pirmoji paskaita turėtų kažkaip užkabint, kad norėčiau grįžt, o ne atvirkščiai. Bet taip - kiek žmonių, tiek nuomonių.
Atsakyti
As lankiau Mazylio gimdymo namuose kursus, ir man labai patiko! thumbup.gif
Atsakyti