Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

tai kam nesti kokias pazymas, jei nemokamai vyksta kursai? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, noriu paklausti del nesciuju kursu Kaune, Siaures seimos klinikoje, nuo kelinto nestumo menesio patartumete tuos kursus pradeti lankyti?
Ar daug moteru ateina su vyrais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2011 11 30, 16:15)
Sveikos mamytes, noriu paklausti del nesciuju kursu Kaune, Siaures seimos klinikoje, nuo kelinto nestumo menesio patartumete tuos kursus pradeti lankyti?
Ar daug moteru ateina su vyrais?  4u.gif

As manau, kad kuo anksciau reiketu pradeti siuos kursus ir butinai atvykti su vyru smile.gif gydytojas duoda daug patarimu kaip reiketu zaisti - dirbti su vaikuciu, kol jis dar pilvelyje, kad pvz. jau gimusi galetumet lengvai uzmigdyti net ir ziuredami TV ir pan. Siaip gydytojas daug demesio skiria darniai seimai, tecio bendravimui su dar negimusiu mazyliu. Taip pat didele pagalba is vyro yra gimdymo metu, todel tikrai patarciau atvykti kartu. Bent jau kai as buvau tuose kursuose, visi buvo poromis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle.ma @ 2011 12 05, 10:58)
As manau, kad kuo anksciau reiketu pradeti siuos kursus ir butinai atvykti su vyru  smile.gif  gydytojas duoda daug patarimu kaip reiketu zaisti - dirbti su vaikuciu, kol jis dar pilvelyje, kad pvz. jau  gimusi galetumet lengvai uzmigdyti net ir ziuredami TV ir pan. Siaip gydytojas daug demesio skiria darniai seimai, tecio bendravimui su dar negimusiu mazyliu. Taip pat didele pagalba is vyro yra gimdymo metu, todel tikrai patarciau atvykti kartu. Bent jau kai as buvau tuose kursuose, visi buvo poromis smile.gif

aš irgi už tai, kad nueiti anksčiau ir su antra puse ax.gif
Atsakyti
Aciu jums merginos uz patarimus, nes jau pamaniau, kad gal per anksti busiu uzsirasiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2011 12 05, 14:40)
Aciu jums merginos uz patarimus, nes jau pamaniau, kad gal per anksti busiu uzsirasiusi  4u.gif

Aš pati į pirmus kursus nuėjau 25-26 nėštumo savaitę ax.gif Kiekvienas labai skirtingai tai vertina. Dabar eičiau žymiai anksčiau į kursus, kad paskui galėčiau ramiai rinkti vaiko kraitelį ir kt....
Nors aš pati buvau keliuose kursuose ir visuose vis kažką naujo sužinau. Be to, tikrai labai naudinga yra nueiti į tuos kursus, kuriuos organizuoja gimdymo namai, kuriuose žadi gimdyti (bet į juos jau verta eiti arčiau gimdymo datos, kad būtum susipažinusi su vieta, veiksmu ir viskuo kas gali kelti nerimą) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle.ma @ 2011 12 05, 10:58)
As manau, kad kuo anksciau reiketu pradeti siuos kursus ir butinai atvykti su vyru  smile.gif  gydytojas duoda daug patarimu kaip reiketu zaisti - dirbti su vaikuciu, kol jis dar pilvelyje, kad pvz. jau  gimusi galetumet lengvai uzmigdyti net ir ziuredami TV ir pan. Siaip gydytojas daug demesio skiria darniai seimai, tecio bendravimui su dar negimusiu mazyliu. Taip pat didele pagalba is vyro yra gimdymo metu, todel tikrai patarciau atvykti kartu. Bent jau kai as buvau tuose kursuose, visi buvo poromis smile.gif

Laba diena,

o i sios klinikos kursus galima eiti tik esant ten uzsiregistravus?
Atsakyti
Semi Sweet ar jau buvai kursuose Šiaurės klinikoj? Kaip tau? Aš buvau pirmoje paskaitoje, tai po jos man dingo noras sugrįžti į sekančias.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 05, 23:24)
Semi Sweet ar jau buvai kursuose Šiaurės klinikoj? Kaip tau? Aš buvau pirmoje paskaitoje, tai po jos man dingo noras sugrįžti į sekančias.

Kas nutiko? Kodėl? Gal galima plačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 12 06, 00:15)
Kas nutiko? Kodėl? Gal galima plačiau g.gif

Tiesiog aš tikėjausi ne to. Pasijaučiau kaip atėjus pas sektantą, o ėjau pas mediką. Ir tikėjaus daugiau info iš tos pusės. O ne to, kad turiu dainuot, kalbėtis su vaikeliu, kurį nešioju, ne to, kad vyras turi pabučiuot pilvuką ir palinkėt jam labos nakties ar labo ryto, ne to, kad grįžę namo turim mažylio atsiprašyt už blogas mintis ir padėkot, kad jis yra. Norėjau kažką sužinot ir išmokt, o visa tai.
Man topas buvo skaidrės atsipalaidavimui - kai pritamsintoj patalpoj žiūrėjom tokias skaidrės, kurios įkyriai keliauja el.paštu, su mažais vaikučiais, zuikučiais, rasos lašeliais ir pan. Bacho muzikos fone. Tai taip ir likau nesupratus.
Žodžiu, čia turbūt nuo nusiteikimo, nuo to ko eidamas tikiesi priklauso. Aš norėjau tokios techninės informacijos, kaip kad iš mamos, realių, naudingų patarimų.
Jei kuri buvo visose, tai man įdomu kaip ten kitos paskaitos, ar panašios ar daugiau naudingos?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 06, 08:32)
Aš norėjau tokios techninės informacijos, kaip kad iš mamos, realių, naudingų patarimų. ?

Tuomet rekomenduoju Mažylio kursus, ten gausit būtent tokios informacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 05, 23:24)

As eisiu i pirmaja paskaita gruodzio 12d. Po to galesiu parasyti atsiliepimus, bet mano nuomone, pirmoji paskaita ir yra butent tokia ivadine, o likusios trys sakyciau daugiau praktines, bent taip as supratau, pagal kitu merginu pasisakymus.
Atsakyti