Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nu Šelma tu ir pavarai. O man tik girt ir girt per du forumus. lotuliukas.gif Saunuole, labai saviti ir idomus tepukai. thumbup.gif

O va cia mano paskutiniai, bet ne patys geriausi. blush2.gif Esu tik tuo labai patenkinta, kad tai 46 ismiera, o taip neatrodo. Atrodo mazesni. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 20 vasario 2010 - 08:43
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 20, 10:42)
O va cia mano paskutiniai, bet ne patys geriausi.  blush2.gif  Esu tik tuo labai patenkinta, kad tai 46 ismiera, o taip neatrodo. Atrodo mazesni.  smile.gif

o man sitos slepetes labai mielos, gal spalva tokia zemiska traukia smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
smagu, kad randasi naujų vėlėjų...o tai tema kurį laiką buvo apmirus... Gana geri pirmieji veltinio bandymai. Šaunuolės! Svarbu tik velti velti ir praktikuotis. 4u.gif
Atsakyti
Užsiroviau doh.gif blink.gif Žalia vilna iš kurios B šlepetes vėliau, dažo, kaip pasiutus, rankos žalios, burbulinė plėvelė neatsiplauna,bekočiodama užuolaidas aptaškiau, žodžiu šreko namai pas mus, o aš šrekienė su žaliarankiu šreku pašonėj (padėjo kočiot gi ax.gif wub.gif ) lotuliukas.gif Kaip supratau iš tūkstančio kartų kišmo tepų po kranu ir iš ne kiek ne mažiau ryškaus žalio vandens tepos keliaus į šiukšlių dėžę doh.gif verysad.gif Ar dar yra kokia arba kadabra išskalaut tą durną dažą?

Žalia žalia.... po visą šiląąąąąą..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 02 21, 01:02)
Užsiroviau  doh.gif  blink.gif  Žalia vilna iš kurios B šlepetes vėliau, dažo, kaip pasiutus, rankos žalios, burbulinė plėvelė neatsiplauna,bekočiodama užuolaidas aptaškiau, žodžiu šreko namai pas mus, o aš šrekienė su žaliarankiu šreku pašonėj (padėjo kočiot gi  ax.gif  wub.giflotuliukas.gif  Kaip supratau iš tūkstančio kartų kišmo tepų po kranu ir iš ne kiek ne mažiau ryškaus žalio vandens tepos keliaus į šiukšlių dėžę  doh.gif  verysad.gif  Ar dar yra kokia arba kadabra išskalaut tą durną dažą?

Žalia žalia.... po visą šiląąąąąą.....  lotuliukas.gif

Nu ir man taip yra "pasiseke". Ir irgi su zalia. Nu kad ji sere spalva, tai viena blogybe, bet man ji dar ir nesivele visai. Tai galiniam rezultate is tamsiai zalios gavosi pilka ir vistiek skysta. Supratau, kad kartais taip buna visoms. Gerai, kad ne pirmos tepos. O tai taip ir upas gali dinkt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 21, 11:34)
Nu ir man taip yra "pasiseke". Ir irgi su zalia. Nu kad ji sere spalva, tai viena blogybe, bet man ji dar ir nesivele visai. Tai galiniam rezultate is tamsiai zalios gavosi pilka ir vistiek skysta. Supratau, kad kartais taip buna visoms. Gerai, kad ne pirmos tepos. O tai taip ir upas gali dinkt.  unsure.gif

jooooo, as vakar nuveliau mazucius batukus 8cm ilgio, naudojau tamsiai melynos spl. karsini is perliuko emusi buvau, susivele nekaip , kazkokie pasisiause tie batukai, kai isdzius apkarpysiu tuos pasisiaususius vilnos plaukelius, atrodo ir murdziau ir tryniau ilgokai , bet nesivele ir viskas turbut cia bus is to tipo vilna pasitaikiusi, kuri daz ir prastai veliasi doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
urupeja2 tik pamacius panorau parasyt, kad nedavelta, bet poto perskaiciau... Na mes cia aiskinomes, tai jei Vilniuj, negalima pirkt vilnos parduotuvej prie Menu gimnazijos. Ten ji tokia murzina buna, kad su dazais ir purvai dar issiplauna doh.gif . Ir tokia neelastinga, trupanti. blink.gif Vilniuj berods vel 30proc nuolaida vilnai Kalvariju gatvej. mirksiukas.gif O is kur tu vilna perki?

P.s. simpatiski batukai.
Atsakyti
Esu skaičiusi,kad skalauti reikia acto tirpale - mažiau dažų leidžia ir truputį fiksuoja spalvą. Bet pati nebandžiau - negaliu nei patvirtinti,nei paneigti.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 02 21, 10:55)
Esu skaičiusi,kad skalauti reikia acto tirpale - mažiau dažų leidžia ir truputį fiksuoja spalvą. Bet pati nebandžiau - negaliu nei patvirtinti,nei paneigti.

As paskutiniu vandeniu su actu praskalauju. Bet skaiciau, kad cia del to, kad muilas geriau issiplautu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 21, 11:54)
urupeja2 tik pamacius panorau parasyt, kad nedavelta, bet poto perskaiciau... Na mes cia aiskinomes, tai jei Vilniuj, negalima pirkt vilnos parduotuvej prie Menu gimnazijos. Ten ji tokia murzina buna, kad su dazais ir purvai dar issiplauna  doh.gif . Ir tokia neelastinga, trupanti.  blink.gif Vilniuj berods vel 30proc nuolaida vilnai Kalvariju gatvej.  mirksiukas.gif  O is kur tu vilna perki?
P.s. simpatiski batukai.

sita melynos sp. vilna buvau pirkusi is .perliukas.lt , o ta oranzine is veltinio namu, taip kad geriau keliais lt brangiau nei pigesni ir s....... biggrin.gif ,daze man nelabai stipriai , bet nesinorejo veltis doh.gif
Atsakyti
Mano paskutines tapkutes suneliui "zvaigzdutes danguje"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 21, 20:37)
Mano paskutines tapkutes suneliui "zvaigzdutes danguje"

vel tokios zemisko spalvos wub.gif
Atsakyti