Nu Šelma tu ir pavarai. O man tik girt ir girt per du forumus. Saunuole, labai saviti ir idomus tepukai.
O va cia mano paskutiniai, bet ne patys geriausi. Esu tik tuo labai patenkinta, kad tai 46 ismiera, o taip neatrodo. Atrodo mazesni.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 20, 10:42)
O va cia mano paskutiniai, bet ne patys geriausi. Esu tik tuo labai patenkinta, kad tai 46 ismiera, o taip neatrodo. Atrodo mazesni.
o man sitos slepetes labai mielos, gal spalva tokia zemiska traukia
smagu, kad randasi naujų vėlėjų...o tai tema kurį laiką buvo apmirus... Gana geri pirmieji veltinio bandymai. Šaunuolės! Svarbu tik velti velti ir praktikuotis.
Užsiroviau Žalia vilna iš kurios B šlepetes vėliau, dažo, kaip pasiutus, rankos žalios, burbulinė plėvelė neatsiplauna,bekočiodama užuolaidas aptaškiau, žodžiu šreko namai pas mus, o aš šrekienė su žaliarankiu šreku pašonėj (padėjo kočiot gi ) Kaip supratau iš tūkstančio kartų kišmo tepų po kranu ir iš ne kiek ne mažiau ryškaus žalio vandens tepos keliaus į šiukšlių dėžę Ar dar yra kokia arba kadabra išskalaut tą durną dažą?
Žalia žalia.... po visą šiląąąąąą.....
QUOTE(Šelma @ 2010 02 21, 01:02)
Užsiroviau Žalia vilna iš kurios B šlepetes vėliau, dažo, kaip pasiutus, rankos žalios, burbulinė plėvelė neatsiplauna,bekočiodama užuolaidas aptaškiau, žodžiu šreko namai pas mus, o aš šrekienė su žaliarankiu šreku pašonėj (padėjo kočiot gi ) Kaip supratau iš tūkstančio kartų kišmo tepų po kranu ir iš ne kiek ne mažiau ryškaus žalio vandens tepos keliaus į šiukšlių dėžę Ar dar yra kokia arba kadabra išskalaut tą durną dažą?
Nu ir man taip yra "pasiseke". Ir irgi su zalia. Nu kad ji sere spalva, tai viena blogybe, bet man ji dar ir nesivele visai. Tai galiniam rezultate is tamsiai zalios gavosi pilka ir vistiek skysta. Supratau, kad kartais taip buna visoms. Gerai, kad ne pirmos tepos. O tai taip ir upas gali dinkt.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 21, 11:34)
Nu ir man taip yra "pasiseke". Ir irgi su zalia. Nu kad ji sere spalva, tai viena blogybe, bet man ji dar ir nesivele visai. Tai galiniam rezultate is tamsiai zalios gavosi pilka ir vistiek skysta. Supratau, kad kartais taip buna visoms. Gerai, kad ne pirmos tepos. O tai taip ir upas gali dinkt.
jooooo, as vakar nuveliau mazucius batukus 8cm ilgio, naudojau tamsiai melynos spl. karsini is perliuko emusi buvau, susivele nekaip , kazkokie pasisiause tie batukai, kai isdzius apkarpysiu tuos pasisiaususius vilnos plaukelius, atrodo ir murdziau ir tryniau ilgokai , bet nesivele ir viskas turbut cia bus is to tipo vilna pasitaikiusi, kuri daz ir prastai veliasi
urupeja2 tik pamacius panorau parasyt, kad nedavelta, bet poto perskaiciau... Na mes cia aiskinomes, tai jei Vilniuj, negalima pirkt vilnos parduotuvej prie Menu gimnazijos. Ten ji tokia murzina buna, kad su dazais ir purvai dar issiplauna . Ir tokia neelastinga, trupanti. Vilniuj berods vel 30proc nuolaida vilnai Kalvariju gatvej. O is kur tu vilna perki?
P.s. simpatiski batukai.
P.s. simpatiski batukai.
Esu skaičiusi,kad skalauti reikia acto tirpale - mažiau dažų leidžia ir truputį fiksuoja spalvą. Bet pati nebandžiau - negaliu nei patvirtinti,nei paneigti.
QUOTE(stewie @ 2010 02 21, 10:55)
Esu skaičiusi,kad skalauti reikia acto tirpale - mažiau dažų leidžia ir truputį fiksuoja spalvą. Bet pati nebandžiau - negaliu nei patvirtinti,nei paneigti.
As paskutiniu vandeniu su actu praskalauju. Bet skaiciau, kad cia del to, kad muilas geriau issiplautu.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 21, 11:54)
urupeja2 tik pamacius panorau parasyt, kad nedavelta, bet poto perskaiciau... Na mes cia aiskinomes, tai jei Vilniuj, negalima pirkt vilnos parduotuvej prie Menu gimnazijos. Ten ji tokia murzina buna, kad su dazais ir purvai dar issiplauna . Ir tokia neelastinga, trupanti. Vilniuj berods vel 30proc nuolaida vilnai Kalvariju gatvej. O is kur tu vilna perki?
P.s. simpatiski batukai.
P.s. simpatiski batukai.
sita melynos sp. vilna buvau pirkusi is .perliukas.lt , o ta oranzine is veltinio namu, taip kad geriau keliais lt brangiau nei pigesni ir s....... ,daze man nelabai stipriai , bet nesinorejo veltis
Mano paskutines tapkutes suneliui "zvaigzdutes danguje"
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 21, 20:37)
Mano paskutines tapkutes suneliui "zvaigzdutes danguje"
vel tokios zemisko spalvos