Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(zeniania @ 2010 02 16, 14:40)
Na as perku skysta lateksa www.wool.lt, kaip ir nera taip brangu pas juos, o ilgam uztenka, paziurek ju puslapyje priedai velimui berods

Manau verta investuoti i lateksa, nes be jo tapkutes gana greitai nusidevi, lateksuotos tapkutes nera slidzios, galima lengvai nuvalyti.
Maciau, kad Veltinio namuose turi labai mazus ipakavimus latekso, taip tikrai patogu jei veltinio "bacila" nera uzvaldziusi.
Atsakyti
Sveikos auksrankes,

zeniania nuostabus batukai. Tokie jaukus, mieli... Labai labai patiko. wub.gif

Del latekso drinks_cheers.gif pritariu. Reiktu nusipirkt. Gana skalsus dalykas.

Šelma saunuole thumbup.gif Labai tavim didziojuosi, ir tuo pasiu biski savim. Na sita bacila gi kazkiek ir nuo manes uzsikretei. mirksiukas.gif Puikiai iriesi i prieki thumbup.gif . O latekso butinai nusipirk. Gi gaila, kai triusas greit i skutus nueina. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 17 vasario 2010 - 09:25
Dar vienas bandymas ax.gif šitas jau matau, kad susivėlė gerai ir stori labai gavosi, dariau draugei dovanų wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šelma nu ir produktyvumas biggrin.gif , nu ir energija, nu ir uzsidegimas. Saunuole, esi puiki drauge ir tapkes puikios, siltos visom prasmem. Matosi. O Mikse kokia grazute...
Atsakyti

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 17, 21:39)
Šelma nu ir produktyvumas biggrin.gif , nu ir energija, nu ir uzsidegimas. Saunuole, esi puiki drauge ir tapkes puikios, siltos visom prasmem. Matosi. O Mikse kokia grazute...

Ne tapkės, vailokai čia, storumas nesvietnas, B kočiojo po prakaitu, nes aš išdusau per nepilną valandikę doh.gif lotuliukas.gif Ji prašė sodybon po sniegus braidyt, tikiuosi laikys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 02 17, 22:22)
Dar vienas bandymas  ax.gif šitas jau matau, kad susivėlė gerai ir stori labai gavosi, dariau draugei dovanų  wub.gif

gal kiek paformuot dar reikejo, nes auliukai nera vienodo plocio , bet kaip antras blynas tai piukiai jau sekasi , o katinas koks pozuotojas biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Urupėja, jie dar drėgnoki, dabar apglostyti apt pečiaus džiūna-tai ir yra formavimas? Va kas man kliūna tai apsievus šonuose ties pėda (toje vietoje kur pade "tiltelis" yra, na per viduriuką) šiek tiek pasmunka, na lyg platoki, bet tai turbūt šablono klaida g.gif Nors mano pirktiniai veltiniai (turginiai, bobučiu darbo) irgi platūs gan ties pėdos viduriu, gal per daug noriu iš veltinukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 02 16, 13:40)
Na as perku skysta lateksa www.wool.lt, kaip ir nera taip brangu pas juos, o ilgam uztenka, paziurek ju puslapyje priedai velimui berods

o kaip silikono ? nebadet vietoj latekso??
Atsakyti
QUOTE(arvydasick @ 2010 02 18, 19:42)
o kaip silikono ? nebadet vietoj latekso??

As nebandziau, bet ankstesnese temose jau isdiskutuotas tas klausimas buvo. Nu silikonas greit nubyra, nesilaiko. mirksiukas.gif, kiek teko atsiliepimus skaityt. Bet man Senukuose uzkliuvo kitas dalykas - skystas kauciukas. Gal kas zinot, kas cia per daiktas? Gal kas bandet?
Atsakyti
Šiandieninės baltos saulėgrąžos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 02 20, 00:18)
Šiandieninės  baltos saulėgrąžos  

Na pas tave ir tempai thumbup.gif saunuole, matosi, kad veltis valdo biggrin.gif mirksiukas.gif
man vyras parnese is ermitazo skystu kliju medienai, isbandysiu ir parasysiu smile.gif, o del skysto kauciuko tai gal cia labai panasu i skysta guma - lateksa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 20 vasario 2010 - 00:45
Jei klijai medienai tiktu būtų nerealu-MB stalius, jų visada pilna namie bigsmile.gif
Atsakyti