Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labai laukiu kritikos ir patarimų 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 14 vasario 2010 - 22:40
zeniania kaip rysku ir labai grazu, pati apsidziaugciau tokius gavusi thumbup.gif wub.gif

selma dailus batukai tik gal nelabai gerai suvelti , pasisiause atrodo rolleyes.gif as nesu zinove is vis , bet savuosius maziai kai nuveliau labai glotnus, lygus atrodo, kociojau virs 1 val . rolleyes.gif , bet siaip batukai ziurisi dailiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 02 14, 20:36)

WOW smile.gif

aš tai dabar labai lėtais tempais veliu...
Atsakyti
Na as irgi labaaai letais tempais dabar veltiniauju, tik sunku atsisakyti kai praso tevu draugai. Nors turiu 2pagrindinius valstybinius darbus, vakarais dar gaminu lovytes, bet velimo neapleidziu biggrin.gif tik jomajo nezinia kada nors sau ka nusivelsiu biggrin.gif

Selma, is arciau pamacius batukus man kyla itarimas kad jie tikrai siek tiek nedavelti, noretusi foto ligiame fone, nes kazi kaip ten krastas batuku dar atrodo????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeniania: 15 vasario 2010 - 19:58
merginos, mazdaug kokie ismatavimai turi buti vaikisku tapkyciu? va pagal ta schema darant, ilgiai plociai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 02 15, 20:56)

Selma, is arciau pamacius batukus man kyla itarimas kad jie tikrai siek tiek nedavelti, noretusi foto ligiame fone, nes kazi kaip ten krastas batuku dar atrodo????

Aha, kraščiukai nekokie, nelabai suprantu, kaip jie apvelinėjami +dar storis skiriasi, bet iš šito tikiuosi išaugti ax.gif Nes aš juos glostinėju trininėju užsimovusi tokią šiurkščią pirštinę skirta vonioje praustis smile.gif Žodžiu norėčiau kraštelių paslapties atskleidimo 4u.gif O dėl susivėlimo iki galo tai papasakokite kaip matyti ar jau suvėliau kiek priklauso, kiek supratau turi paviršius nebūt pukuotas ar ne g.gif
Kablį tai pagavau, šyvakar jau antras baiginėju (jei įmetus foto vėliau matysite, kad vėl per mažai vėliau tai avansu klausiu-ar galima jas vėl šlapinti ir kočiot toliau? )
Pažystama davė punduką naminės vilnos, dar avyte kvepiančios (ir baisiai purvinos, juodas vanduo varva sušlapinus doh.gif ) tai ar gali būti, kad ji pukuojasi labiau nei zelandiška pirktinė kurią dekoruoju batukus?

O Mažius pirštinių tai nenešioja, sakė RŪGŠČIOS jos jam biggrin.gif Taigi manau liksiu batų-šlepečių karalystėj wub.gif
Kulverstuk, iš manęs patarėja prasta, bet kiek skaičiau tai vilna skirtingai traukiasi, o aš saviškius pagal tokią schemą dariau žieminį didoką batą apipiešus.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 02 15, 22:19)
Kulverstuk, iš manęs patarėja prasta, bet kiek skaičiau tai vilna skirtingai traukiasi, o aš saviškius pagal tokią schemą dariau žieminį didoką batą apipiešus.

Na prisiskaičiau čia, kad reikia pradėti nuo mažų batukų darymo (mažai vilnos sugadinsiu), tai galvoju reikia vaikiškus batukus daryt, o vaikų tai neturiu.. net neįsivaizduoju maždaug kokie razmierai turi batuko (ilgiai, pločiai), todėl ir jūsų klausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 02 15, 23:45)
Na prisiskaičiau čia, kad reikia pradėti nuo mažų batukų darymo (mažai vilnos sugadinsiu), tai galvoju reikia vaikiškus batukus daryt, o vaikų tai neturiu.. net neįsivaizduoju maždaug kokie razmierai turi batuko (ilgiai, pločiai), todėl ir jūsų klausiu 4u.gif

ren kur emei sita schemute, kiek pamenu buvo norodyta, kad vienas langelis- 1 colis,
tai matyt mazdaug 2,54 cm, tai dabar bandyk skaiciuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 02 15, 23:10)
ren kur emei sita schemute, kiek pamenu buvo norodyta, kad vienas langelis- 1 colis,
tai matyt mazdaug 2,54 cm, tai dabar bandyk skaiciuot smile.gif

ačiū 4u.gif
doh.gif reiks prisimint matematiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydasick @ 2010 02 12, 23:22)
Sveikos velejos, nail.gif
seniai ,,nieztejo nagai'' nuvelti slepetes-nusiveliau.Dabar suku galva, del latekso,kiek zinau, jis veltiniski brangus, ir man kaip studentei kaina tikrai neprieinama....Gal atsirask kokia draugiska moterele ir patars ka nors, buciau labai dekinga.user posted image

BUCIAU DEKINGA JEI KAS ISDUOTU TARNYBINE PASLAPI, TAI KAIP DEL TU LATEKSU? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš lateksą palieku ateities šedevrams, kolkas lai susitrina į skutus, turėsiu progą dar nuvelt biggrin.gif

Dar du blynai užgavėniu proga ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(arvydasick @ 2010 02 16, 13:20)
BUCIAU DEKINGA JEI KAS ISDUOTU TARNYBINE PASLAPI, TAI KAIP DEL TU LATEKSU? g.gif  g.gif  g.gif

Na as perku skysta lateksa www.wool.lt, kaip ir nera taip brangu pas juos, o ilgam uztenka, paziurek ju puslapyje priedai velimui berods
Atsakyti