Labai laukiu kritikos ir patarimų
zeniania kaip rysku ir labai grazu, pati apsidziaugciau tokius gavusi
selma dailus batukai tik gal nelabai gerai suvelti , pasisiause atrodo as nesu zinove is vis , bet savuosius maziai kai nuveliau labai glotnus, lygus atrodo, kociojau virs 1 val . , bet siaip batukai ziurisi dailiai
selma dailus batukai tik gal nelabai gerai suvelti , pasisiause atrodo as nesu zinove is vis , bet savuosius maziai kai nuveliau labai glotnus, lygus atrodo, kociojau virs 1 val . , bet siaip batukai ziurisi dailiai
QUOTE(zeniania @ 2010 02 14, 20:36)
WOW
aš tai dabar labai lėtais tempais veliu...
Na as irgi labaaai letais tempais dabar veltiniauju, tik sunku atsisakyti kai praso tevu draugai. Nors turiu 2pagrindinius valstybinius darbus, vakarais dar gaminu lovytes, bet velimo neapleidziu tik jomajo nezinia kada nors sau ka nusivelsiu
Selma, is arciau pamacius batukus man kyla itarimas kad jie tikrai siek tiek nedavelti, noretusi foto ligiame fone, nes kazi kaip ten krastas batuku dar atrodo????
Selma, is arciau pamacius batukus man kyla itarimas kad jie tikrai siek tiek nedavelti, noretusi foto ligiame fone, nes kazi kaip ten krastas batuku dar atrodo????
QUOTE(zeniania @ 2010 02 15, 20:56)
Aha, kraščiukai nekokie, nelabai suprantu, kaip jie apvelinėjami +dar storis skiriasi, bet iš šito tikiuosi išaugti Nes aš juos glostinėju trininėju užsimovusi tokią šiurkščią pirštinę skirta vonioje praustis Žodžiu norėčiau kraštelių paslapties atskleidimo O dėl susivėlimo iki galo tai papasakokite kaip matyti ar jau suvėliau kiek priklauso, kiek supratau turi paviršius nebūt pukuotas ar ne
Kablį tai pagavau, šyvakar jau antras baiginėju (jei įmetus foto vėliau matysite, kad vėl per mažai vėliau tai avansu klausiu-ar galima jas vėl šlapinti ir kočiot toliau? )
Pažystama davė punduką naminės vilnos, dar avyte kvepiančios (ir baisiai purvinos, juodas vanduo varva sušlapinus ) tai ar gali būti, kad ji pukuojasi labiau nei zelandiška pirktinė kurią dekoruoju batukus?
O Mažius pirštinių tai nenešioja, sakė RŪGŠČIOS jos jam Taigi manau liksiu batų-šlepečių karalystėj
Kulverstuk, iš manęs patarėja prasta, bet kiek skaičiau tai vilna skirtingai traukiasi, o aš saviškius pagal tokią schemą dariau žieminį didoką batą apipiešus.
QUOTE(Šelma @ 2010 02 15, 22:19)
Kulverstuk, iš manęs patarėja prasta, bet kiek skaičiau tai vilna skirtingai traukiasi, o aš saviškius pagal tokią schemą dariau žieminį didoką batą apipiešus.
Na prisiskaičiau čia, kad reikia pradėti nuo mažų batukų darymo (mažai vilnos sugadinsiu), tai galvoju reikia vaikiškus batukus daryt, o vaikų tai neturiu.. net neįsivaizduoju maždaug kokie razmierai turi batuko (ilgiai, pločiai), todėl ir jūsų klausiu
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 02 15, 23:45)
Na prisiskaičiau čia, kad reikia pradėti nuo mažų batukų darymo (mažai vilnos sugadinsiu), tai galvoju reikia vaikiškus batukus daryt, o vaikų tai neturiu.. net neįsivaizduoju maždaug kokie razmierai turi batuko (ilgiai, pločiai), todėl ir jūsų klausiu
ren kur emei sita schemute, kiek pamenu buvo norodyta, kad vienas langelis- 1 colis,
tai matyt mazdaug 2,54 cm, tai dabar bandyk skaiciuot
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 02 15, 23:10)
ren kur emei sita schemute, kiek pamenu buvo norodyta, kad vienas langelis- 1 colis,
ačiū
reiks prisimint matematiką
QUOTE(arvydasick @ 2010 02 12, 23:22)
Sveikos velejos,
seniai ,,nieztejo nagai'' nuvelti slepetes-nusiveliau.Dabar suku galva, del latekso,kiek zinau, jis veltiniski brangus, ir man kaip studentei kaina tikrai neprieinama....Gal atsirask kokia draugiska moterele ir patars ka nors, buciau labai dekinga.
seniai ,,nieztejo nagai'' nuvelti slepetes-nusiveliau.Dabar suku galva, del latekso,kiek zinau, jis veltiniski brangus, ir man kaip studentei kaina tikrai neprieinama....Gal atsirask kokia draugiska moterele ir patars ka nors, buciau labai dekinga.
BUCIAU DEKINGA JEI KAS ISDUOTU TARNYBINE PASLAPI, TAI KAIP DEL TU LATEKSU?
QUOTE(arvydasick @ 2010 02 16, 13:20)
BUCIAU DEKINGA JEI KAS ISDUOTU TARNYBINE PASLAPI, TAI KAIP DEL TU LATEKSU?
Na as perku skysta lateksa www.wool.lt, kaip ir nera taip brangu pas juos, o ilgam uztenka, paziurek ju puslapyje priedai velimui berods