Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

jeigu bus norinciu atsidarysime nauja temele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 02 07, 23:38)
jeigu bus norinciu atsidarysime nauja temele wink.gif

idomi temele butu, o gal Klaipedieciu atsirastu bendraminciu velejeliu ax.gif
Atsakyti
As uz visokias akcijas, atrakcijas ir susitikimus. Juk yra zymiai maloniau paskui bendraut, kai isivaizduoji su kuo. ( dazniausiai) lotuliukas.gif Nors as tai dar kazin ar save veleja pavadinciau, gal diletante, gal bandytoja, eksperimentatore. "Veleja" man taip isdidziai skamba, jau lyg ir amata igijus buc. Man dar iki to, kaip iki menulio. lotuliukas.gif O siaiptai gerai butu susitikt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 08, 10:21)
As uz visokias akcijas, atrakcijas ir susitikimus. Juk yra zymiai maloniau paskui bendraut, kai isivaizduoji su kuo. ( dazniausiai)  lotuliukas.gif Nors as tai dar kazin ar save veleja pavadinciau, gal diletante, gal bandytoja, eksperimentatore. "Veleja" man taip isdidziai skamba, jau lyg ir amata igijus buc. Man dar iki to, kaip iki menulio. lotuliukas.gif  O siaiptai gerai butu susitikt.  drinks_cheers.gif

Atrakcijos smagu biggrin.gif "Veleja" istikro skamba kaip profesija, nors tobulejant hobis gali peraugti ir i profesija bei amato ismanyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 08, 09:21)
ar save veleja pavadinciau, gal diletante, gal bandytoja, eksperimentatore. "

Nea, diletantė ir bandytoja tai aš, tu jau žingsnis priekyje 4u.gif
Išdrysau čia jungtis, nesinori žinoma rodytis kaip vilną gadinu, bet matau, kad be palaikymo ir pagalbos nieko nebus ax.gif
Vakar sugebėjau mažiui pirštinaites veldamas jau pačiam gale ištraukus šabloną jas tarpusavyje suvelt doh.gif lotuliukas.gif Ir desertui pirties kepurę, kurią užsidėjus pasislepia ne tik galva, bet ir pečiai lotuliukas.gif Na dar turiu kiauras nailoninių kojinių storio šlepetes cool.gif Žodžiu velt noriu ir patinka, bet klausimų melejonas 4u.gif
Atsakyti
Nesapnuok: kokie mieli bačiukai:)
Atsakyti
o jus tik sau veliate ar ir pagal uzsakymus? nes as labai ieskau zmogaus, kuris man nuveltu batukus 4u.gif
Atsakyti
Šelma kaip miela ir malonu tave cia metyt. 4u.gif

Tu tik nesikuklink, rodyk ka priburei. O forumas tam ir yra kad patartumem ir padetumem vienos kitom. Tikrai klauksk kas neaisku, cia gi yra tikru profiu, kurios mielai pasidalins savo patirtim. O jei ka tai gali man ir i AZ ar telefonu. Man atrodo vasara keitemes, jei neturi, tai parasysiu tau i AZ. Nors as pati minti audziu gal i kokius kursus nueit. Nu kiek zinau yra ir ne tik visai pradedanciom. blush2.gif Man vis iskyla problemu su tapkiu dekoravimu. Vakar B tapkes pagadinau. Bandziau su sklaperiu ornamenta ispjaustyt ir vienoj vietoj skylute padariau unsure.gif doh.gif Beda ta, ka galvoj tiek graziu minciu, o ispildyt nelabai pavyksta. g.gif

gabija77 as veliu tik sau ir seimai, draugams. T.y. ne komercijai. Kai istobulesiu, tai tada gal...
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 02 11, 12:51)
Nesapnuok: kokie mieli bačiukai:)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos velejos, nail.gif
seniai ,,nieztejo nagai'' nuvelti slepetes-nusiveliau.Dabar suku galva, del latekso,kiek zinau, jis veltiniski brangus, ir man kaip studentei kaina tikrai neprieinama....Gal atsirask kokia draugiska moterele ir patars ka nors, buciau labai dekinga.user posted image
Atsakyti
user posted image/

Sveikos mielosios, noriu pasirodyti su savo naujais veltiniaias, cia buvo kliento slaptas uzsakymas dovana zmonai Valentino dienos proga, nenorejo jokiu sirduciu ar raudonos spalvos, teko kazkaip suktis. Tiesa batukai isejo tikrai labai stori, tad po apsnigusi miska su jais pabraidyti po pisnis su mylimuoju uz porankes wub.gif

Pastaba/klausimas.....: merginos, labiau patyrusios velimo profes, pasidalinkite paslaptimi, kaip velti dvieju spalvu tapkes ar batukus, bet kad jos tarpusavy nesusiveltu??? g.gif teko labai labai pvargti kad violetine neperlistu ant vidines baltos doh.gif
Atsakyti
O dieve kaip gražu wub.gif zeniania, fantastiški veltiukai thumbup.gif

Baiginėju savo pagranduko batukus, tuoj apdžius pasirodysiu ir aš blush2.gif Lopiau juos lopiau, paskui storinau, paskui tryniau be proto, kad storinimas lygus ir patogus būtų, tikiuosi patiks ir tiks rolleyes.gif
Atsakyti