Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kvile, nuostabios skarytės, super gerai atrodo thumbup.gif
O vilnos latviai, nesiunčia, reik važiuot patiems parsivežt verysad.gif
čia jų svetainė: www.klipansaule.lv

Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 10 18, 23:38)
O vilnos latviai, nesiunčia, reik važiuot patiems parsivežt verysad.gif
čia jų svetainė: www.klipansaule.lv

Aciu labai , bet kad as ten kainu nematau ir aplamai vilnos asortimento doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 10 19, 08:23)
Aciu labai , bet kad as ten kainu nematau ir aplamai vilnos asortimento doh.gif  doh.gif  doh.gif

Paspausk Vilnas karsums - krasu karte

matosi spalvos, labai gražios thumbup.gif Tik kainų nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 10 19, 00:38)

Ačiū labai blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumet nuoroda imest tos latviskos vilnos, nes pagal duota adresa man nieko googlas neranda. unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 19, 13:29)
Gal galetumet nuoroda imest tos latviskos vilnos, nes pagal duota adresa man nieko googlas neranda.  unsure.gif  g.gif

smile.gif duoda duoda
http://www.klippansaule.lv/
tik info mazai jau labai, net kainu neradau
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 10 19, 13:44)
smile.gif duoda duoda
http://www.klippansaule.lv/
tik info mazai jau labai, net kainu neradau

Va dabar tai rodo. smile.gif

Aciu 4u.gif

Tikrai mazokai informacijos. Spalvos grazios. Gaila, kad tik karsini jie siulo.
Atsakyti
Jie internetu neprekiauja, tik užsakymą galima pateikti internetu, o pasiimti jau reikia pačiam,todėl ir kainų nerašo. Viskas priklauso nuo kiekio, kuo daugiau imi,tuo mažesnė kaina smile.gif Vidutiniškai gaunasi apie 30-40 lt.( na dar kelionė.... g.gif ) Bet man patinka tas jų karšinys, o spalvų.... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Lietuvoje www.siuluoaze.lt jų karšiniu prekiauja. Jie yra Vilniuje, bet man atrodo ir internetu prekiauja. Tai ten irgi apsimoka jei imi kiekį,kažkur 54 lt. už kg. gaunasi g.gif tik spalvynas mažesnis... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(aaagni @ 2010 10 19, 14:32)
Jie internetu neprekiauja, tik užsakymą galima pateikti internetu, o pasiimti jau reikia pačiam,todėl ir kainų nerašo. Viskas priklauso nuo kiekio, kuo daugiau imi,tuo mažesnė kaina smile.gif Vidutiniškai gaunasi apie 30-40 lt.( na dar kelionė.... g.gif ) Bet man patinka tas jų karšinys, o spalvų.... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Lietuvoje www.siuluoaze.lt jų karšiniu prekiauja. Jie yra Vilniuje, bet man atrodo ir internetu prekiauja. Tai ten irgi apsimoka jei imi kiekį,kažkur 54 lt. už kg. gaunasi g.gif tik spalvynas mažesnis... verysad.gif

čia tikslesnis adresas:

http://www.siuluoaze...lna-karsinys-41
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 10 19, 14:33)

visa spalio men -30 proc. nuolaida vilnai... iseina apie 39 Lt/kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 10 19, 14:10)
visa spalio men -30 proc. nuolaida vilnai... iseina apie 39 Lt/kg  mirksiukas.gif

reiks pamastyt gal... dar užsipirkta nesibaigė. Patinka man ju vilna ir tai kaip dirba
Atsakyti
Rodau tapukus naujagimiui bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs tapukai, ir labai spalva graži:)
Atsakyti