Kvile, nuostabios skarytės, super gerai atrodo
O vilnos latviai, nesiunčia, reik važiuot patiems parsivežt
čia jų svetainė: www.klipansaule.lv
QUOTE(aaagni @ 2010 10 18, 23:38)
Aciu labai , bet kad as ten kainu nematau ir aplamai vilnos asortimento
QUOTE(karosimi @ 2010 10 19, 08:23)
Aciu labai , bet kad as ten kainu nematau ir aplamai vilnos asortimento
Paspausk Vilnas karsums - krasu karte
matosi spalvos, labai gražios Tik kainų nematau
QUOTE(aaagni @ 2010 10 19, 00:38)
Ačiū labai
Gal galetumet nuoroda imest tos latviskos vilnos, nes pagal duota adresa man nieko googlas neranda.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 19, 13:29)
Gal galetumet nuoroda imest tos latviskos vilnos, nes pagal duota adresa man nieko googlas neranda.
duoda duoda
http://www.klippansaule.lv/
tik info mazai jau labai, net kainu neradau
QUOTE(juperi @ 2010 10 19, 13:44)
Va dabar tai rodo.
Aciu
Tikrai mazokai informacijos. Spalvos grazios. Gaila, kad tik karsini jie siulo.
Jie internetu neprekiauja, tik užsakymą galima pateikti internetu, o pasiimti jau reikia pačiam,todėl ir kainų nerašo. Viskas priklauso nuo kiekio, kuo daugiau imi,tuo mažesnė kaina Vidutiniškai gaunasi apie 30-40 lt.( na dar kelionė.... ) Bet man patinka tas jų karšinys, o spalvų....
Lietuvoje www.siuluoaze.lt jų karšiniu prekiauja. Jie yra Vilniuje, bet man atrodo ir internetu prekiauja. Tai ten irgi apsimoka jei imi kiekį,kažkur 54 lt. už kg. gaunasi tik spalvynas mažesnis...
Papildyta:
čia tikslesnis adresas:
http://www.siuluoaze...lna-karsinys-41
Lietuvoje www.siuluoaze.lt jų karšiniu prekiauja. Jie yra Vilniuje, bet man atrodo ir internetu prekiauja. Tai ten irgi apsimoka jei imi kiekį,kažkur 54 lt. už kg. gaunasi tik spalvynas mažesnis...
Papildyta:
QUOTE(aaagni @ 2010 10 19, 14:32)
Jie internetu neprekiauja, tik užsakymą galima pateikti internetu, o pasiimti jau reikia pačiam,todėl ir kainų nerašo. Viskas priklauso nuo kiekio, kuo daugiau imi,tuo mažesnė kaina Vidutiniškai gaunasi apie 30-40 lt.( na dar kelionė.... ) Bet man patinka tas jų karšinys, o spalvų....
čia tikslesnis adresas:
http://www.siuluoaze...lna-karsinys-41
QUOTE(aaagni @ 2010 10 19, 14:33)
visa spalio men -30 proc. nuolaida vilnai... iseina apie 39 Lt/kg
QUOTE(juperi @ 2010 10 19, 14:10)
visa spalio men -30 proc. nuolaida vilnai... iseina apie 39 Lt/kg
reiks pamastyt gal... dar užsipirkta nesibaigė. Patinka man ju vilna ir tai kaip dirba
Rodau tapukus naujagimiui