Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(karosimi @ 2010 10 17, 19:54)
O kas velet jau ilgesni laika is kur siunciates vilna ,kad geriau veltusi na kur ji kokibiskesne  ax.gif

Aš vilną vežuosi iš Latvijos ( karšinį) kiek teko visko išbandyti, kol kas tikrai nieko geriau neradau. thumbup.gif Ir spalvynas didelis ir pati vilna kokybiška, be šiukšlių, gerai veliasi. Man patinka smile.gif
Atsakyti
Kiek sluoksnos det i slepetes? O kokios slepetes? Na klausimas abstraktus, tai ir atsakymas nekonkretus 200 g -400 g. Priklausomai nuo modelio ir nuo dydzio. Seip ispiriamos moteriskos - apie 200 g. Dedu 6 - 8 sluoksniu ( pagal nuotaika).

Pastaruoju metu is karsinio mazai veliu. Bet man tas is Latvijos irgi patiko. Tai nera latviska vilna. Tai ta pti is Naujos Zelandijos, tik Latvijoj berods apdorota. Lietuvoj vistik siai dienai didziausias vilnu pasirinkimas woll lt. Keletas ten pirktu vilnu man nepatiko, bet pasirinkt tikrai yra is ko. Na sunku suprast, kodel jie kartais siulo velejom prasta produkt, bet kartais taip pasitaiko. Na gal, kai atsiras didesnis idirbis, patirtis, situacija pasikeis.

Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 18, 09:01)
Kiek sluoksnos det i slepetes? O kokios slepetes? Na klausimas abstraktus, tai ir atsakymas nekonkretus 200 g -400 g. Priklausomai nuo modelio ir nuo dydzio. Seip ispiriamos moteriskos - apie 200 g.  Dedu 6 - 8 sluoksniu ( pagal nuotaika).
Pastaruoju metu is karsinio mazai veliu. Bet man tas is Latvijos irgi patiko. Tai nera latviska vilna. Tai ta pti is Naujos Zelandijos, tik Latvijoj berods apdorota. Lietuvoj vistik siai dienai didziausias vilnu pasirinkimas woll lt. Keletas ten pirktu vilnu man nepatiko, bet pasirinkt tikrai yra is ko. Na sunku suprast, kodel jie kartais siulo velejom prasta produkt, bet kartais taip pasitaiko. Na gal, kai atsiras didesnis idirbis, patirtis, situacija pasikeis.

Aš vakar vėliau iš jų vilnos šalį. Žiauriai nusivyliau raudonu melanžu... verysad.gif Dažė, susivėlė gabalais... Rezultatas - nei kitam parodyt, nei pačiai pasipuošt... verysad.gif O melyna/žalia vientisa labai gražiai ir gerai susivelia. g.gif
Atsakyti
as irgi ju melanzu nusivyliau tiek raudonu tiek zaliu.. o rudas puse velnio buvo.. tai kol kas tik is veltinio namu perku.. ten visada super.. nors kaina didesne..
Atsakyti
Mergaites, a ka jus vadinat melanzu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 18, 13:50)
Mergaites, a ka jus vadinat melanzu?  blush2.gif

spalva... ne gryna vienspalve, bet su imaisytu kokiu nors atspalviuku mirksiukas.gif
Atsakyti
juperi aciu, taip ir galvojau, tik bijojau nusisneket. biggrin.gif

Raudono melanzo neteko is ju bandyt. Aciu, turesiu omeny. Rausvas tai man puikiai susivele. Dar toki tamsiai pilka bandziau - irgi super. Siandien zalia bandysiu - bijau. unsure.gif As tai, itariu ne sluoksna, bet sintetika - ruda melanza woll lt nusipirkau. Tai sali dariau - skyletas gavosi ir vietom kaip karakulis. Nu tokios vien garbaneles. biggrin.gif Toks savotiskai idomus - raganiskas. Nei ismesti nei palikti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 18 spalio 2010 - 13:26
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 18, 14:23)
juperi aciu, taip ir galvojau, tik bijojau nusisneket.  biggrin.gif

Raudono melanzo neteko is ju bandyt. Aciu, turesiu omeny. Rausvas tai man puikiai susivele. Dar toki tamsiai pilka bandziau - irgi super. Siandien zalia bandysiu - bijau.  unsure.gif As tai, itariu ne sluoksna, bet sintetika - ruda melanza woll lt nusipirkau. Tai sali dariau - skyletas gavosi ir vietom kaip karakulis. Nu tokios vien garbaneles. biggrin.gif  Toks savotiskai idomus - raganiskas. Nei ismesti nei palikti.  doh.gif

Aš daugiau atspalvių turiu nusipirkus - bet vis negaliu leist sau tokios prabangos velt. blush2.gif Laukiu, kol mažasis vyras paūgės. blush2.gif
Apžiūrėjau vakar melsvą, gelsvą melanžą. Nu atrodo nebus bėdos. O šitas raudonas jau iškart apsivėlęs/nusipumpuravęs toj sruogoj buvo, matė tas, kas pakavo... blush2.gif

Vienspalvių daug iš jų išbandžiau - super kokybė.
Atsakyti
O is Latvijos kaip ten gal atsisiusti galima butu ,gal adresiuka koki mesteltumet ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 10 18, 14:39)
Aš daugiau atspalvių turiu nusipirkus - bet vis negaliu leist sau tokios prabangos velt.  blush2.gif Laukiu, kol mažasis vyras paūgės. blush2.gif
Apžiūrėjau vakar melsvą, gelsvą melanžą. Nu atrodo nebus bėdos. O šitas raudonas jau iškart apsivėlęs/nusipumpuravęs toj sruogoj buvo, matė tas, kas pakavo... blush2.gif

Vienspalvių daug iš jų išbandžiau - super kokybė.

Ach tie vyrai. Ar mazi ar dideli - vienos bedos biggrin.gif

Dazniausiai is paziurejimo neatskirsi, kaip velsis. Todel labai pravartu isbandyt koki maza bandinuka. Nors as pati taip nedarau. blush2.gif Jau nekarta esu nagus apsvilus. Pasiziuri - gi vilna, kaip vilna, kas ten gali but blogai, nesivelti. O kaip galima atskirti tarkim perkaitinta vilna?

Ar teko bandyt tokia graziai sviesiai zydra sluoksna ( ne elektrine). Va dar su sita bedu tutrejau.

Atsakyti
joo.. tas raudonas melanzas Nedrasute ir pas mane toks jau susibumbulaves ir susiveles jau sruogoj.. kad net sluoksniuojant is sruogos sunku ispest.. net delnas nusidaze bepesant, ale galvojau pabandysiu.. virsus lyg ir gerai susivele, o va prakirpau vidu - visi sluoksniai atskirai.. keikiausi net paciai baisu buvo..
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 10 15, 21:41)
Kivilė, vaje kaip gražu thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

Ėch, norėčiau taip gražiai daryt, bet čia ne mano darbas, tik nevykusiai pacitavau ax.gif
Atsakyti