Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(karosimi @ 2010 10 14, 21:49)
Aisku aaagni aciu. bet nesuprantu gal as su kilimeliu tapkes per daug plokscias suveliu ,kad paskuj niekaip isformuoti negaliu. bet kita vertus, kaip truputi tik sukibusi vilnele buna idedi i  kurpaliu, tai kaip suvelti standziai tada  nesuprantu  doh.gif

g.gif noriu paklausti aaagni - kokius padukus dedat aulinukams? Ar perkat pas batsiuvi tuos padukus? Noreciau pasinaudot Jusu ideja ir nusivelt siltus aulinukusn i darba nes darbe skersaputes baisiai traukia.
Atsakyti
[quote=aaagni,2010 10 14, 21:04]
[quote=karosimi,2010 10 14, 18:08]

Va, čia galutinis variantas tų kur su aguonom.

user posted image
Papildyta:
Čia dar vieni.
[/quote]
bigsmile.gif nu jau čia koks grožis! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2010 10 15, 10:23)
g.gif noriu paklausti aaagni - kokius padukus dedat aulinukams? Ar perkat pas batsiuvi tuos padukus? Noreciau pasinaudot Jusu ideja ir nusivelt siltus aulinukusn i darba nes darbe skersaputes baisiai traukia.

Taip padus perku pas batsiuvį, jis iš karto juos ir prisiūna. Aš tiesiog nunešu veltinius, o jis ten viską sutvarko. thumbup.gif Visa tai man kainuoja 40 lt. Gal ne labai pigu, bet dailiai ir kokybiškai padaro. Juk ilgi veltiniai be pado, kaip ir nereikalingi, juk kambary ilgų nenešiosi. O vat su tokiais, jau drąsiai lauke žygiuoti galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2010 10 15, 08:08)
Aaagnyte, parodžiau vyrui tavo darbus, malonu buvo žiūrėti, kaip vyas stebėjosi tavo grožiais bigsmile.gif  wub.gif

Smagu, kad ir vyrams patika smile.gif
Atsakyti
noreciau pamatyt kaip jie ant kojytes atrodo.
Atsakyti
As jei galima irgi paklausiu dar karteli,o kiek aulinukam iseina karsinio ir kiek valandu velet ? grozis neispasakitas, gal kada ir man taip iseis lotuliukas.gif o dabar dar pirma tapkes reik ismokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 10 15, 16:14)
As jei galima irgi paklausiu dar karteli,o kiek aulinukam iseina karsinio ir kiek valandu velet ? grozis neispasakitas, gal kada ir man taip iseis  lotuliukas.gif o dabar dar pirma tapkes reik ismokti blush2.gif

Šitiems aulinukams sunaudojau beveik 1 kg. karšinio. O vėlau tris dienas, po to dar apdaila, ir t.t... Žodžiu prie jų dirbau beveik savaitę. smile.gif
Atsakyti
Kivilė, vaje kaip gražu thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 10 15, 20:41)
Kivilė, vaje kaip gražu thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

Čia aaagni darbas bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas netycia youtubej uzmatet tapkuciu velimo procesa,ieskau bet niekaip nerandu unsure.gif
Atsakyti
aaagni-tavieji velti grožiai neapsakomi wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas velet is sluoksnos slepetes kiek sluoksniu dedat, ir kiek gramu sunaudojat ?
Atsakyti
O kas velet jau ilgesni laika is kur siunciates vilna ,kad geriau veltusi na kur ji kokibiskesne ax.gif
Atsakyti