Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Molė @ 2010 10 14, 12:40)
Jetau, jetau, kokie grožiai? wub.gif  wub.gif
Aaagnyte, o rankenas atskirai tašytėms veli ir tik paskui priveli?

Ačiū smile.gif Taip, pirmiausiai nusiveliu rankenas, o paskui dėliodama vilną rankinei įdedu ir kartu veliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 08, 20:00)
Merginos man vel klausymelis iskylo  blush2.gif

tos kurios tepus darot be kurpaliu kaip jus tiksliai ismeryte centimetriukais ismatuojat kokia jum pasako ?  vat toks klausymelis gal ir kvailas bet man iskylo

Jei gaunu kokį pageidavimą tai iškart perspėju, kad išmiera bus apytikslė smile.gif Dažniausiai būna kiek didesnė. Bet kadangi tai šlepetės, tai nusiskundimų nebuvo. Kai kuriuos numerius, ypač kurie eina apie manąją daugmaž, jau matai iš akies. Aišku kurpalius būtų idealu, bet nemaža investicija. Ne visom taip pasisea rast kaip trakšt brakšt. Aišku jos tapukų forma daili smile.gif
Atsakyti
aaagni o is ko velet aulinukus kiek sluoksniu dedat ?

ir aplamai merginos kaip jus isformuojat tokias grazias formas nesuprantu ,isduokit gi paslapti ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos pagelbėkit. Noriu žiemai šiltų tapkučių. Kiek maždaug reikia vilnos? Na ar 0,5kg užteks? Bijau pritrūkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 14, 17:21)
Merginos pagelbėkit. Noriu žiemai šiltų tapkučių. Kiek maždaug reikia vilnos? Na ar 0,5kg užteks? Bijau pritrūkti  ax.gif

vienai porai sunaudoju iki 200 gr nelygu kokio dydžio
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 10 14, 18:33)
vienai porai sunaudoju iki 200 gr nelygu kokio dydžio

Na man 38 reikia. Ačiū už info. Bent žinosiu daugmaž keik man reikia turėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=karosimi,2010 10 14, 18:08]
aaagni o is ko velet aulinukus kiek sluoksniu dedat ?

ir aplamai merginos kaip jus isformuojat tokias grazias formas nesuprantu ,isduokit gi paslapti ax.gif blush2.gif 4u.gif
Aulinukus aš veliu tik iš vilnos karšinio, jie tada standesni ir kietesni būna smile.gif Aului dedu tris sluoksnius, o pėdai dedu gerokai daugiau, ypač padui, kokius 6-7 sluoksnius. O formą aš darau ant kurpalio.
bėje kurpalių po kaimus pas močiutes pavažinėjus galima gan nebrangiai nupirkti. Mam irgi pasisekė, padovanojo viena močiutė įvairiausių dydžių. Norėjo kaip malkas sukurenti... doh.gif
Va, čia galutinis variantas tų kur su aguonom.

user posted image
Papildyta:
Čia dar vieni.

user posted image
Atsakyti
Aisku aaagni aciu. bet nesuprantu gal as su kilimeliu tapkes per daug plokscias suveliu ,kad paskuj niekaip isformuoti negaliu. bet kita vertus, kaip truputi tik sukibusi vilnele buna idedi i kurpaliu, tai kaip suvelti standziai tada nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 10 14, 21:49)
Aisku aaagni aciu. bet nesuprantu gal as su kilimeliu tapkes per daug plokscias suveliu ,kad paskuj niekaip isformuoti negaliu. bet kita vertus, kaip truputi tik sukibusi vilnele buna idedi i  kurpaliu, tai kaip suvelti standziai tada  nesuprantu  doh.gif

Aš tapkutes maunu ant kurpalio jau suveltas galutinai, tik paskui ant jo ilgai glostau ir formuoju. Ant jo ir palieku džiūti...
Atsakyti
Aaagnyte, parodžiau vyrui tavo darbus, malonu buvo žiūrėti, kaip vyas stebėjosi tavo grožiais bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aaagni, iš tiesų labai dailūs tavo darbai. Ilgaauliai ypatingą susižavėjimą kelia, įsivaizduoju kiek pastangų reik įdėt.
Atsakyti
Kurpaliai, zinoma, pakoreguoja forma, bet as slepetes pilnai isformuoju ir nuveliu be kurpaliaus. Ant kurpaliaus tik uzdedu, truputi apspaudziu, apglostau ir dziovinu. Kai neturejau kurpaliu slepetes dziovindavau prigrudus sintepono ar celofano, kad nesusitrauktu dziudamos ir liktu norimos formos. Su kurpaliais dirant labai patogu. Nereikia ju turet visu dydziu. Pakanka isigyt keleta einamiausiu. Tarkim naudojant 39 ismieros kurpalius galima padaryt 38, 39 ir 40 ismieros slepetes. Jei vos su repliu pagalba uztempi slepete ant 39 ismieros kurpaliaus - slepetes bus 38 ismieros. Jei uzsideda patogiai - 39 ismiera. Jei laisvai, smukcioja - 40 ismiera.

Pasiklausinejus per pazystamus, ar idejus skelbima i "alio", tikrai galima gaut nebrangiai kurpaliu. As uz dideli maksimini maisa kurpaliu sumokejau 25 Lt. Tiesa buvo keletas tik kairiu arba tik desiniu, smile.gif bet didzioji dalis - porom.
Atsakyti