Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(juperi @ 2010 10 10, 12:01)
Merginos, reikai Jusu patarimo...
mano kelios uzsakoves skundziasi, kad padukai limpa, t.y. lateksas... kur Jus perkat? as anksciau kokybiska pirkdavau is Vilnos fabriko, dabar kazkoki pilstoma pirkau (nutylesiu is kur)... nei sis nei tas, jau antra kliente skundziasi, kad nesioja men laiko ir limpa... g.gif  g.gif  per tiek laiko jau tas lateksas turejo but apsinesiojes g.gif

as turejau viena lateksa - juo visas tapkutes tepiau, ir tik karta lipnumo problema buvo. is kokiu 10 poru tik viena lipo. nezinau tikrai kodel. kilo tik viena mintis - sildomos grindys, nors tikrai nezinau ar jos cia kaltos. gal su kokia buitine chemija sureagavo. neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 10 10, 17:16)
as turejau viena lateksa - juo visas tapkutes tepiau, ir tik karta lipnumo problema buvo. is kokiu 10 poru tik viena lipo. nezinau tikrai kodel. kilo tik viena mintis - sildomos grindys, nors tikrai nezinau ar jos cia kaltos. gal su kokia buitine chemija sureagavo. neisivaizduoju.

nu nesmagu pries uzsakove,net paaiskinti nezinau kaip....
Atsakyti
Sveikos,

na labai galimas daiktas, kad lateksui pakenke per auksta temperatura. Na lateksuot galima berods, kai neaukstesne, kaip +25 temperatura. Sia vasara buvo gerokai virs, tai galejo tureti itakos.

As kai neturejau kurpaliu, tai karta dariau taip biggrin.gif : uzsidejau senas kojines, kuriu negaila buvo gadint. jas apsukau lipnia juosta. Tada tas apvyniotas kojines atsargiai nusiemiau. Atmatavau, kokio ilgio reikalinga peda. Nukirpau "pedos" gala. I vidu kietai prigrudau sintepono, dar viska apsukau plevele. Aisku ilgai tokio sablono nepanaudosi, bet is bedos man suejo.
Atsakyti
Man irgi buvo, kad lateksas lipo, bet ne ilgam, paskui apsinešiojo. Mano klaida tikriausiai buvo džiovinimas ant gyvatuko... blush2.gif Nežinojau, kad temperatūra turi įtakos blush2.gif
Kaip džiaugiuosi, kad esat čia jūs visos tokios "supermamkos", "supervėlėjos" ir dar "supervisokios" thumbup.gif , čia tiek visko sužinai. Ir šiaip, čia labai smagu, daug gražių dalykų ir gerų emocijų... smile.gif
Atsakyti
Sapula, bandau jums parasyti i az, bet visa laika ji pilna smile.gif
Atsakyti
privargau su šiom savaitgalį.. taip sunkiai kibo tarpusavyje spalvos, pirštai dar šiandien nesilanksto.. o raudonos gavosi labai storos..
user posted image
user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
Inga-Monika rausvos su pilka mielos.

Mano "Avatar'iskos"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
grazios slepetes smile.gif
Atsakyti
Inga-Monika, O-pa-pa,labai gražios jūsų tapkutės, smile.gif Nesurantu, būna karais ir man, kad vilna nekimba, bet svarbiausia, kad paskui ir pribadyti jos neina... g.gif
Na, o čia aš irgi truputėlį darbavausi:
user posted image
Šituos jau nunešiau batuviui, kad padus prisiūtų ir skylutės išmuštų suvarstymui.
Tai kai bus visiškai pabaigti parodysiu. Ir dar rankinė prie jų darau, tik mažiau dekoruotą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
aaagni labai grazus darbai, bet jau aguonos kokios grazios. bigsmile.gif wub.gif Anksciau nerasiau, bet va tavo dekore man truputi vis kliudavo tokios taisyklingos gelytes. Na tokios, kaip vaikai piesia : vidury rutuliukas, o aplink apvalus ziedlapiai. Daugiau tokiu geliu, kaip aguonos daryk. wub.gif thumbup.gif . Aisku, cia tik mano ir subjektyvi nuomone. Bet as manau, kad naudinga sakyt, ka galvoji ar ka pastebi.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 14, 08:44)
aaagni labai grazus darbai, bet jau aguonos kokios grazios. bigsmile.gif  wub.gif  Anksciau nerasiau, bet va tavo dekore man truputi vis kliudavo tokios taisyklingos gelytes. Na tokios, kaip vaikai piesia : vidury rutuliukas, o aplink apvalus ziedlapiai. Daugiau tokiu geliu, kaip aguonos daryk.  wub.gif  thumbup.gif . Aisku, cia tik mano ir subjektyvi nuomone. Bet as manau, kad naudinga sakyt, ka galvoji ar ka pastebi.

Ačiū už nuomonę, man pačiai irgi toks dekoras labiau patinka. Jis toks, kaip tapytas, labiau išplaukęs.Tik vat kažkodėl klijentės anokių daugiau prašo, o gal ati mažai dariau tokių ... g.gif
Ankščiau daugiau piešdavau, dabar tapysiu biggrin.gif
Atsakyti
Jetau, jetau, kokie grožiai? wub.gif wub.gif
Aaagnyte, o rankenas atskirai tašytėms veli ir tik paskui priveli?
Atsakyti