Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 10 04, 09:28)
arba nusipirkti flico susikurti dekoracijaas ir jas prisiuti

thumbup.gif as visada sakiau kad daug galvu geriau vei viena lotuliukas.gif aciu 4u.gif tiksliai kaip as nepamasciau o juk filca naudoju kitomsreikmems ir net namusoe daug spalvu turiu blush2.gif
Atsakyti
Oi merginos kas per vilna man cia pakliuvo veliau jau net nezinau kiek valandu siuos tapukus violetine traukesi puikiai na bet rozyne doh.gif ka tik nedariau idejau i vidu ant galo kroksiuka ir i skalbimo masina 60laipsniu temperaturoj valanda atplove dar ziuriu nedaug pasitrauke tai dar karta 60temperatura na va galiausiai seip ne taip rezultatas toks doh.gif blush2.gif

user posted image

ir dar norejau toki dalyka pasiteirauti ar tik is www.wool.lt vilneleje atradau adateliu ir susizalojau ranka ar jum buvo taip kad radot toki dalyka? pasiskambinus jiem pasakiau situacija jie atsake kad buvo sugedusios karsymo stakles ir taip nebebus bet pries pora dieneliu gavau vilnele ir pilkoje vilnoje vel atradau adatele .ar pasitaike jum tokia situacija?
Atsakyti
man atrodo dar rožinių ir dar žalių dažniausiai pasitaiko blogai besiveliančios vilnos.

Kažkada vaikišką šalikėlį vėliau iš rožinės sluoksnos, tai vėliau, kaip kokia šlepetes, bambukiniu kilimėliu, iš visų jėgų, su karštu vandeniu ir tai toks tik tik susivėlė. Taip ir stovi tos vilnos likutis, daugiau niekur nenaudojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 spalio 2010 - 16:06
QUOTE(karalyste @ 2010 10 05, 16:36)
ir dar norejau toki dalyka pasiteirauti ar tik is www.wool.lt vilneleje atradau adateliu ir susizalojau ranka  ar jum buvo taip kad radot toki dalyka?  pasiskambinus jiem pasakiau situacija jie atsake kad buvo sugedusios karsymo stakles ir taip nebebus  bet pries pora dieneliu gavau vilnele ir pilkoje vilnoje vel atradau adatele .ar pasitaike jum tokia situacija?

Man kelis kartus teko adatos nuolaužų rasti, iš woolo pirkau doh.gif
Gražūs tepukai, spalvos tokios mergaitiškos wub.gif
Atsakyti
niu esu labai patenkinta savo paskutiniais darbeliais, tai noriu ir jum pasirodyt ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ujuj kokie taškiai thumbup.gif wub.gif Adata badei?
Atsakyti
nea..cia puseles bumbuliuku, klijuota su momentu.. adata neprisibado taip..
Atsakyti
spalvotos - spoguotos labai linksmai mielos biggrin.gif O is keliu sluoksniu veliat slepetes?
Atsakyti
dedu 6 sluoksnius sluoksnos ir karsinio i viduri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 10 05, 19:21)
nea..cia puseles bumbuliuku, klijuota su momentu.. adata neprisibado taip..

Superinis dekoras thumbup.gif
Atsakyti
Superinės jūsų tapkutės, mergaitės thumbup.gif
O dėl adatų vilnoje, tai taip, iš ten kai pirkdavau, rankelės kentėdavo nuo tų adatų, oi, oi, oi. . .verysad.gif
Atsakyti
inga-monika - dekoras zavus
Atsakyti