Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(aaagni @ 2010 10 01, 10:05)
Ne Mole, tapkyčių padukus aš pati lateksu tepu smile.gif.  O dėl kainų tai parašysiu į a.ž, bijau, kad paskui iš forumo neišmestų,  nes čia ne komercinis....

nu darbeliai PASAKA NERA ZODZIU KOKS GROZIS
Atsakyti

QUOTE(uups @ 2010 10 01, 09:24)
kuo storesnis velinys,- tuo mazhiau didini shablona,- shitiek padidinus storu tapkiu nebesuveltum tiesiog iki reikiamo dydzhio  rolleyes.gif

jep, žinau. tiesiog norejau parodyti pirstiniu sablona. o visus tuos storiau-maziau - zinau biggrin.gif

o-pa-pa, gavau morala, tai pabandysiu pakritikuoti biggrin.gif bet kritikuoju vistiek pagal tai kaip as daryciau, nors is esmes tavo nuveltosios nebutinai turi buti tokios, kokias velciau as ar kuri kita. man rodos uzkulnio ir pirstu plotis - panasus. as kai darau lekala, prieki darau platesni nei kulnui skirta vieta - bet cia man gal rodos. ir forma man labiau primena suvelta ovala, o ne pagal kojos forma, bet man paciia tas sunkokai gaunasi. as skyliu krastus labiau pavelciau. man ir pacios tapkes per storos - as tokiu neveliu biggrin.gif nes man atrodo nelankscios, gal maziau mielos "prie kojos" bet uztai gal jos patvarios, nors man jos atrodo grubokai, bet tai velgi, cia kiekvieno skoniui . kadangi is sono foto nera, manau ir uzkulniai gali slyscioti. bet tai ner blogai, nes as pati savo tapkes ilgainiui vistiek kisdavau neziuredama ir uzkulnius numindydavau. tai kaip as galiu kritikuot ir sakyt kas yra blogai - jei galbut toks ir buvo tavo sumanymas toks uzkulnis, toks platumas ir pan smile.gif
4u.gif

savu jau nerodysiu, o tai sakys pati kitu kritikuoji, paziurek i savo veltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 10 01, 18:15)
jep, žinau. tiesiog norejau parodyti pirstiniu sablona. o visus tuos storiau-maziau - zinau  biggrin.gif

o-pa-pa, gavau morala, tai pabandysiu pakritikuoti biggrin.gif bet kritikuoju vistiek pagal tai kaip as daryciau, nors is esmes tavo nuveltosios nebutinai turi buti tokios, kokias velciau as ar kuri kita. man rodos uzkulnio ir pirstu plotis - panasus. as kai darau lekala, prieki darau platesni nei kulnui skirta vieta - bet cia man gal rodos. ir forma man labiau primena suvelta ovala, o ne pagal kojos forma, bet man paciia tas sunkokai gaunasi.  as skyliu krastus labiau pavelciau. man ir pacios tapkes per storos - as tokiu neveliu  biggrin.gif nes man atrodo nelankscios, gal maziau mielos "prie kojos" bet uztai gal jos patvarios, nors man jos atrodo grubokai, bet tai velgi, cia kiekvieno skoniui . kadangi is sono foto nera, manau ir uzkulniai gali slyscioti. bet tai ner blogai, nes as pati savo tapkes ilgainiui vistiek kisdavau neziuredama ir uzkulnius numindydavau. tai kaip as galiu kritikuot ir sakyt kas yra blogai - jei galbut toks ir buvo tavo sumanymas  toks uzkulnis, toks platumas ir pan smile.gif
4u.gif

savu jau nerodysiu, o tai sakys pati kitu kritikuoji, paziurek i savo veltas  biggrin.gif

aciu labai, tai is karto taip reikejo biggrin.gif 4u.gif
* tikrai taip, ovalas, nes pedutes formos niekaip nepavyko isgaut blush2.gif
* o as galvojau kad skyles tai jau apveltos kaip reikalas biggrin.gif
* Pacias pirmasias tapkes veliau is keturiu ar tai penkiu plonu sluoksniu, tai man mygom prakiuro.Tai sy kart pasitariau su savim biggrin.gif ir nusprendziau kad darysiu septynius sluoksnius, tepukai gavosi stori, bet kaip nekeista lankstus, nu ir tikiuosi kad taip greit neprakiurs.Grozio tai tikrai jokio, is paziuros grubokos.Man asmeniskai plonesnes graziau, bet as dar nemoku padaryt plonu ir tvirtu.
*uzkulniukas vienas tai geras kitas ant plikos kojytes slysciotu blush2.gif nes blogai iskirpau skyle, as kazkaip vis arciau kulniuko ta skyle kerpu, o paskui pasimato kad uzkulniukui normaliam "mesos" kaip ir nebelieka doh.gif Bet ant petkelnyciu kolkas nesmunka,nebent veliau jei prasitampys ar kaip kitaip nusimindzios.

Dar kart dekoju, nugi tokios pastabos tikras geris 4u.gif
Atsakyti
kad butu tvirtos reikia suvelti iki tokio lygio, kad nebesitrauktu daugiau jokiom pastangom biggrin.gif antra - gerai istepti lateksu ir stebeti ar kur nesiojant nenusitryne, be lateksovisai tikriausiai greitai susibaigia, trecia - kad pirstai nesiremtu labai i tapkute, nes jei bus kokios mazokos, tai pirstas ilgainiui islys.
kai "mesos" uzkulniukam truksta, galima velimo eigoje tieisog patempti vilna i virsu. na jei isimovus, tai patapmyti ta uzkulniuka, jei truksta nedaug - siek tiek padeda. keliais mm smile.gif
Atsakyti
linada aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2010 10 01, 16:12)
nu darbeliai PASAKA NERA ZODZIU KOKS GROZIS

Dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Kagi dar isdristu ideti darbeli , tikiuosi jusu pastabu:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 02, 15:13)
Kagi dar isdristu ideti darbeli , tikiuosi jusu pastabu:) 

user posted image

Oi,geras biggrin.gif kokios fainutes. Labai gera idėja thumbup.gif Nepyk, bet pastabų neturiu g.gif
Atsakyti
Mamos labai noriu trupucio patarimo ir pagalbos. Nieko apie velima nezinau, todel iskart noriu pasakyti kadman reik lengviausio varianto. o paskui jau pati bandysiu analizuoti jusu pasiulyta. Zodziu nupirkau dukrytei tikru tikriausius veilokus su guminiais skaidriais kaliosiukais, bet jau taip baisiai jie papuosti kad sakes, todel sumasciau kad graziausia butu juos spalvota vilna "nugrazinti". Koki buda tureciau pasirnkti? Sausaji tikriausiai? Ko jam reiktu? Adatos ir bet kokios spalvotos vilnos? Nu ir paskui kaip dedi tas sruogeles ir badai kol netasibos? Ar gerai as cia supantu viska?
Atsakyti
Prie suveltų veilokų, manau, tik sausai, t.y. adatėlėmis įmanoma privelti. Viską teisingai aprašei. Dar galima šlapiai atskirai nuvelti kokias nors gėles, figūras ar pan,. ir tada prisiūti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 spalio 2010 - 08:03
arba nusipirkti flico susikurti dekoracijaas ir jas prisiuti
Atsakyti
As kloju 6-8 sluoksnius sluoksnos slepetem. Cia pagal nuotaika. Karta sugebejau suklot 8 sluoksnius ir gavosi per plonos doh.gif Persistengiau.

Man storumas slepetem nekliuna. Storos ir tvirtos - jaukumas, siltumas ilgaaumziskumas. Bet jau kociot tai tikrai nelengva.

Kai darau slepetes - skyle kerpu beveik per viduri, nedidele. Po to padailinu, labiau i kulno puse.

karalyste
smagios. biggrin.gif Cia ne kritika, bet daugiau mano pastebejimas. Akytes su adata iveltos? Man nelabai gerai taip laikosi. Nulaksto po kazkurio laiko. Todel pati tokio dekoro vengiu.

Dedam savo slepetes kritikuojam, siulom, kaip pagerint ar palengvint savo ir kitu darba. Juk gera dalintis patarimais. Todel ir as kaip o-pa-pa labai prasau objektyvios nuomones. Visada kritikuokit mano darbus ir siulykit savo varijantus ar nuomones. Juk tai labai svarbu, kad zmogus tobuletu. Pagyras girdet labai smagu, o kritika - labai naudinga. biggrin.gif

Sia savaite pora poru turiu nuvelt, jei nugara nepaves, tai turesiu ka parodyt jusu teismui. biggrin.gif
Atsakyti