QUOTE(linada @ 2010 10 01, 18:15)
jep, žinau. tiesiog norejau parodyti pirstiniu sablona. o visus tuos storiau-maziau - zinau
o-pa-pa, gavau morala, tai pabandysiu pakritikuoti
bet kritikuoju vistiek pagal tai kaip as daryciau, nors is esmes tavo nuveltosios nebutinai turi buti tokios, kokias velciau as ar kuri kita. man rodos uzkulnio ir pirstu plotis - panasus. as kai darau lekala, prieki darau platesni nei kulnui skirta vieta - bet cia man gal rodos. ir
forma man labiau primena suvelta ovala, o ne pagal kojos forma, bet man paciia tas sunkokai gaunasi. as
skyliu krastus labiau pavelciau.
man ir pacios tapkes per storos - as tokiu neveliu nes man atrodo nelankscios, gal maziau mielos "prie kojos" bet uztai gal jos patvarios, nors man jos atrodo grubokai, bet tai velgi, cia kiekvieno skoniui . kadangi is sono foto nera, manau ir
uzkulniai gali slyscioti. bet tai ner blogai, nes as pati savo tapkes ilgainiui vistiek kisdavau neziuredama ir uzkulnius numindydavau. tai kaip as galiu kritikuot ir sakyt kas yra blogai - jei galbut toks ir buvo tavo sumanymas toks uzkulnis, toks platumas ir pan
savu jau nerodysiu, o tai sakys pati kitu kritikuoji, paziurek i savo veltas
aciu labai, tai is karto taip reikejo
* tikrai taip, ovalas, nes pedutes formos niekaip nepavyko isgaut
* o as galvojau kad skyles tai jau apveltos kaip reikalas
* Pacias pirmasias tapkes veliau is keturiu ar tai penkiu plonu sluoksniu, tai man mygom prakiuro.Tai sy kart pasitariau su savim
ir nusprendziau kad darysiu septynius sluoksnius, tepukai gavosi stori, bet kaip nekeista lankstus, nu ir tikiuosi kad taip greit neprakiurs.Grozio tai tikrai jokio, is paziuros grubokos.Man asmeniskai plonesnes graziau, bet as dar nemoku padaryt plonu ir tvirtu.
*uzkulniukas vienas tai geras kitas ant plikos kojytes slysciotu
nes blogai iskirpau skyle, as kazkaip vis arciau kulniuko ta skyle kerpu, o paskui pasimato kad uzkulniukui normaliam "mesos" kaip ir nebelieka
Bet ant petkelnyciu kolkas nesmunka,nebent veliau jei prasitampys ar kaip kitaip nusimindzios.
Dar kart dekoju, nugi tokios pastabos tikras geris