QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 30, 18:06)
atitempiau sliurytes ir noriu paklaust, kas dar be nevienodu nosiu,kreivu skyliu ir nevienodo storio, yra blogai?
as kaip ir srauni upe pasakysiu - kad kas blogai ir ka norit taisyti turit matyt jus, jei jum viskas gerai, tai jau kitiem tuo labiau. kazkaip labai keistas toks pateikimas, ideda ir sako "kritikuokit". kodel kritikuot. nera vieno gero, tiesingo budo, modelio, formos ir pan. jei nuvelusi kazko klausia galima pasakyti, bet vos ideyta foto pulti kritikuoti tai...kazkaip nei upo nei noro nei tikslo.
QUOTE(karalyste @ 2010 09 30, 18:29)
Vat man kad kas paslapti isduotu kaip lygia skyle iskirpt
nekirpkit is karto. kirpkit minimuma. o paskui suvelus ikisus koja apsikarpykit. tada ir vilna susivelus nebeslankios, ir bus susitraukus kur ir kiek riekia. velimo pradzioj visa skyle kirpti rizikinga, ypac jei prie kulno pasismagini as kerpu daug kartu ir po truputi o siaip tai nors nuvelus man rodos nemazai, man grazi "skyle" ir pati forma vis dar mistika, gal del to, kad neprisedu prie to reikalo, o darau epizodiskai, tai daug kas uzsimirsta ir pan.
pirstines veliau, gal kam bus idomu. tikrai cia kaip skaiciau kurios tik po 3 cm velliamiem darbam uzdeda, mano lekalas kai kur 3 kart didesnis uz realia dali
vilnos pirstinei apie 20 gramu. vaikisku kazkaip nepasveriau.
smagu bus ziema isbandyt