Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 30, 18:06)
atitempiau sliurytes ir noriu paklaust, kas dar be nevienodu nosiu,kreivu skyliu ir nevienodo storio, yra blogai?

as kaip ir srauni upe pasakysiu - kad kas blogai ir ka norit taisyti turit matyt jus, jei jum viskas gerai, tai jau kitiem tuo labiau. kazkaip labai keistas toks pateikimas, ideda ir sako "kritikuokit". kodel kritikuot. nera vieno gero, tiesingo budo, modelio, formos ir pan. jei nuvelusi kazko klausia galima pasakyti, bet vos ideyta foto pulti kritikuoti tai...kazkaip nei upo nei noro nei tikslo.

QUOTE(karalyste @ 2010 09 30, 18:29)
Vat man kad kas paslapti isduotu kaip lygia skyle iskirpt doh.gif

nekirpkit is karto. kirpkit minimuma. o paskui suvelus ikisus koja apsikarpykit. tada ir vilna susivelus nebeslankios, ir bus susitraukus kur ir kiek riekia. velimo pradzioj visa skyle kirpti rizikinga, ypac jei prie kulno pasismagini doh.gif as kerpu daug kartu ir po truputi smile.gif o siaip tai nors nuvelus man rodos nemazai, man grazi "skyle" ir pati forma vis dar mistika, gal del to, kad neprisedu prie to reikalo, o darau epizodiskai, tai daug kas uzsimirsta ir pan.

pirstines veliau, gal kam bus idomu. tikrai cia kaip skaiciau kurios tik po 3 cm velliamiem darbam uzdeda, mano lekalas kai kur 3 kart didesnis uz realia dali
user posted image
user posted image
user posted image
vilnos pirstinei apie 20 gramu. vaikisku kazkaip nepasveriau.
smagu bus ziema isbandyt

Atsakyti
fantastiškai gražios, reikės ir man pabandyt smile.gif
Atsakyti
Labai gražios pirštinaitės, Linada.
Aš lekalą irgi gerokai didesnį darau,man kažkaip ta vilna labai susitraukia g.gif
Reiks ir man savąsias išbandyti smile.gif
user posted image
Papildyta:
čia dar truputėli irgi darbavausi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagni: 01 spalio 2010 - 07:39
Aš irgi turiu nuvėlus kumštines pirštinytes, panašias į Linados pirmąsiais. dariau trafaretą didesnį negu mano ranka, bet pirštinytės mažos net 2 metų vaikiukui verysad.gif Pirštuotos - man iš vis mistika g.gif Neįsivaizduoju, kaip ten vilną užlankstyti reikia g.gif , kad lygios gautųsi g.gif

Aaagni, o tapkyčių padus irgi batsiuvys apsiuva? Ir dar blush2.gif KIEK TAVO GROŽIAI BATAI IR TAPKĖS KAINUOJA?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 10 01, 08:55)
Aš irgi turiu nuvėlus kumštines pirštinytes, panašias į Linados pirmąsiais. dariau trafaretą didesnį negu mano ranka, bet pirštinytės mažos net 2 metų vaikiukui verysad.gif Pirštuotos - man iš vis mistika g.gif  Neįsivaizduoju, kaip ten vilną užlankstyti reikia g.gif , kad lygios gautųsi g.gif

Aaagni, o tapkyčių padus irgi batsiuvys apsiuva? Ir dar blush2.gif KIEK TAVO GROŽIAI BATAI IR TAPKĖS KAINUOJA?

Ne Mole, tapkyčių padukus aš pati lateksu tepu smile.gif. O dėl kainų tai parašysiu į a.ž, bijau, kad paskui iš forumo neišmestų, nes čia ne komercinis....
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 10 01, 00:32)

O kodėl jūs norit blogumų ieškot? Šitos išėjo taip, kitos bus geresnės smile.gif

O todel kad kitakart zinociau kaip padaryt geriau.
Jei mokysiuos, neabejoju kad kitos bus geresnes:)
QUOTE(linada @ 2010 10 01, 01:18)
1. kad kas blogai ir ka norit taisyti turit matyt jus

2. jei nuvelusi kazko klausia galima pasakyti,
3. bet vos ideyta foto pulti kritikuoti tai...kazkaip nei upo nei noro nei tikslo.

1.Tik pradejes skaityt pirmokas irgi turi zinot kuriuos zodelius taria gerai kuriuos ne?
2. Tai as nuvelusi ir klausiu, kas yra negerai.Zinot, jei galvociau kad mano tapkes superines, eiciau i pagyru puoda ir girciausi iki nukritimo biggrin.gif
3. Mat morala ilgiausia parasyt tai nepatingejot, ir upo atsirado ir noro ir tiksla turbut koki turejot:D Geriau jau butumet pora zodziu apie tapkes parase, nors naudos butu.
O siaip tai pastabos ir kritika, ghm...ghm....sakyc du skirtingi dalykai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 09 30, 23:18)
pirstines veliau, gal kam bus idomu. tikrai cia kaip skaiciau kurios tik po 3 cm velliamiem darbam uzdeda, mano lekalas kai kur 3 kart didesnis uz realia dali

kuo storesnis velinys,- tuo mazhiau didini shablona,- shitiek padidinus storu tapkiu nebesuveltum tiesiog iki reikiamo dydzhio rolleyes.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 10 01, 08:45)
1.Tik pradejes skaityt pirmokas irgi turi zinot kuriuos zodelius taria gerai kuriuos ne?
2. Tai as nuvelusi ir klausiu, kas yra negerai.Zinot, jei galvociau kad mano tapkes superines, eiciau i pagyru puoda ir girciausi iki nukritimo biggrin.gif
3. Mat morala ilgiausia parasyt tai nepatingejot, ir upo atsirado ir noro ir tiksla turbut koki turejot:D Geriau jau butumet pora zodziu apie tapkes parase, nors naudos butu.

aka ten tave kritikuot, jei tu pati matai kas blogai? gi ir surashei- nevienodas storis, nevienodos nosys, nelygios skyles rolleyes.gif duotum pachiupinet, gal dar kas 'pasimatytu'. Nors mano skoniui jos pernelyg 'apvalios' ty, mazhai ishformuotos pagal peda. Bet jei chia vaikishkas dydis tai irgi normalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 10 01, 09:05)
Ne Mole, tapkyčių padukus aš pati lateksu tepu smile.gif.  O dėl kainų tai parašysiu į a.ž, bijau, kad paskui iš forumo neišmestų,  nes čia ne komercinis....

Aaagnyte, pažiūrėjau albumuką, jetau kas per grožai thumbup.gif wub.gif Ir rankinukai kokie wub.gif Akys iš orbitų išėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Džiaugiuosi,kad patiko.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 10 01, 08:45)

pasikartosiu milijoninį kartą, bet jei verta, tai negaila smile.gif
pirmą kartą vėliau pagal šią pamoką

http://www.auksarankes.lt/forumas/viewtopic.php?t=2250&sid=dd6c03890daea06075bc4f7b390da815

Ji man labai padėjo ir didelių lepsusų nepridariau, tieda vėliau esu pridarius broko, ir dabar kartais išsprūsta. Bet kas nedirba tas neklysta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagni @ 2010 10 01, 07:32)

oi kaip man dėl tų padų pavydu lotuliukas.gif
šaunuolė tu, labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 10 01, 11:24)

QUOTE(srauni_upe @ 2010 10 01, 12:05)
pasikartosiu milijoninį kartą, bet jei verta, tai negaila smile.gif
pirmą kartą vėliau pagal šią pamoką

http://www.auksarankes.lt/forumas/viewtopic.php?t=2250&sid=dd6c03890daea06075bc4f7b390da815

aciu smile.gif pamoka labai nebloga.
Atsakyti
o-pa-pa kaip pirmas blynas, tai visai nedaug prisviles. Gerai, kad matai ir supranti savo klaidas. O ranka atmusi su laiku. Jei velsi slepetes, tai pamatysi, kad kaskart busi vis labiau savim patenkinta. Aisku, pasitaikys ir broko ir rezultatas nevisada iseis toks, kokio tikiesi, bet kaip kirpt skyle, kad butu lygu, arba, kaip sufrmuot nosis.... cia, mieloji, turi pagauti pati. O tam reikia praktikuotis. Saunu, kad nenuploninai. Mano pirmosios gavosi perplonos. Taigi sekmes 4u.gif

uups
drinks_cheers.gif del sablono dydzio ir gaminio storio.

srauni_upe
as sita nuorodele paziurejus savo pimasias nuveliau... ax.gif Nostalgija. biggrin.gif

aaagni tiesiog puiku. bigsmile.gif ir labai kokybiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 01 spalio 2010 - 12:45