Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

trakst, papasakok apie tuos uzkulniukus daugiau, kodel uzkliuvo? Nuveliau savo vaikui tapkutes, ir vat su viena tapkute vargau, ir rodos uzkulniukas ne toks gavosi ir velesi simtakart sunkiau nei pirmoji, tai "mučijau" ta tapkute tris dienas po kelias valandas doh.gif

Tai tiesasakant,man toks lengvas nustebimas buvo kai temoj paskaiciau,nebeprisimenu kas rase, kai per diena po kelias poras tapkiu nuvelia.Ar imanoma kokybiskai per diena nuvelti kelias poras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 29 rugsėjo 2010 - 10:49
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 29, 11:23)
trakst, papasakok apie tuos uzkulniukus daugiau, kodel uzkliuvo? Nuveliau savo vaikui tapkutes, ir vat su viena tapkute vargau, ir rodos uzkulniukas ne toks gavosi ir velesi simtakart sunkiau nei pirmoji, tai "mučijau" ta tapkute tris dienas po kelias valandas doh.gif

Tai tiesasakant,man toks lengvas nustebimas buvo kai temoj paskaiciau,nebeprisimenu kas rase, kai per diena po kelias poras tapkiu nuvelia.Ar imanoma kokybiskai per diena nuvelti kelias poras?

Smagu cia susitikt biggrin.gif

Man uzkliuvo, kad jie "rieboki", tie uzkulniai. Na arba labiau trint ir spaust reiketu, arba maziau mesos, t.y. vilnos det. Kol neturejau kurpaliu, tai tiesiog kumsti istatydavau ir temdavau ir trindavau. Nezinau ar cia aiskiai. Kai dabar tapkes darau, kazkaip savaime tas uzkulnis susiformuoja, gal ranka atsimuse. g.gif

Pernai pries "Kazi po dvi poras gaminau keleta dienu. Sunku, bet imanoma. Kokybe nenukencia, bet tikrai fiziskai pavargsti. Tapkes nuvelt uzima apie 3 valandas. Tai skaiciuok. Jei kas neaisku paskambyk, gi telefona turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
supratau 4u.gif
as kogero rytoj ikelsiu foto,sian neturiu fotiko, tai mano vienos tapkes irgi uzkulnis storas gavosi, nuir siaip storumas nelygus.Ir zinau klaida.Klojau abiem tapkem vienodai, septynius plonycius sluoksnius, bet antrai tapkei beklodama kazkaip sugebejau "sugrybaut" biggrin.gif Besistengdama kad vilna "užeitu" ant lekalo krasto, jos padauginau.Ir kai jau reikejo krasciukus uzlenk, ziuriu kad nesvietiskai dauk nutolau nuo krasciuko.Emiau zirkles ir apkirpau.....ir blogai padariau nes apkirptas krastelis labai sunkiai velesi, ir vistiek gavosi tapkute storesne.Zodziu, ryt pasirodysiu blush2.gif
Antros mano tapkes bus, bet vat dirbi ir mokiniesi thumbup.gif

Galvoju,kitakart, kad nepriklociau per dauk vilnos ant krastu, gal krasciukus drekinsiu kad matytusi lekalo krastelis g.gif

Skambint tai neskambinsiu, kai tiek dauk info intere, tai geda butu nesvietiskai lotuliukas.gif Nebent jau nerasciau atsakymo blush2.gif aciu tau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 29 rugsėjo 2010 - 11:13
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 29, 11:57)

Pernai pries "Kazi po dvi poras gaminau keleta dienu. Sunku, bet imanoma. Kokybe nenukencia, bet tikrai fiziskai pavargsti. Tapkes nuvelt uzima apie 3 valandas. Tai skaiciuok.

Aš prieš mugę kasdien po dvi poras variau, sakyčiau 5 dieną koma buvo doh.gif Bet užtai 3 kg numečiau didis.gif

Kačiukai labai gražūs, tik tas užkulnis truputi kliūna (pagaliau matau ir savo ir kitų klaidas rolleyes.gif Augu ax.gif ) Manau problema, kad nesiaurinta vieta prieš kulną, na kaip čia pasakius-kočiojant tepuką paguldytą ant pado šonus lankstant šiek tiek reiktu siaurint tą vietą kur pėda žemės nesiekia (tuoj kaip paaiškinsiu, kad suvis supainiosiu doh.gif ) -tarkim užlankstau šlepetę ir apvertus ją matau ne ovalą, bet apverstą kriaušytę -didesnis ovalas pirštų, pasiaurėjimas ir vėl ovalas kulno smile.gif
Atsakyti
oho .....menuo darbo tokio ir antsvorio kaip nebuta lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 09 29, 13:03)
Aš prieš mugę kasdien po dvi poras variau, sakyčiau 5 dieną koma buvo  doh.gif  Bet užtai 3 kg numečiau didis.gif

Vat cia tai tikras darbas thumbup.gif As pora padarius jau tikrai pavargus jauciuosi. Va po saliko tai jau kaip po bulviu kasimo jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Inga-Monika spalviskai tokios.... nerandu zodzio... gal mistiskai ziemiskos. wub.gif

Nezinau ar cia i sita tema. Mano riesines. Niekad negalvojau, kad tai geras daigtas, kol siandien neisbandziau. Kazkaip su jom silciau visam kunui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 30 rugsėjo 2010 - 13:03
Aciukas merginos kad pakalbejot apie uzkulne ax.gif meginsim seurinti tikiuosi su jusu pagalba pavyks:)
Atsakyti
atitempiau sliurytes ir noriu paklaust, kas dar be nevienodu nosiu,kreivu skyliu ir nevienodo storio, yra blogai?

user posted image

Atsakyti
Vat man kad kas paslapti isduotu kaip lygia skyle iskirpt doh.gif
Atsakyti
nu va, laukiam pavasario smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

plepu plepu, sakau ir aš ką parodysiu blush2.gif
draugei čia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 30, 18:06)
atitempiau sliurytes ir noriu paklaust, kas dar be nevienodu nosiu,kreivu skyliu ir nevienodo storio, yra blogai?

O kodėl jūs norit blogumų ieškot? Šitos išėjo taip, kitos bus geresnės smile.gif Svarbu, kad pati matot link kur tobulėt mirksiukas.gif
Atsakyti