Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

atejau ir as su savo zadetais baisuokliais biggrin.gif na gal ir nelabai grazus, bet mano jau labai pamilti ir mieli... smile.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Svekutes! Jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif . Labai jau susigundziau pameginti tapkutes nusivelti, mintyse jau kaip ir isivaizduoju ta visa velimo procesa, bet kai pradesiu velti, tai bijau, kad neislaikys nervai kai kas nesigaus doh.gif . O be to dar ir klausimu vis iskyla. Kaip padaryti tas tokias tikras tapkutes (tas isispyremas platesnem nosytem)? blush2.gif

BATUKE, maziau nervuokis,grazios tavo tapkytes. As kai mazai ka suprantu, tai man net tie neapvelti krastai(tu melynu) dar graziau nei apvelti,na bent jau tu melynu modeliukui tai visai tinka.O paskutiniu tavo veltiniu, tai labai thumbup.gif tas margumas.
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 02 07, 03:26)
atejau ir as su savo zadetais baisuokliais biggrin.gif na gal ir nelabai grazus, bet mano jau labai pamilti ir mieli... smile.gif  wub.gif

Fainuoliai aulinukai is technines puses nieko komentuot negaliu, nes pati esu zalia sitame reikale, o vaizdelis akiai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2010 02 07, 03:02)
Svekutes! Jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif . Labai jau susigundziau pameginti tapkutes nusivelti, mintyse jau kaip ir isivaizduoju ta visa velimo procesa, bet kai pradesiu velti, tai bijau, kad neislaikys nervai kai kas nesigaus doh.gif . O be to dar ir klausimu vis iskyla. Kaip padaryti tas tokias tikras tapkutes (tas isispyremas platesnem nosytem)? blush2.gif

BATUKE, maziau nervuokis,grazios tavo tapkytes. As kai mazai ka suprantu, tai man net tie neapvelti krastai(tu melynu) dar graziau nei apvelti,na bent jau tu melynu modeliukui tai visai tinka.O paskutiniu tavo veltiniu, tai labai  thumbup.gif tas margumas.

dekui rolleyes.gif
na tokias tikras slepetes padaryti ne taip jau ir lengva kaip aulines - mergaites visaip bando padaryt ta paduka storesni, kad laikytusi, o ne atveptu. na kiek domejausi, vistiek pataria to bortuko visiskai nenukirpti, o tokiu slepeciu velimo instrukcija as turiu wordo dokumento formoj (mazdaug kaip vasariniu batuku forma, na bet galima daugiau iskirpti ir bus panasiau i slepetes), jei nori laukiu per az el.pasto adreso - galiu atsiust schema, taip pat turiu dar kelias schemas kitu daiktu, galiu ir jas prisegti.
Atsakyti
batuke grazios kojos thumbup.gif

Nu ir batukai tikrai labai labai patiko. Ir spalvos tokios labai mano ir forma. Nu man tai labai labai thumbup.gif wub.gif . Tikrai ne baisuokliai. Velk ir velk, kai tokie groziai gaunasi. Saunuole. 4u.gif

kvartetas visai neblogai, bet man matosi biskutuka vilna pasisiausus. Dar pamyluok jas gal. mirksiukas.gif O siaip tai thumbup.gif

invogue
, kadangi mano vaikuciai dideli, tai teko nesavam, bet labai mielam leliukui daryt tapkiukus. Tiksliau mamai leliuko padet. Tai galiu pasakyt, kad didelius man lengviau velt blush2.gif Gal del pedagogikos trukumo, o gal ir istiesu sunkiau. Taviskiai labai mieli.

As turiu motyva galvoj susideliojus 46 ismieros tapkutem blink.gif . Kaupiuosi. Ryt gal jau pradesiu. MB valentinkei noriu padovanot, nes jo vardas toks. rolleyes.gif

Atsakyti
Batuke man ir nuotraukos Tavo labai smagios thumbup.gif wub.gif Tas seselis priduoda sarma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 02 07, 19:39)
Batuke man ir nuotraukos Tavo labai smagios  thumbup.gif  wub.gif Tas seselis priduoda sarma  bigsmile.gif

dekui visoms wub.gif
kojos gal ir grazos, na dar jauna ir ne mama tai ko gi joms nebut tokiomis biggrin.gif
veltini dabar paliksiu ramybej, nes studijos prasideda, tai ir be veltinio bus ka veikti, oj bus...
sitie veltiniai pareikalavo daug mano kantrybes... is pradziu skendau, veldama galvojau kad paskutinioji jau netoli biggrin.gif gera tik ta vilna is kurios dariau - namine, tai gan greit ji susivelia smile.gif sablona turbut vel velokai isemiau, nes matosi siek tiek siules, vonioj valanda kiurksojau, galu gale pastveriau pantene buteliukai taip tryniau per visas siules, kad beveik neliko zymiu smile.gif zodziu galutinis rezultatas tapukai sitei - 2 nuluze nagai, svitrine ranku oda, dvi zaizdos ant nyksciu krumpliu...
megstu fotografuoti nakti, nes galiu zaisti apsvietimu wink.gif
ziurekite ka radau nesamone

atsiprasau, tai ,,velejai'' paciai reiketu i kursus dar ne karta nueiti, poto kitus mokyti. pikta kai pamatau tokias reklamas. musu forumietis koki 1000 000 kartu graziau dirba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 07 vasario 2010 - 18:56

atsiprasau, tai ,,velejai'' paciai reiketu i kursus dar ne karta nueiti, poto kitus mokyti. pikta kai pamatau tokias reklamas. musu forumietis koki 1000 000 kartu graziau dirba...
[/quote]

Pasiziurejau as nuoroda.... Tai pritariu nuomonei, kad mokytojai reikia dar paciai pasimokyti. Kritikuoti lengviausia, bet kai zmones pradeda mokyti kitus jie turetu buti patys sio to pasieke. Forume tikrai yra daug profesionalesniu darbu smile.gif
Atsakyti
batuke ir pas mamas karatais buna visai baika kojos lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Siaip tai labai tavo batai saunus. Vis sugriztu paziuret. thumbup.gif

Del tos "moktytojos". Drasu. g.gif Na mokyt, kai pati taip moki ir dar uz tokius pinigus. blink.gif Tikrai drasu. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 07, 21:19)
batuke ir pas mamas karatais buna visai baika kojos  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Siaip tai labai tavo batai saunus. Vis sugriztu paziuret.  thumbup.gif
Del tos "moktytojos". Drasu. g.gif  Na mokyt, kai pati taip moki ir dar uz tokius pinigus. blink.gif  Tikrai drasu.  blink.gif

dekui wub.gif man taip pat jie labai malonus, mieli, bet spalvos tai nelabai.... smile.gif seip kokybiski tokie biggrin.gif

turiu pasiulyma velejelems, dristu cia puse lupu uzsiminti, nes aktyvi tema, ar butu norinciu ir galinciu dalyvauti, jeigu padaryti velejeliu susitikima vilniuje? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 07 vasario 2010 - 20:57
batuke, viliojantis pasiulymas ax.gif , bet be vasaros i jokius susitikum atvaziot negalesiu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti

turiu pasiulyma velejelems, dristu cia puse lupu uzsiminti, nes aktyvi tema, ar butu norinciu ir galinciu dalyvauti, jeigu padaryti velejeliu susitikima vilniuje? smile.gif ax.gif
[/quote]

Manau, gera mintis. Visada samgu susitikti su bendraminciais:)
Atsakyti