Trakstbrakst, man tai labai gražios
O sluoksna buvo 28 mikronų.
Gėda, bet neprisiverčiu bandinių velt. Vis galvoju, kad jei netiks vienam, kitam tiks. daug norinčių dėvėti yra
Nesapnuok, gražios
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 27, 18:34)
vanduo nusidažo, nuo kai kurios vilnos net labai, bet kad rankos nusidazytu tai nebuvo..
Man buvo, jaučiu su Trakšt ta pačia žalia mėgavomės, viskas aplink žalia liko
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 28, 12:31)
Nesu labai savim patenkinta,
At tai tavim labai patenkinta
Šelma,
Nesapnuok kaip saldainiukai.
Nesapnuok kaip saldainiukai.
truputuka geda man , kai cia lankos tokios veltiniautojos stiprios bet labai jau norisi patarimu, kritikos nes juk sakoma is klaidu mokomes noriu jusu teismui savo garfildiskus katinukus parodyti ...
tai kad superiniai katinai nors as nepriskiriu saves prie didele patirti turinciu, nes visai nedaug dar esu nuvelusi, sakyciau esu kokia antroke
dvyliktokes gal ras prie ko prikibt
man tai labai fainos.. as net nezinau kaip tas ausytes taip padaryt?
dvyliktokes gal ras prie ko prikibt
man tai labai fainos.. as net nezinau kaip tas ausytes taip padaryt?
nu cia tai tikrai ne apie mane. As tik pirma klase ipusejau
karalyste vaikui tikriausiai daaaaug laimes suteike tapkytes Jei tureciau teise kritikuot, tai tik prie formos kibciau. Tiksliau prie uzkulnio suformavimo. Bet visumoj tai saunios vaikiskos slepetes.
karalyste vaikui tikriausiai daaaaug laimes suteike tapkytes Jei tureciau teise kritikuot, tai tik prie formos kibciau. Tiksliau prie uzkulnio suformavimo. Bet visumoj tai saunios vaikiskos slepetes.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 28, 21:19)
nu cia tai tikrai ne apie mane. As tik pirma klase ipusejau
cia taip gerai pasakiau turesiu omeny .labai verta demesio pastaba ACIUKAS
trakstbrakst nejuokauk, jau tikrai daugiau patirties nei puse pirmos klases
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 28, 21:40)
jei jau taip save vertinat tai kaip merginos man tada minus vienuolikta klase vadinas
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 28, 20:40)
tai kad tik veliu pirmus metus. Tai ir sakau, kad puse pirmos klases. Patirties visai neturiu, bet labai patinka vilna, kaip medziaga ir jos labai placios galimybes. Be to man sekasi nuo pirmu slepeciu. Pabandziau ir gavosi. Bet pradzioj slepetes, kad nuvelt sugaisdavau tris dienas po tris valandas. Nezinau, ar galiu taip save vadint, bet ji mane kartais savo mokine pavadina. Esu labai dekinga gOOtei. Ji mane daug ko ismoke. Kaip pasiziuriu jos ir kitu tikru mestriu darbus, tada jauciuosi ne pirmoke, o visai darzelinuke. Bet turiu noro ir galimybes stumtis i prieki.
Beje, aciu, kad manot, jog esu labiau patyrus.
Nesapnuok ir karalyste grazus darbeliai