Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveikos velėjėlės, įdomią čia temą palietėt g.gif Aš, kaip menotyrininkė leisiu sau irgi pakomentuoti,jei neprikalsit prie kryžiaus blush2.gif. Manau, kad Lietuvoje rankų darbas iš viso labai nuvertintas verysad.gif . Tik, kas dėl to kaltas? g.gif Tikriausiai mes - patys kūrėjai. Kitas dalykas yra tas, kad ekonominė situacija verčia taip elgtis , mažinti kainas. Tai vat, taip ir kinietiškėjam... O šiaip tai veltinis turėtų būti gan brangus, tai yra mūsų protėvių paveldėtas amatas, tik dabar sumodernintas, bet tai yra normalu. Na ir mūsų pirkėjai žiūri į tai daugiau iš praktinės pusės, o ne iš meninės. Tradicijas atspindintys darbai eina į parodas ir į užsienį. Pas mus jie dėja, kol kas nelabai reikalingi. Kitas daykas - jei žmogus yra pradedantis , tai visiškai normalu, kad kaina pas jį bus mažesnė, bet jei tai yra pvz. tautodailininko darbai, aišku kaina bus kita. Bet, kaip ten be būtų, manau, kad jei gaminys kokybiškas, tikrai nereikia nusipiginti. Sutaupysit ir laiką ir sveikatą smile.gif, o uždarbis bus tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagni: 27 rugsėjo 2010 - 08:01
aaagni drinks_cheers.gif labai pritariu nuomonei.Visiskai taip pat galvoju. Nu uztat ziauriai megstu barteriuot arba dovanot slepetes savo draugam ir artimiesiems. As i kiekviena savo darba idedu dalele saves, todel negaliu nusipigint. Na nebent tai pazystamas, draugo draugas... Is esmes zmones perka veltas slepetes. Jei noretu ir moketu patys pasidarytu.Perka ir ne visi supranta, kiek ten darbo ideta, kokia kokybe, ar darbas gerai, kokybiskai suveltas. Kalbu ne apie tave, Šelma , nes tavo darbu neciupinejau, bet apie tuos, kur teko liest rankom. Nu gerai, pigiai nusiperka nekokybiska apava, po labai trumpo laiko slepetes prasitrina, praranda forma ir zmogus galvoja, kad veltos slepetes - visiska nesamone. Kazkaip irgi negerai gaunasi. O save vertint tikrai butina. Juk zmones mielai perka kroksus uz 100 lt ir galvos sau nesuka, nors yra kinietisku ir po 15 lt. Tai jusu, velejos, reikalas ar but "kinieciais" ar but "originalais".

Dabar mane galit kalt prie kryziaus tuk tuk tuk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 27 rugsėjo 2010 - 09:03
Pritariu aaagni ir trakštbrakšt nuomonei 4u.gif
Atsakyti
O aš neįperku kroksų už 100 litų, bet vistiek noriu juos turėt...
Atsakyti
o jusu vilna nedazo ranku audiniu?
nes kai si karta apsipirkau vilnos, tai dazanti viska viska...
Atsakyti
vanduo nusidažo, nuo kai kurios vilnos net labai, bet kad rankos nusidazytu tai nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2010 09 27, 18:32)
o jusu vilna nedazo  ranku audiniu?
nes kai si karta apsipirkau vilnos,  tai dazanti viska viska...

Su dazancia sluoksna neteko susidurt. Bet vienas karsinys nudaze bambukini kilimeli, rankas ir is tamsiai zalios galutiniam varijante gavosi pilka. blink.gif Taip, kad visko buna. Man taip "pasiseke" su lietuviska vilna, bet tai visai nereiskia, kad lietuviska yra bloga. Visada patartina nusipirkus vilnos, ja ismeginti nusiveliant maza lopineli. Bet tai, deja, ne mano naturai. blush2.gif

Beja, Mole, labai aciu uz pagalba. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 27 rugsėjo 2010 - 18:36
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 27, 19:34)
Su dazancia sluoksna neteko susidurt. Bet vienas karsinys nudaze bambukini kilimeli, rankas ir is tamsiai zalios galutiniam varijante gavosi pilka.  blink.gif Taip, kad visko buna. Man taip "pasiseke" su lietuviska vilna, bet tai visai nereiskia, kad lietuviska yra bloga. Visada patartina nusipirkus vilnos, ja ismeginti nusiveliant maza lopineli. Bet tai, deja, ne mano naturai.  blush2.gif
Beja, Mole, labai aciu uz pagalba. Aciu  4u.gif

Nėra už ką bigsmile.gif Visad prašom bigsmile.gif

Man irgi kartais truputį dažo g.gif
Aš sekmadienį vėliau iš turguje pirktos 28 sluoksnos doh.gif Nu nesivėlė visiškai, pirmą kartą iš jos vėliau. Paskui įmečiau į skalbyklę, galvoju bus kas bus g.gif ir ką galvojat, gražiai išsiplovė ir nesusivėlė g.gif Taip ir nesupratau, ką ne taip darau g.gif
O va iš mažo ėriuko.lt tai man super, lengvai veliasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 09 28, 09:09)
Nėra už ką bigsmile.gif  Visad prašom bigsmile.gif

Man irgi kartais truputį dažo g.gif
Aš sekmadienį vėliau iš turguje pirktos 28 sluoksnos doh.gif  Nu nesivėlė visiškai, pirmą kartą iš jos vėliau. Paskui įmečiau į skalbyklę, galvoju bus kas bus g.gif  ir ką galvojat, gražiai išsiplovė ir nesusivėlė g.gif  Taip ir nesupratau, ką ne taip darau g.gif
O va iš mažo ėriuko.lt tai man super, lengvai veliasi thumbup.gif

Ka reiskia 28 sluoksna? Nelabai supratau blush2.gif Cia gal mikronai? Sluoksna kartais papuola perkaitinta, todel nesivelia. Apturejau ir as pora kart fiasko. Todel labai gerai pasivelt bandinius, o tada velt kazka didesnio.
Atsakyti
man tai yra pauolusi tokia kuri siaip veliasi,o va kur uzlenki kitos puses sluoksi ir privelt neimanoma net per sintetine uzuolaida trinant.. cia is wool.lt pirkta..
Atsakyti
Nesu labai savim patenkinta, bet sunui bus puikios namie. Del kokybes viskas gerai. Truputi dekoro kitokio tikejausi, bet kartais gaunasi nevisai nuspejami dalykai. Jusu teismui "Liepsnos"
user posted image
Atsakyti
labai idomiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti