Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

aš tai vis į aaagni batus žiūriu biggrin.gif
irgi tokių noriu, bet noriu pati pasidaryt...

gal nusivelt vailokus ir bludyt po taisyklas kiaura diena sakant "prisiukit" "prisiūkit vargšei merginai..."

o čia ne jūsų batai veltinio namuose buvo? nes padas tai tip top smile.gif

Atsakyti
Jei storos tapkes ir gerai suveltos, tikrai daugiau nei metai laiko. Plonos, deja, gali ir pusmečio netraukt. Be to, man rodos dar ir nuo vilnos priklauso. Bent jas pas mus šeimoj (ir pas apdovanotas pažįstamas) tai kurios storos į trasą antrą sezoną išėjo. Ir vaizdas tikrai jų geras. O kurios plonos - taai nei lateksai, nei siūti padai neišgelbės, nes kaip kažkas rašė, per pirštus sugeba išdilt.
Tik man klausimas, kas patvariau : sluoksna (ta storoji) ar karšinys?
Atsakyti
O man, kaip koks prakeikimas,tik nugara apsitvarke. Issitraukiau vilnas, kurpalius is rusio parsitempiau, silka, lina prisirinkau, prisiderinau... Sugalvojau krienu savo vyram sutarkuot, nes slogos pudinet pradejo. Nu ir pirsta nusitarkavau, tiksliau naga... verysad.gif brrr kaip nemalonu. Sedziu dabar vidurini pirsta iskelus ir ant saves pykstu. Pasiguodziau blush2.gif

O man irgi nuomones noretusi isgirst. Kas patvariau sluoksna ar karsinys. g.gif As tai net nezinau, man atrodo jei gerai suvelta ir storis geras, tai gal nesiskiria... Na sunku pasakyt. Mano visos slepetes dar maziau nei metus nesiojamos. Bet va sluoksnos slepetes svelnesnes, mielesnes, galima isgaut idomesniu, grazesniu efektu. ax.gif
Atsakyti
Aš vyrui sluoksnos storesnės esu suvėlus tapkes, tai laiko kol kas taip pat, kaip manosios karšinio. Bet jo daug mažiau šėrėsi, o manosioms vis tiek kart nuo kart reik pūkelius nurinkt.
O vat vaikų, kažkodėl sluoksnos momentaliai sudilo, nors sluoksna ta pati kaip ir vyro, vaikams kažkaip tik ypatingai storos karšinio gerai laiko smile.gif
Įdomu kaip kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 09 23, 12:07)
aš tai vis į aaagni batus žiūriu  biggrin.gif
irgi tokių noriu, bet noriu pati pasidaryt...

gal nusivelt vailokus ir bludyt po taisyklas kiaura diena sakant "prisiukit" "prisiūkit vargšei merginai..."

o čia ne jūsų batai veltinio namuose buvo? nes padas tai tip top smile.gif

Nemačiau tų batų veltinio namuose, bet neturėtų būti mano smile.gif O padai tai pagrinde tik tokie ir siūnasi, nes jie geriausiai tinka veltiniams,nei per sunkūs,nei per grubūs ir svarbiausia neslidūs.
O tai niekas nesiūna? verysad.gif Nesuprantu,kaip čia, jiems darbo nereikia, ar ką g.gif ? Nieko gi čia sudėtingo. Aš nunešu,per pora dienų ir prisiūna,jei labai reikia ir kitą dieną padaro...
Atsakyti
Vyriškos soliariume įdegusios damutės smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 22, 16:42)
Nu kodel pravalas.  . Reikia ne tik medziagas, o ir savo darba ir laika vertint. Mes juk ne Kinieciai. Manau visai normalu tie 120 Lt. Kiekviena save gerbianti veleja maziau 100 Lt neturetu nusileist.

Na aš net nežinau, kiek realiai žmonių gali šlepetėms 120 litų skirti, nebet jos būtų nerealiai meniškos, ta prasme meno kūrinys labiau nei buitinis daiktas g.gif Ir tauta lieka tada basa ir nušalusiom kojom, arba priversta pati velt išmokt biggrin.gif Aš gal geriau pigiau ir daugiau klientų apausiu, kaip bebūtų ir 50 litų už šlepetes gaunant (karšinio) pelnas yra ax.gif Nes užmuškit, jei nevelčiau, tai taip ir pravaikščiočiau su kinietiškom tapkėm, 120 lt tai ta suma kurią žieminiams batams skiriu blush2.gif Nekalbu apie aukšto lygio velėjas žinoma, už gOOtes darbus mokėčiau ir virš 100, bet tai turbūt būtų didelė didelė dovana brangiam žmogui, bet ne sau kasdieniniam tampymui unsure.gif

Galit kalt dabar mano prie kryžiaus :kaukšt kaukšt:
Atsakyti
Nekalsim nekalsim, sutinku Šelma.. Aš kasdieniam trynimui veliu irgi ne daugiau 60lt. Tik už išskirtines šiek tiek daugiau paprašau 4u.gif
Atsakyti
Tada gerai, nes nervintis pradėjau, kad nusipyginau, o rankos nekyla daugiau prašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 09 25, 15:38)
  Aš gal geriau pigiau ir daugiau klientų apausiu, kaip bebūtų ir 50 litų už šlepetes gaunant (karšinio)  pelnas yra  ax.gif

QUOTE(Šelma @ 2010 09 25, 16:35)
Tada gerai, nes nervintis pradėjau, kad nusipyginau, o rankos nekyla daugiau prašyt  biggrin.gif

pasitaupytum tas rankas, arka.... gali greit jos ir velt nebekilt...veldama 2 poras vietoj vienos ir gaudama ta pati pelna) dvigubai apkrauni jas (ir nugara)...kol jauna, ir velimo stazhas nedidelis, gal nieko, bet kazhkada jos tikrai duos apie save zhinot...
chia shiaip...draugishkai...prie kryzhiaus nekalant mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir aš su riešinėm, šį kartą vaikiškomis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 09 26, 00:09)
pasitaupytum tas rankas, arka.... gali greit jos ir velt nebekilt...veldama 2 poras vietoj vienos ir gaudama ta pati pelna) dvigubai apkrauni jas (ir nugara)...kol jauna, ir velimo stazhas nedidelis, gal nieko, bet kazhkada jos tikrai duos apie save zhinot...
chia shiaip...draugishkai...prie kryzhiaus nekalant  mirksiukas.gif

Ai, niu priskaičiuokim šitą reikalą sportui irnesakyk.gif
Man nesažininga ta kainą atrodo (niu neturiu savo aplinkoj žmonių galinčių po 100 už tapkes mokėt wink.gif Na vieną kitą gal...) Pritariu visomis keturiomis, kad reikalingas elitas, meistrai veliantys aukštos kokybės meniškus veltinukus už aukštą kainą, bet reikia ir "kitaicų" kurie pigiau apauna blush2.gif O gal tu ir teisi, gal kai mano stažas, įdirbis bus didesnis, kai pasieksiu aukštą lygį ir prašysiu kitų pinigų už darbą, bet tada ateis kiti, pradedantys ir iš prastesnės vilnos pigiau veliantys g.gif
Mačiau mugėje veltinius, baisius, nesuveltus gerai, neišformuotus ir kainą šalia... tokią sakyčiau baisiai perdėtą, tai todėl ir karksiu čia, kad valio, kad yra profų ir valio, kad pradedančių yra, ir valio, kad jų kokybės darbų skiriasi ir rinktis klientas gali, bet kaina tai juk irgi privalo skirtis.. ar ne g.gif
Atsakyti