Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

swoon.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai atėjau papostringaut apie šlepečių dėvėjimąsi...
Gaminu jau kokius metus, bet aukso vidurio nerandu.
Žmonėms labiau patinka su lateksu vizualiai. Na bet ką aš žinau, pati tokias tapkes nešioju, tai nors neplonas padas buvo, bet greit susimušė. O dabar ir taip šalta, tai vis atrodo, kad per padus jis eina.
Dariau su priklijuotais padais - baisi smirdalynė ir žmonėm tie padai atrodo kaip svetimkūnis. Nors draugė nešioja - nesiskundžia. Sako šilta.
Nors mano mama tvarkingai nešioja ir tapkes tik su lateksus. Irgi atenkinta.

daugiau gyvu atsiliepimu nelabai turiu, nes jos iskeliauja belenkur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 22 rugsėjo 2010 - 14:58
QUOTE(srauni_upe @ 2010 09 22, 15:53)
inga- monika, o padus tu kartais ne iš tokio kauniečio pirkai? Bandei pati lauke nešiot juos? Neatsikalatuoja padas?
Aš tai atėjau papostringaut apie šlepečių dėvėjimąsi...
Gaminu jau kokius metus, bet aukso vidurio nerandu.
Žmonėms labiau patinka su lateksu vizualiai. Na bet ką aš žinau, pati tokias tapkes nešioju, tai nors neplonas padas buvo, bet greit susimušė. O dabar ir taip šalta, tai vis atrodo, kad per padus jis eina.
Dariau su priklijuotais padais - baisi smirdalynė ir žmonėm tie padai atrodo kaip svetimkūnis. Nors draugė nešioja - nesiskundžia. Sako šilta.
Nors mano mama tvarkingai nešioja ir tapkes tik su lateksus. Irgi atenkinta.

daugiau gyvu atsiliepimu nelabai turiu, nes jos iskeliauja belenkur...

Nu kolkas lateksas man visai nieko. Savas slepetes nesioju nuo sausio men. Dar nesiruosia atsirast skyliu. Vaiko ( mano pacios pirmosios) spejo prasitrint. Bet tai buvo gamybos brokas - per plonos. Man labiausiai nepatinka, kad prikimba visokios siuksles ir dulkes prie to lateksuoto pado ir atrodo neestetiskai. Visa kita mane visai tenkina. Del salcio, tai prisimink, kaip su sintetinem buna "faina" tokiu metu laiku. biggrin.gif Tai mano atsiliepimai tik nuo sausio, nes tik nuo tada veliu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 22, 15:01)
Nu kolkas lateksas man visai nieko. Savas slepetes nesioju nuo sausio men. Dar nesiruosia atsirast skyliu. Vaiko ( mano pacios pirmosios) spejo prasitrint. Bet tai buvo gamybos brokas - per plonos. Man labiausiai nepatinka, kad prikimba visokios siuksles ir dulkes prie to lateksuoto pado ir atrodo neestetiskai. Visa kita mane visai tenkina. Del salcio, tai prisimink, kaip su sintetinem buna "faina" tokiu metu laiku.  biggrin.gif Tai mano atsiliepimai tik nuo sausio, nes tik nuo tada veliu.  ax.gif

nu ja tos šiukšlės tai super... atrodo kaip asla... biggrin.gif doh.gif

Bet matai jei daiktas geit nusinešioja tai neadekvatūs tampa jų gamybos kaštai.... nes darbo visgi daug. O jei dar meniškesnės idėjos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 09 22, 16:06)
nu ja tos šiukšlės tai super... atrodo kaip asla...  biggrin.gif  doh.gif

Bet matai jei daiktas geit nusinešioja tai neadekvatūs tampa jų gamybos kaštai.... nes darbo visgi daug. O jei dar meniškesnės idėjos ir t.t.

Nu nepasakyciau, kad greit. Va... 9 menesius savas tusau. Tikrai metams uztenks. Apsimoka. Nu paskaiciuok. Jei kokie 200 g vilnos slepetem ( be auliuku), kad ir krautuvej pirkt vilna i 20 Lt itelpi. Nesioji metus. Gera kojom, sveika. O jei pirktum turguj, ar PC slepetes - kas menesi keist reikia, jei kokios papigeiskos po 15-20 Lt. Kojos sunta, greit suplysta. O kur dar ranku darbas, pasireiskimas fantazijai. MB turi lauzytas kojas, tai net vasara per karscius dedasi siurksciavilnes avies vilnos slepetes, sako skausma apmazina. O beto tai man ir velt labai patinka. Tik dabar su nugara varkstu, tai gaunasi pertrauka pas mane.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 22, 15:16)
Nu nepasakyciau, kad greit. Va... 9 menesius savas tusau. Tikrai metams uztenks. Apsimoka. Nu paskaiciuok. Jei kokie 200 g vilnos slepetem ( be auliuku), kad ir krautuvej pirkt vilna i 20 Lt itelpi. Nesioji metus. Gera kojom, sveika. O jei pirktum turguj, ar PC slepetes - kas menesi keist reikia, jei kokios papigeiskos po 15-20 Lt. Kojos sunta, greit suplysta. O kur dar ranku darbas, pasireiskimas fantazijai. MB turi lauzytas kojas, tai net vasara per karscius dedasi siurksciavilnes avies vilnos slepetes, sako skausma apmazina. O beto tai man ir velt labai patinka. Tik dabar su nugara varkstu, tai gaunasi pertrauka pas mane.

Na juk ne šeimai tai neveli juk už ačiū smile.gif neapsimoka smile.gif
O jei tarkim žiūrėt iš žmogaus poziciju kokiuose veltinio namuose pirkusio tapkes... už 120 lygtais... tai visai pravalas gaunas jei per metus susinešioja smile.gif

Ai beje turėjau tapkes iš aų parduotuvės, atnešiojau 2,5 metų. biggrin.gif biggrin.gif Tai kaip pažiūrėsi.
Už tat ir bandau surast būda kad rankų darbo tapkės dar būtų ir ilgaamžiškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 09 22, 16:34)
Na juk ne šeimai tai neveli juk už ačiū smile.gif neapsimoka smile.gif
O jei tarkim žiūrėt iš žmogaus poziciju kokiuose veltinio namuose pirkusio tapkes... už 120 lygtais... tai visai pravalas gaunas jei per metus susinešioja smile.gif

Ai beje turėjau tapkes iš aų parduotuvės, atnešiojau 2,5 metų. biggrin.gif biggrin.gif Tai kaip pažiūrėsi.
Už tat ir bandau surast būda kad rankų darbo tapkės dar būtų ir ilgaamžiškos smile.gif

Nu kodel pravalas. g.gif. Reikia ne tik medziagas, o ir savo darba ir laika vertint. Mes juk ne Kinieciai. Manau visai normalu tie 120 Lt. Kiekviena save gerbianti veleja maziau 100 Lt neturetu nusileist. Bet realybej yra kitaip. Na jei kas menesi reiktu slepetes pirkt po 15 Lt. Tai gautusi 180 Lt metam. Nu nebutinai kas menesi. Gerai gerai, kas du. Ir tai gautusi 90 Lt. Apsimoka. As manau saviskes nesiosiu virs metu gal. biggrin.gif Be to paziurejus, kiek zmones pinigu nesamonems ismeto... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 22 rugsėjo 2010 - 15:43
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 22, 15:42)
Nu kodel pravalas.  g.gif. Reikia ne tik medziagas, o ir savo darba ir laika vertint. Mes juk ne Kinieciai. Manau visai normalu tie 120 Lt. Kiekviena save gerbianti veleja maziau 100 Lt neturetu nusileist. Bet realybej yra kitaip. Na jei kas menesi reiktu slepetes pirkt po 15 Lt. Tai gautusi 180 Lt metam. Nu nebutinai kas menesi. Gerai gerai, kas du. Ir tai gautusi 90 Lt. Apsimoka. As manau saviskes nesiosiu virs metu gal.  biggrin.gif Be to paziurejus, kiek zmones pinigu nesamonems ismeto...  doh.gif

tai aš sutinku, kad kaina normali, nes mes ne kiniečiai smile.gif Bet aš grynai dėl nešojimosi. Nors tiesa aš vėliau tik visiem aplinkui, o sau galiausiai pailikau nešioti broką. Vyrui irgi brokas teko. Gal dar tas lemia nzn...
g.gif bet storis normalus ju , tik kad šleivos gavos smile.gif

NA dar draugei vienas tapkes duot turiu lateksiniu padu, reikės klausinėt kaip jos dėvisi.
Atsakyti
niu nežinau man tai padas nepradilo.. pirštas didysis išlindo.. bet manosios plonos buvo iš sluoksnos 4 sluoksnių - pirmosios.. po to kai kitas dariau dejau po 6 sluoksnius sluoksnos ir karšinio į vidurį.. vyras jau metus nešioja nieko jom.. lateksas aišku neišvaizdžiai atrodo, bet tokia jau jo savybe apsivelt viskuo kas po kojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 21:51)
niu nežinau man tai padas nepradilo.. pirštas didysis išlindo.. bet manosios plonos buvo iš sluoksnos 4 sluoksnių - pirmosios.. po to kai kitas dariau dejau po  6 sluoksnius sluoksnos ir karšinio į vidurį.. vyras jau metus nešioja nieko jom.. lateksas aišku neišvaizdžiai atrodo, bet tokia jau jo savybe apsivelt viskuo kas po kojom smile.gif

man kažkaip nehigieniškai atrodo tas aplipęs lateksas....
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 09 09, 17:58)
Na kaštavo jie man  nelabai daug, ( išskyrus mozolius ant raknų) smile.gif kadangi pati pasidariau:),nors vilnos čia daug sueina... O padai su prisiuvimu kainavo 40 lt.
Papildyta:
va, čia dar vieni  smile.gif
user posted image

as jau pernao taip norėjau, bet gavai tik sportbatini pada ir niekas man jo siut - klijuot nenorėjo... jūs gal į batų siuvyklą, o ne taisyklą kreipėtės?
beje labai super atrodo smile.gif
idomu kaip nešiosis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagni @ 2010 09 13, 20:41)

Ačiū blush2.gif , labai džiaugiuosi, kad patiko  smile.gif
Na, o padus  ne visi batsiuviai nori siūti, kai kurie tiesiog tingi terliotis. Na, bet aš vieną tokį "atkasiau" clap.gif ,tai dabar bendradarbiaujam  smile.gif  Bet šiaip manau galėtų siūti visi, nieko gi čia sudėtingo...

taii taisykloj man net plonu padu nenorejo klijuot, atseit labai sudetinga. Turejau namie terliotis su momentu batams... tapkėm čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 22 rugsėjo 2010 - 23:12
o as tapukus jau sekmingai nesioju puse metu kiekviena diena,net ir par karscius ,be jokiu paduku.nors jie velti ne profesionalo thumbup.gif .Ir niekas niekur nedyla ir dar nesiruosia dilti.Veliau ne as,o drauge sumaste,kad kaip gi as busiu be tapuku veltu lotuliukas.gif
gal nesiojasi taip gerai ,nes ,kai veliu savo salius ,tai stoviu tiesiog baloje su tais tapukais.aisku ,kad jie permirksta ,tada dziovinu,bet tokiu budu matomai kad jie vis tvirteja ,veliasi biggrin.gif
Atsakyti