ačiū
grazu
Sveikos, merginos. Kiek reikėtų trumpiems veilokams vilnos? Pirmą kartą velsiu juos ir lekiu į parduotuvę, nežinau kiek imt.
Inga-Monika, gražūs tapukai ir nuotrauka patiko
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 20, 15:39)
Labai simpatiški tapukai . Dariau ir aš tokius vienus, labai patogu, ypač jei vaikučio blauzdytė plona.
aaagni man tai idomu kaip tokius batukus padaryt su liezuveliu? noriu savo maziukui tokius nuvelt http://picasaweb.goo...325785065493634
Inga-Monika nu kaip is gausybes rago. As jau nuo vasaros buvau susiruosus primegzti "riesus" tepukam, bet neprisiruosiau. Tikriausiai ypac patogu vaikams. .
Tos geltonos su pilku tokios jaukios, ramios. Tik man noretusi, kad krastukas butu labiau apveltas. Labai ryskiai sviecia kirpimo krastas. Jei krasciukus dar patrintum, kad apsiveltu, manau butu dar geriau. Bet cia tiki mano nuomone.
Su liezuveliu, tai pirma gOOte (bure-bure) pradejo "kedukus" daryt. Nezinau, kaip ji tai daro, bet atrodo jie pas ja.
Vitada cia gi nuo ismieros ir ilgio priklauso. Sakyciau 500 - 600 g. As kloju 6-8 sluoksnius sluoksnos. Priklausomai nuo vilnos storio ir nuotaikos.
Tos geltonos su pilku tokios jaukios, ramios. Tik man noretusi, kad krastukas butu labiau apveltas. Labai ryskiai sviecia kirpimo krastas. Jei krasciukus dar patrintum, kad apsiveltu, manau butu dar geriau. Bet cia tiki mano nuomone.
Su liezuveliu, tai pirma gOOte (bure-bure) pradejo "kedukus" daryt. Nezinau, kaip ji tai daro, bet atrodo jie pas ja.
Vitada cia gi nuo ismieros ir ilgio priklauso. Sakyciau 500 - 600 g. As kloju 6-8 sluoksnius sluoksnos. Priklausomai nuo vilnos storio ir nuotaikos.
trakstbrakst ten kur ryškiai sviečia tai karšinys aš dedu sluoksna ir į iduri karšinio - kietesnės gaunasi.. tai va jei karšinio spalva ryškesnė apkirpus šviečia neina taip apvelt kad nesimatytų visisškai..
trakstbrakst ten kur ryškiai sviečia tai karšinys aš dedu sluoksną ir į vidurį karšinio - kietesnės gaunasi.. tai va jei karšinio spalva ryškesnė apkirpus šviečia neina taip apvelt kad nesimatytų visisškai..
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 09:47)
trakstbrakst ten kur ryškiai sviečia tai karšinys aš dedu sluoksną ir į vidurį karšinio - kietesnės gaunasi.. tai va jei karšinio spalva ryškesnė apkirpus šviečia neina taip apvelt kad nesimatytų visisškai..
Supratau, supratau. Nereikia dvieju kartu kartot.
Bet vistik manau, kad galima labiau uztrint.