Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

ačiū smile.gif
Atsakyti
dar kelios primegztu aulu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos. Kiek reikėtų trumpiems veilokams vilnos? Pirmą kartą velsiu juos ir lekiu į parduotuvę, nežinau kiek imt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 21 rugsėjo 2010 - 14:47
Inga-Monika, gražūs tapukai ir nuotrauka patiko wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 20, 15:39)
dar kelios primegztu aulu:
user posted image
user posted image

Labai simpatiški tapukai smile.gif . Dariau ir aš tokius vienus, labai patogu, ypač jei vaikučio blauzdytė plona.
Atsakyti
aaagni man tai idomu kaip tokius batukus padaryt su liezuveliu? noriu savo maziukui tokius nuvelt smile.gif http://picasaweb.goo...325785065493634
Atsakyti
Inga-Monika nu kaip is gausybes rago. thumbup.gif As jau nuo vasaros buvau susiruosus primegzti "riesus" tepukam, bet neprisiruosiau. Tikriausiai ypac patogu vaikams. thumbup.gif .

Tos geltonos su pilku tokios jaukios, ramios. Tik man noretusi, kad krastukas butu labiau apveltas. Labai ryskiai sviecia kirpimo krastas. Jei krasciukus dar patrintum, kad apsiveltu, manau butu dar geriau. Bet cia tiki mano nuomone.

Su liezuveliu, tai pirma gOOte (bure-bure) pradejo "kedukus" daryt. Nezinau, kaip ji tai daro, bet atrodo jie thumbup.gif pas ja.

Vitada
g.gif cia gi nuo ismieros ir ilgio priklauso. Sakyciau 500 - 600 g. As kloju 6-8 sluoksnius sluoksnos. Priklausomai nuo vilnos storio ir nuotaikos. smile.gif
Atsakyti
trakstbrakst ten kur ryškiai sviečia tai karšinys smile.gif aš dedu sluoksna ir į iduri karšinio - kietesnės gaunasi.. tai va jei karšinio spalva ryškesnė apkirpus šviečia smile.gif neina taip apvelt kad nesimatytų visisškai..
Atsakyti
trakstbrakst ten kur ryškiai sviečia tai karšinys smile.gif aš dedu sluoksną ir į vidurį karšinio - kietesnės gaunasi.. tai va jei karšinio spalva ryškesnė apkirpus šviečia smile.gif neina taip apvelt kad nesimatytų visisškai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-Monika: 22 rugsėjo 2010 - 08:47
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 22, 09:47)
trakstbrakst ten kur ryškiai sviečia tai karšinys smile.gif aš dedu sluoksną ir į vidurį karšinio - kietesnės gaunasi.. tai va jei karšinio spalva ryškesnė apkirpus šviečia smile.gif neina taip apvelt kad nesimatytų visisškai..

Supratau, supratau. Nereikia dvieju kartu kartot. biggrin.gif

Bet vistik manau, kad galima labiau uztrint. cool.gif 4u.gif
Atsakyti