IngaMonika,jūsų darbai nuostabūs,išties
tirki simpatulkos
Inga-Mnika darbai tikrai begalo grazus
Jus man pasakykit ar as jau visai nedora ar mano adatos kokios silpnos ar jum jos luzta ?
Jus man pasakykit ar as jau visai nedora ar mano adatos kokios silpnos ar jum jos luzta ?
kai pirkdavau jas iš eilinės parduotuvėlė provincijoj ir mums jos nuolat lūžo,o kai parsisiuntėm iš e-parduotuvių,brangesnių,dar nenulūžo,bent kol kas
Labas rytas,
Inga-Monika tu tikru tikriausia auksaranke.
Merginos, siandien viena ausim, per "Laba ryta" nugirdau, kad kazkur vyksta veltinio paroda. Gal kas zino kur. Internete jokiu naujienu neradau. Labai noreciau paziuret.
Inga-Monika tu tikru tikriausia auksaranke.
Merginos, siandien viena ausim, per "Laba ryta" nugirdau, kad kazkur vyksta veltinio paroda. Gal kas zino kur. Internete jokiu naujienu neradau. Labai noreciau paziuret.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 17, 09:09)
cia
taip noris, taip noris iki to Vilniaus nulėkt..
(aš čia tokia slapta jau kelintos temukės skaitytoja ))))
QUOTE(ratuto @ 2010 09 17, 09:58)
cia
Aciu
turiu klausimuką,kokių išmatavimų iškarpai reiktų,jei noriu tapukų 40 dydžiui? ačiū
QUOTE(malram @ 2010 09 17, 13:09)
turiu klausimuką,kokių išmatavimų iškarpai reiktų,jei noriu tapukų 40 dydžiui? ačiū
Čia nuo vilnos priklauso. Šiaip man ne visada gaunasi tokio dydžio, kaip norisi, kartais padidinu. Aš iš sluoksnos veldama, nusipiešus padą, trafaretą dididnu iš visų pusių maždau 2-2,5 cm.