Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(dzūkė @ 2010 09 10, 12:59)
Gyvenu smile.gif , miestiete manau netapsiu biggrin.gif

Aš gi dar neveliu biggrin.gif

Vėlime praktikos beveik neturiu, bet man ir yra didžiausia mįslė tų taisyklingų raštų įvėlimas.
Paskutinieji turbūt pribadyti g.gif , bet kai būna taip išsyk suvelta?  schmoll.gif

Pala pala... g.gif esu regejus tavo tapkeles. Visai neprastos buvo.

Pas Sodybiecius uzsuk, nepasididziuok. Gal nezinai, mus i Bendramincius istrenke. Ir dar ne i tema. Kaip grybai? biggrin.gif

Del taisuklingu rastu... g.gif Ka as zinau. Netaisyklingi jie pas mane, isplauke, bet man taip dar geriau. Tokie lyg teptuko potepiai gaunasi. Naudoju ivairiu spalvu vilnas, naturalius pluostus ir sintetika. Kad is situ medziagu gaut tobula piesini, reikia manau tobulai suklot ir kad tobulai dar isiveltu pluostai. Toki rezultata, kad pasiekt reikia daaaaaug praktikuotis manau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 10 rugsėjo 2010 - 12:10
Norint,kad taisyklingas raštas būtų, reikia piešinį dėliot jau gerokai apvėlus gaminį.Aš truputėlį su adata kraštelius pribadau ir tada per burbulinę plėvelę ilgai glostau. Kai piešinys kprikabintas ne taip išsitampo. Gaunasi tikslūs kontūrai. Nors tiesą pasakius, kartais man dar gražiau išplaukęs paveikslas... smile.gif
Atsakyti
Stai mano baciukai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 09 10, 13:38)
Norint,kad taisyklingas raštas būtų, reikia piešinį dėliot jau gerokai apvėlus gaminį.Aš truputėlį su adata kraštelius pribadau ir tada per burbulinę plėvelę ilgai glostau. Kai piešinys kprikabintas ne taip išsitampo. Gaunasi tikslūs kontūrai. Nors tiesą pasakius, kartais man dar gražiau išplaukęs paveikslas... smile.gif

Aaagni, trakštbrakšt, nu ir grožiai jūsų wub.gif thumbup.gif
Sakykit, o tuos padus kur jūs perkat? Ar patys batsiuviai turi?
Atsakyti
Ačiū smile.gif Tuos padus patys batsiuviai turi.
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 09 12, 11:04)
Ačiū smile.gif Tuos padus patys batsiuviai turi.

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
O aš kur einu, vis jūsu veilokiukai mintyse sukasi bigsmile.gif Nu toks grožis thumbup.gif
O jūs užtrauktukų nedėjot? Nes žiūriu pagal blauzdą , tai neplatūs bigsmile.gif
blush2.gif bet dar toks klausimukas, o kiek vilnos maždaug reikia 38 išm?
Atsakyti
Labai įspūdingai atrodo tie veltiniai su padais thumbup.gif
Man irgi jie vis mintyse sukasi, kaip ir Molei smile.gif

O tokius padus, čia bet kurioje batų taisykloje prisiūtų, ar čia tik koks surastas išskirtinis batsiuvys tai daro?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 09 12, 12:57)
Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
O aš kur einu, vis jūsu veilokiukai mintyse sukasi bigsmile.gif  Nu toks grožis thumbup.gif
O jūs užtrauktukų nedėjot? Nes žiūriu pagal blauzdą , tai neplatūs bigsmile.gif
blush2.gif  bet dar toks klausimukas, o kiek vilnos maždaug reikia 38 išm?

Ne užtrauktukų nededu, nes kai darau, tai visada tik pagal individualius išmatavimus. Tada gražiai išsiformuoja ir viskas idealiai tinka thumbup.gif . Na, o villnos kokių 600 g. reikia gal kiek daugiau g.gif . Priklauso koks ilgis.
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2010 09 13, 08:38)
Labai įspūdingai atrodo tie veltiniai su padais  thumbup.gif
Man irgi jie vis mintyse sukasi, kaip ir Molei smile.gif

O tokius padus, čia bet kurioje batų taisykloje prisiūtų, ar čia tik koks surastas išskirtinis batsiuvys tai daro?

Ačiū blush2.gif , labai džiaugiuosi, kad patiko smile.gif
Na, o padus ne visi batsiuviai nori siūti, kai kurie tiesiog tingi terliotis. Na, bet aš vieną tokį "atkasiau" clap.gif ,tai dabar bendradarbiaujam smile.gif Bet šiaip manau galėtų siūti visi, nieko gi čia sudėtingo...
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 09 13, 21:41)
Ne užtrauktukų nededu, nes kai darau, tai visada tik pagal individualius išmatavimus. Tada gražiai išsiformuoja ir viskas idealiai tinka  thumbup.gif .  Na, o villnos kokių 600 g. reikia gal kiek daugiau g.gif . Priklauso  koks ilgis.
Papildyta:

Ačiū blush2.gif , labai džiaugiuosi, kad patiko  smile.gif
Na, o padus  ne visi batsiuviai nori siūti, kai kurie tiesiog tingi terliotis. Na, bet aš vieną tokį "atkasiau" clap.gif ,tai dabar bendradarbiaujam  smile.gif  Bet šiaip manau galėtų siūti visi, nieko gi čia sudėtingo...

aaagni, dar kartą ačiū už paaiškinimus bigsmile.gif
O aš šiandien klausiau batsiuvio, tai atsakymas buvo NE, reiks su kitu pakalbėt g.gif
Taip ir supratau, kad tingi terliotis
Atsakyti
aaagni, jietau kokie faini batukai bigsmile.gif Vos nepraziopsojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
na ir grozybes blink.gif dar tik svajot man tkius nuvelt net geda rodytis su savo blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
karalyste ir man ispradziu buvo geda. O tau tikrai nera ko gedytis. Tikrai siltos, mielos slepetes. thumbup.gif Man ta balta aplikacija kazko nilabai tik. Bet cia gal tik nuotraukoj taip. Saunuole. 4u.gif
Atsakyti