Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

trakstbrakst, o jau tapkučių koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Štai ir aš pasiruošiau žiemai smile.gif

user posted image
Atsakyti
aaagni oho kokie rimti , rimtai ziemai thumbup.gif . Gi pranasauja iki -40 doh.gif Padai batsiuvio prisiuti? Kiek kastavo, jei taip?

grite aciu aciuks.gif
Atsakyti
Na kaštavo jie man nelabai daug, ( išskyrus mozolius ant raknų) smile.gif kadangi pati pasidariau:),nors vilnos čia daug sueina... O padai su prisiuvimu kainavo 40 lt.
Papildyta:
va, čia dar vieni smile.gif
user posted image
Atsakyti
aaagni nu jooo darbstuole 4u.gif As buvau gavus uzsakymeli vyriskiems vailokams, tai nesutikau. Pagailejau saves, pasiuliau turguj Baltarusiskus nusipirkt. biggrin.gif Interneto platybese buvau radus filmuka, kaip Rusijos gludumoj veilokus gamina. Patalpa, nei tai pirtis, nei tai kalve. Susigrude keletas diedu, tuos veilokus ant kokiutai kurpaliu dideliu uzmove su pliauskom dauzo visi prakaituoti, o gal ir slapi nuo karsto vandens. Nutariau nibabskoje eto delo. Bet gal reiks pamegint ziemai bent vaikam padaryt kaime lakstyt.

Del padu, tai man pasake kaina nuo 40 Lt. Kuo didesne ismiera, tuo kaina didesne. g.gif
Atsakyti
Oho unsure.gif

... ką jūs čia išdarinėjat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 rugsėjo 2010 - 08:29
sveikos. gal kas turit klaipedoj lateksu pasidalinti? sakau gal kas pirkot dideli kieki.. skubiai reikia, gelbekit!!
Atsakyti
Dzukele, brungioji, kur prapuolus??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 10, 09:43)
Dzukele, brungioji, kur prapuolus??? biggrin.gif

Neveliu blush2.gif , nors nuolat apie tai galvoju biggrin.gif
Gal jau ir vilną kandys suėdė unsure.gif
Atsakyti
Stai ir mano pirmieji nuvelti batukai busimam mazyliui smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
dzūke, o sodybos jau gal irgi nebeturi? g.gif

Nu del velimo gi dar nesezonas. Derliu gi reik apdorot, o tada galima ir pavelt. Nu as jau gal nuo kitos savaites imsiuos. Liko pas mane tik burokai ir moliugai. Turiu barteri toki ant keramikos. Dievinu tokius dalykus. Jei pati neveltum, visai ir su tavim pabarteriauciau. mirksiukas.gif

ataner.s labai mieli baciukai. wub.gif Mano bernai jau dickiai, tai i mazus baciukus kazkaip tik su nostalgija zvelgiu. Istikruju neteko maziuku daryt. Man tik del priveltu detalyciu biski neramu. Na nelabai gerai man jos laikosi. Reik ziuret, kad mazylis kokio burbuliuko nesugalvotu paragaut. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 10, 12:49)
dzūke, o sodybos jau gal irgi nebeturi?  g.gif

Gyvenu smile.gif , miestiete manau netapsiu biggrin.gif

Aš gi dar neveliu biggrin.gif

Vėlime praktikos beveik neturiu, bet man ir yra didžiausia mįslė tų taisyklingų raštų įvėlimas.
Paskutinieji turbūt pribadyti g.gif , bet kai būna taip išsyk suvelta? schmoll.gif
Atsakyti