o as suzaveta vilnos vis veliu tapukus ir taip smagu
QUOTE(karalyste @ 2010 08 31, 17:54)
rodausi ir as su dukrytes ,dukterecios ir savo tapukais pries jusu darbukus nublanksta bet dar tik pradedu draugauti su vilna
Nerodo nuotraukų
Mole kazkdel vakar fotki.com streikavo gal del to nuotraukeliu nerode
QUOTE(karalyste @ 2010 09 02, 20:02)
Mole kazkdel vakar fotki.com streikavo gal del to nuotraukeliu nerode
Rodo, rodo
Gražūs tapukai, ypač treti
O kada bitutės bus?
Sveikutes gal turite kas nuorodele video kaip tiksliai isvelti tapkutes?
QUOTE(Molė @ 2010 09 03, 14:10)
bitutes dar pakentes gal nes sausasis velymas man kazkodel nelabai pavyksta gal dar mazai informacijos man
kaip tiksliai velt tapukus tai zinokit pilnas internetas pamokeliu o seip jau as tai megstu visada kazko pasiklausyneti , megstu kai man duoda patarimus man taip patinka tai internete tiek merginu privelta nepakartojamu tapuku kad pasiklausyneti tikrai yra ko .aisku nevisos atsako bet yra ir tikrai merginu kurios nuo dusios padeda
o as nesuprantu kaip atliekamas tas vadinamas formavimas kai pradeda rauksletis forma viduje, prakerpi pagal forma, istrauki ja, o kas toliau.. vienus tapukus mamai dariau, tai formavau adata velimo... nes uzsidejus ant kojos ir glostant man pradejo nusivelineti virsutinis sluoksnis... o vaikiska tapuka kaip formuot?
ir niekur nerandu info siuo klausimu.. video isvis su tapkem neradau, o is foto tas "formavimo" procesas man nesuprantamas...
ar galetu kas apsviest ar nukreipt?
niu labai noriu saltiems orams dukrytei tapuku...
ir niekur nerandu info siuo klausimu.. video isvis su tapkem neradau, o is foto tas "formavimo" procesas man nesuprantamas...
ar galetu kas apsviest ar nukreipt?
niu labai noriu saltiems orams dukrytei tapuku...
rodausi su vaikiuko tapukais
Niu sveikos, tik nosi ikisau paziuret, kas ka rodosi.
Muera pirmojoj temoj tikrai gausu informacijos. Pasiziurek. Tiesiog pirmam puslapy manau yra nuorodos i ankstesnes temas.
Pabandysiu trumpa ir aiskiai. Kai isemi forma ( lekala) gamini dedi ant bambukinio kilimelio, ji pili karstu net verdanciu vandeniu, muiluoji susuki, kocioji. Taip kartoji is is ilgio ir is plocio, t.y. vis keiti puses, padeti. Nepersistengi, nes susimes rauksles. As vis paglostau, patrinu, nors tai gal ir bereikalingas laiko gaisimas. Manau tiesiog reikia pajust. As pirmas savo slepetes suveliau tik trindama su muilu, nenaudojau net karsto vandens. Laiko atzvilgiu tai apsurdas. Slepetem velt karstas vaduo labai gerai. Kai gaminys susitraukia, sutvirteja, kocioji stipriau, trini ir formuoji rankom forma, kokios nori. As irgi pradejau nuo to, kad prireike vaikms slepeciu. , o dabar negaliu sustot. Galva pilna minciu ir ideju, tik nugara ne visada leidzia velt.
Dideliausios sekmes visoms Saltasis sezonas ant nosies, laukiu naujo sezono vaizdu
Muera pirmojoj temoj tikrai gausu informacijos. Pasiziurek. Tiesiog pirmam puslapy manau yra nuorodos i ankstesnes temas.
Pabandysiu trumpa ir aiskiai. Kai isemi forma ( lekala) gamini dedi ant bambukinio kilimelio, ji pili karstu net verdanciu vandeniu, muiluoji susuki, kocioji. Taip kartoji is is ilgio ir is plocio, t.y. vis keiti puses, padeti. Nepersistengi, nes susimes rauksles. As vis paglostau, patrinu, nors tai gal ir bereikalingas laiko gaisimas. Manau tiesiog reikia pajust. As pirmas savo slepetes suveliau tik trindama su muilu, nenaudojau net karsto vandens. Laiko atzvilgiu tai apsurdas. Slepetem velt karstas vaduo labai gerai. Kai gaminys susitraukia, sutvirteja, kocioji stipriau, trini ir formuoji rankom forma, kokios nori. As irgi pradejau nuo to, kad prireike vaikms slepeciu. , o dabar negaliu sustot. Galva pilna minciu ir ideju, tik nugara ne visada leidzia velt.
Dideliausios sekmes visoms Saltasis sezonas ant nosies, laukiu naujo sezono vaizdu
Nu ir ka tylu cia. Sedziu prie kompo ir dziaugiuosi, kad aviu veltas sldpetes, nes bute jau saltoka. Baigesi nerupestinga vasara. Tiek velimo planu buvau susikurus, bet tie nezmoniski karsciai labai juos pakoregavo. Turejau keleta uzsakymu, tai vistiek teko pavelt. Bet jau velt kaime ir bute nesulyginami dalykai. Vilna susidelioju name, o kociot einu i terasa. Muiluojuosi, taskausi vandeniu i valias ir nebijau, kad atbegs is apacios kaimynai ir nepareiks pretenziju, kad ju euroremonta pagadinau. O beto minkstas kudros vanduo manyciau tikrai pagreitina darba. Idedu keleta vaizdu vasairiniu temai pagyvint.
Aciu gOOte uz viska ko mane mokai
Vyriskos slepetes is siurksciavilniu lietuvisku aveliu vilnos
Moteriskos slepetes is Shetland vilnos
http://picasaweb.goo...556843038675410
Vyriskos - dekoruotos medvilne, bambuko ir sintetikos pluostais, bei linu. Pavadinau - "Marmurines", nes gavosi panasus rastas, kaip akmens.
http://picasaweb.goo...etesMarmurines#
Kol kas tiek. Laukiu ir jusu nuveiktu darbu vaizdu.
Aciu gOOte uz viska ko mane mokai
Vyriskos slepetes is siurksciavilniu lietuvisku aveliu vilnos
Moteriskos slepetes is Shetland vilnos
http://picasaweb.goo...556843038675410
Vyriskos - dekoruotos medvilne, bambuko ir sintetikos pluostais, bei linu. Pavadinau - "Marmurines", nes gavosi panasus rastas, kaip akmens.
http://picasaweb.goo...etesMarmurines#
Kol kas tiek. Laukiu ir jusu nuveiktu darbu vaizdu.
Aciu ksena7
Spalvotos.
"Raudonoji gelele"
"Koala"
"Batika"
Spalvotos.
"Raudonoji gelele"
"Koala"
"Batika"