Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

o as suzaveta vilnos vis veliu tapukus ir taip smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 01 rugsėjo 2010 - 17:53
QUOTE(karalyste @ 2010 08 31, 17:54)
rodausi ir as su dukrytes ,dukterecios ir savo tapukais smile.gif pries jusu darbukus nublanksta bet dar tik pradedu draugauti su vilna  blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Nerodo nuotraukų g.gif
Atsakyti
Mole kazkdel vakar fotki.com streikavo gal del to nuotraukeliu nerode
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 09 02, 20:02)
Mole kazkdel vakar fotki.com streikavo gal del to nuotraukeliu nerode

thumbup.gif Rodo, rodo

Gražūs tapukai, ypač treti thumbup.gif
O kada bitutės bus?
Atsakyti
Sveikutes gal turite kas nuorodele video kaip tiksliai isvelti tapkutes?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 09 03, 14:10)
thumbup.gif Rodo, rodo

Gražūs tapukai, ypač treti thumbup.gif
O kada bitutės bus?

bitutes dar pakentes gal nes sausasis velymas man kazkodel nelabai pavyksta sad.gif gal dar mazai informacijos man

kaip tiksliai velt tapukus tai zinokit pilnas internetas pamokeliu o seip jau as tai megstu visada kazko pasiklausyneti , megstu kai man duoda patarimus man taip patinka tai internete tiek merginu privelta nepakartojamu tapuku kad pasiklausyneti tikrai yra ko .aisku nevisos atsako bet yra ir tikrai merginu kurios nuo dusios padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
o as nesuprantu kaip atliekamas tas vadinamas formavimas verysad.gif kai pradeda rauksletis forma viduje, prakerpi pagal forma, istrauki ja, o kas toliau.. vienus tapukus mamai dariau, tai formavau adata velimo... nes uzsidejus ant kojos ir glostant man pradejo nusivelineti virsutinis sluoksnis... o vaikiska tapuka kaip formuot?
ir niekur nerandu info siuo klausimu.. video isvis su tapkem neradau, o is foto tas "formavimo" procesas man nesuprantamas...

ar galetu kas apsviest ar nukreipt?

niu labai noriu saltiems orams dukrytei tapuku... ax.gif
Atsakyti
blush2.gif rodausi su vaikiuko tapukais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Niu sveikos, tik nosi ikisau paziuret, kas ka rodosi.

Muera pirmojoj temoj tikrai gausu informacijos. Pasiziurek. Tiesiog pirmam puslapy manau yra nuorodos i ankstesnes temas. g.gif

Pabandysiu trumpa ir aiskiai. Kai isemi forma ( lekala) gamini dedi ant bambukinio kilimelio, ji pili karstu net verdanciu vandeniu, muiluoji susuki, kocioji. Taip kartoji is is ilgio ir is plocio, t.y. vis keiti puses, padeti. Nepersistengi, nes susimes rauksles. As vis paglostau, patrinu, nors tai gal ir bereikalingas laiko gaisimas. Manau tiesiog reikia pajust. As pirmas savo slepetes suveliau tik trindama su muilu, nenaudojau net karsto vandens. Laiko atzvilgiu tai apsurdas. Slepetem velt karstas vaduo labai gerai. Kai gaminys susitraukia, sutvirteja, kocioji stipriau, trini ir formuoji rankom forma, kokios nori. As irgi pradejau nuo to, kad prireike vaikms slepeciu. biggrin.gif, o dabar negaliu sustot. Galva pilna minciu ir ideju, tik nugara ne visada leidzia velt.
Dideliausios sekmes visoms 4u.gif Saltasis sezonas ant nosies, laukiu naujo sezono vaizdu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ir ka tylu cia. Sedziu prie kompo ir dziaugiuosi, kad aviu veltas sldpetes, nes bute jau saltoka. Baigesi nerupestinga vasara. Tiek velimo planu buvau susikurus, bet tie nezmoniski karsciai labai juos pakoregavo. Turejau keleta uzsakymu, tai vistiek teko pavelt. Bet jau velt kaime ir bute nesulyginami dalykai. Vilna susidelioju name, o kociot einu i terasa. Muiluojuosi, taskausi vandeniu i valias ir nebijau, kad atbegs is apacios kaimynai ir nepareiks pretenziju, kad ju euroremonta pagadinau. O beto minkstas kudros vanduo manyciau tikrai pagreitina darba. Idedu keleta vaizdu vasairiniu temai pagyvint.

Aciu gOOte uz viska ko mane mokai

Vyriskos slepetes is siurksciavilniu lietuvisku aveliu vilnos
user posted image

Moteriskos slepetes is Shetland vilnos

http://picasaweb.goo...556843038675410

Vyriskos - dekoruotos medvilne, bambuko ir sintetikos pluostais, bei linu. Pavadinau - "Marmurines", nes gavosi panasus rastas, kaip akmens.
http://picasaweb.goo...etesMarmurines#

Kol kas tiek. Laukiu ir jusu nuveiktu darbu vaizdu. cool.gif
Atsakyti
trakstbrakst, tavo nuveltos šlepetės atrodo tokios jaukios ir šiltos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksena7: 09 rugsėjo 2010 - 10:02
Aciu ksena7

Spalvotos.

"Raudonoji gelele"
user posted image

"Koala"
user posted image

"Batika"
user posted image
Atsakyti