Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Mergytes man tikrai negaila, bet neturiu sablono unsure.gif Prasitryne jis pas mane nuo bandymu lotuliukas.gif be to pamaniau, kad kita kart vistiek ka nors noresiu pakeisti rolleyes.gif tai ir ismeciau blush2.gif

Galiu nebent tarpine nuotraukyte parodyt, kur mamai nufotografavau parodyt, kaip traukiasi vilnele mirksiukas.gif

user posted image

QUOTE(linada @ 2010 02 05, 01:23)
oksyte, as esu velusi tik kumstines pirstinytes, tai veliant as tieiog pasukdavau nyksti i vidu, na sablono isformavima siek tiek pakeisdavau ir manuju pirstinyciu nuksciai ne vieni ner atsikise - o rankyciu viduje. bet pirstuotom matomai netinka, nes daugiau detaliu - t y 5, o ne 2 - kaip pirstuotuose smile.gif bet tu saunuole, kad prigalvoji. bet kiek esu maciusi, ir tarkim Divos pirstine,s tai sablonas elementarus, bet velimo eigoje viskas suistato i savo vieta sir nyksciai visada buna kaip priklauso - neatsikise. dabar jau bijosiu ir imtis kada bandyt...man baisia gailai bandyti jei nesu isitikinusi bent 85 proc kad gausiu ko noriu smile.gif)

Na tikrai nebijok drinks_cheers.gif mirksiukas.gif 4u.gif . Viskas cia gaunas, na gal tik ne is karto biggrin.gif

Nebandziau as su tuo elementariu sablonu, nes kiek maciau nuotraukytes mergaiciu, man vis tas pirstas kliuvo. Nors dazniausiai pirstines fotografuojamos ne ant rankos. Tai gal kai uzsidedi ir gerai tos pirstinaites atrodo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 05, 07:10)
linada  lotuliukas.gif  nu jau tu cia mane visiska blondine palaikei.  lotuliukas.gif Taigi apie adatom ivelima ir kalbu. Nesilaiko man ivelti dalykaik su adata. Po kurio laiko pradeda atkibti. O pacioj pradzioj kai dedu ant paskutinio sluoksnio dekora, tai tik kazkokytai pavidala panasu su adata paformuoju, nesuveliu, bet vistiek kartais nenori prisijunkt.  mirksiukas.gif

plonesne adata imk ir isisvels.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 05, 10:57)
plonesne adata imk ir isisvels.

O ta plonesne, kazi katra. g.gif As kai veliu zaisliukus tai viso dvi naudoju: ilga ( velimui) ir trumpa (ivelimui). Cia dar kazkokia kita bus? Nu dabar tai gal ir blondine pasijutau. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 05 vasario 2010 - 10:47
QUOTE(asia05 @ 2010 02 04, 17:59)
tiesa, labai norėčiau padėkoti zenianiai, be jos pagalbos man nesigautų ir šitų nuvelti. ačiū.  aciuks.gif

Prasom prasom, gali bet kada uzlekti dar pavelti biggrin.gif

Bet ziuriu kad ne visus pati ir maciau, saunuole, simpatiskos tapkiukes isejo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 05, 12:47)
O ta plonesne, kazi katra.  g.gif  As kai veliu zaisliukus tai viso dvi naudoju: ilga ( velimui) ir trumpa (ivelimui). Cia dar kazkokia kita bus? Nu dabar tai gal ir blondine pasijutau.  nail.gif

As kaiveliu adata tiesa sakant net neziurejau kuri ten trumpesne ar ilgesne, bet ziuriu tiesiog kuri adata plonesne o kuri storesne, tarkim tarp 32 ir 40 ryskiai skirtumas matosi, o ant kitu del visa ko lipukus priklijavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 02 05, 01:03)
o kada, urupeja, jusu darbus pamatysim? smile.gif

tai , kad as tik renkuosi info dabar ir bandysiu ka nors nuvelt , bandziau vaikiskas tapkytes tai siek tiek kietumas padukuose yra , dabar zinau ka blogai dariau , ir vis laiko nera velimui, maze namie 1,6men. buitis, dekupazas, sagiu gamyba doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksyte @ 2010 02 05, 10:52)
Mergytes man tikrai negaila, bet neturiu sablono  unsure.gif Prasitryne jis pas mane nuo bandymu  lotuliukas.gif be to pamaniau, kad kita kart vistiek ka nors noresiu pakeisti  rolleyes.gif tai ir ismeciau  blush2.gif

Galiu nebent tarpine nuotraukyte parodyt, kur mamai nufotografavau parodyt, kaip traukiasi vilnele  mirksiukas.gif

Labai aciu oksyte uz foto ir , kad daliniesi informacija 4u.gif
Atsakyti
urupeja2
aciu, man ir paciai sunelio batukai labai mieli biggrin.gif nesioja maziukas ir dziaugiasi biggrin.gif

[quote=trakstbrakst,2010 02 05, 19:10]

soriukas, kita karteli, kai desiu foto, tai ikelsiu didesnes mirksiukas.gif

[quote=zeniania,2010 02 05, 22:17]
Butinai uzleksiu, tik pranesk kai susiruosi velti mirksiukas.gif

Atsakyti
mano antrasis slepeciu velimas. dabar jau galima pasirodyt viesumoij biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 02 05, 08:10)
linada  lotuliukas.gif  nu jau tu cia mane visiska blondine palaikei.  lotuliukas.gif Taigi apie adatom ivelima ir kalbu. Nesilaiko man ivelti dalykaik su adata. Po kurio laiko pradeda atkibti. O pacioj pradzioj kai dedu ant paskutinio sluoksnio dekora, tai tik kazkokytai pavidala panasu su adata paformuoju, nesuveliu, bet vistiek kartais nenori prisijunkt.  mirksiukas.gif

per mazai iveli, vadinasi smile.gif ivelus gali dar ir slapiai pavelti, kad labiau sukibtu.
Atsakyti
Oksyte, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Taigi rodausi su batukais patiems maziausiems biggrin.gif :
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2010 02 05, 21:40)
Taigi rodausi su batukais patiems maziausiems biggrin.gif :

kokie mieluciai abeji wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2010 02 05, 21:40)