Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Niu isties damiskos ir labai zavios tapockos. bandau technine prasme suprasti kaip cia padaryta g.gif . dejai 3sluoksnius skirtingu spalvu vilnos . tarpsluoksniuose idejai skrituliukus. suvelusi iskirpai. teisingai suprantu ax.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjus visokių jūsų grožybių ir aš pabandžiau bigsmile.gif
Žinau, kad pirmi blynai dažniausiai būna prisvilę, bet man smagu bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 balandžio 2010 - 08:06
Na, rodausi ir aš su savo tapukais. 4u.gif Čia anytai nuvėliau user posted image
o čia sau. paprastos, bet mielos user posted image

beje, norėjau paklausti kaip jūs iškerpat vienodą skylę kojai isikišti? turiu omeny abejose tapkėse. aš tai taip ilgai kankinuosi su tuo reikalu kiekvieną kartą, kai veliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asia05 @ 2010 04 16, 19:18)

beje, norėjau paklausti kaip jūs iškerpat vienodą skylę kojai isikišti? turiu omeny abejose tapkėse. aš tai taip ilgai kankinuosi su tuo reikalu kiekvieną kartą, kai veliu doh.gif

Aš naudoju stiklinaitę nedidukę-tiesiog pamailinus įspaudžiu ją ir matosi žymė . tada kerpu mirksiukas.gif Gražios su saulute, tokios nuotaikingos wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif su saulyte. Anyta bus patenkinta.
Klausimukas blush2.gif O jūs kerpat apvalią skylę, ar tik išilgai įkerpat?
Atsakyti
Mole drinks_cheers.gif svarbiausia, kad smagu. Oseip pirmas blynas visai neblogas ir toks gerai storas, atrodo. biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif

asia05 o man tos paprastos, bet mielos patiko. thumbup.gif Ir forma man rodos tikrai gera. Nu zodiu, saunuole. 4u.gif

As cia jau kaip kokia profe pavariau komentaru
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 04 16, 21:38)
Mole  drinks_cheers.gif  svarbiausia, kad smagu. Oseip pirmas blynas visai neblogas ir toks gerai storas, atrodo.  biggrin.gif  thumbup.gif  4u.gif
asia05 o man tos paprastos, bet mielos patiko.  thumbup.gif  Ir forma man rodos tikrai gera. Nu zodiu, saunuole.  4u.gif
As cia jau kaip kokia profe pavariau komentaru
hihihi.gif

Ačiū, Trakstbrakst , bigsmile.gif
Džiaugiausi , kad iš vis išėjo, pati nesitikėjau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šelma
Ačiū už gražius atsiliepimus, aš ir norėjau tokių pavasariškų, linksmų tapukų. Beje, ačiū, kad pasidalinot savo paslaptimi smile.gif pabandysiu ir aš gal taip daryti.
Molė
Ačiū. Aš irgi tikiuosi, kad liks patenkinta. smile.gif
Žinokit, visaip bandau. Iš pradžių šiek tiek prakerpu, kad išimti šabloną, o paskui jau kankinuosi, kad lygiai iškirpti ir vieną ir kitą. doh.gif
trakstbrakst
Su tokia forma man tikrai patogu, nei spaudžia, nei trina. Ačiū už atsiliepimą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asia05: 16 balandžio 2010 - 21:43
Mano tapkes ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 04 17, 19:26)
Mano tapkes  ax.gif

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 04 18, 05:26)
Mano tapkes  ax.gif

user posted image

Labai mielos tapkutės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 04 16, 20:36)
thumbup.gif  su saulyte. Anyta bus patenkinta.
Klausimukas blush2.gif  O jūs kerpat apvalią skylę, ar tik išilgai įkerpat?

Esu bandžiusi įvairiai. Pirmais kartais įkirpdavau tik tokį "prarezą", t.y. išilginę liniją, o pavėlus dailindavau, kad gražus būtų ovalas. Dabar - iškart kerpu nediduką ovalą. Toliau beveliant skylė didėja ir gražėja smile.gif Čia tinka, jei šlepetės su užkulniu. O jei tokios kaip tavo - įsispiriamos, tai formą koreguoji ir visai nesvarbu kaip tu pradžioje pradedi kirpti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anilė: 18 balandžio 2010 - 14:53