Niu isties damiskos ir labai zavios tapockos. bandau technine prasme suprasti kaip cia padaryta . dejai 3sluoksnius skirtingu spalvu vilnos . tarpsluoksniuose idejai skrituliukus. suvelusi iskirpai. teisingai suprantu
Prisižiūrėjus visokių jūsų grožybių ir aš pabandžiau
Žinau, kad pirmi blynai dažniausiai būna prisvilę, bet man smagu
Žinau, kad pirmi blynai dažniausiai būna prisvilę, bet man smagu
Na, rodausi ir aš su savo tapukais. Čia anytai nuvėliau
o čia sau. paprastos, bet mielos
beje, norėjau paklausti kaip jūs iškerpat vienodą skylę kojai isikišti? turiu omeny abejose tapkėse. aš tai taip ilgai kankinuosi su tuo reikalu kiekvieną kartą, kai veliu
o čia sau. paprastos, bet mielos
beje, norėjau paklausti kaip jūs iškerpat vienodą skylę kojai isikišti? turiu omeny abejose tapkėse. aš tai taip ilgai kankinuosi su tuo reikalu kiekvieną kartą, kai veliu
QUOTE(asia05 @ 2010 04 16, 19:18)
Aš naudoju stiklinaitę nedidukę-tiesiog pamailinus įspaudžiu ją ir matosi žymė . tada kerpu Gražios su saulute, tokios nuotaikingos
su saulyte. Anyta bus patenkinta.
Klausimukas O jūs kerpat apvalią skylę, ar tik išilgai įkerpat?
Mole svarbiausia, kad smagu. Oseip pirmas blynas visai neblogas ir toks gerai storas, atrodo.
asia05 o man tos paprastos, bet mielos patiko. Ir forma man rodos tikrai gera. Nu zodiu, saunuole.
As cia jau kaip kokia profe pavariau komentaru
asia05 o man tos paprastos, bet mielos patiko. Ir forma man rodos tikrai gera. Nu zodiu, saunuole.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 04 16, 21:38)
Mole svarbiausia, kad smagu. Oseip pirmas blynas visai neblogas ir toks gerai storas, atrodo.
Ačiū, Trakstbrakst ,
Džiaugiausi , kad iš vis išėjo, pati nesitikėjau
Šelma
Ačiū už gražius atsiliepimus, aš ir norėjau tokių pavasariškų, linksmų tapukų. Beje, ačiū, kad pasidalinot savo paslaptimi pabandysiu ir aš gal taip daryti.
Molė
Ačiū. Aš irgi tikiuosi, kad liks patenkinta.
Žinokit, visaip bandau. Iš pradžių šiek tiek prakerpu, kad išimti šabloną, o paskui jau kankinuosi, kad lygiai iškirpti ir vieną ir kitą.
trakstbrakst
Su tokia forma man tikrai patogu, nei spaudžia, nei trina. Ačiū už atsiliepimą.
Ačiū už gražius atsiliepimus, aš ir norėjau tokių pavasariškų, linksmų tapukų. Beje, ačiū, kad pasidalinot savo paslaptimi pabandysiu ir aš gal taip daryti.
Molė
Ačiū. Aš irgi tikiuosi, kad liks patenkinta.
Žinokit, visaip bandau. Iš pradžių šiek tiek prakerpu, kad išimti šabloną, o paskui jau kankinuosi, kad lygiai iškirpti ir vieną ir kitą.
trakstbrakst
Su tokia forma man tikrai patogu, nei spaudžia, nei trina. Ačiū už atsiliepimą.
Mano tapkes
QUOTE(Molė @ 2010 04 16, 20:36)
su saulyte. Anyta bus patenkinta.
Esu bandžiusi įvairiai. Pirmais kartais įkirpdavau tik tokį "prarezą", t.y. išilginę liniją, o pavėlus dailindavau, kad gražus būtų ovalas. Dabar - iškart kerpu nediduką ovalą. Toliau beveliant skylė didėja ir gražėja Čia tinka, jei šlepetės su užkulniu. O jei tokios kaip tavo - įsispiriamos, tai formą koreguoji ir visai nesvarbu kaip tu pradžioje pradedi kirpti ...