Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

tapkytes veltos dukrai naturaliu spalvu.
user posted image
Atsakyti
Labutis, kaip tepat lateksa ant tapkiu?
Atsakyti
Mielosios auksarankes, su Velykom visas. Kad rankos nepailstu, kad minciu ir ideju netruktu, kad visos sveikos ir laimingos butumet 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Velta-kepure aciu

kvartetas idomios tapkytes.

Mano priesvelykines

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na o šitų tapukų grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

BATUKE, maziau nervuokis,grazios tavo tapkytes. -KUO TOLIAU I MISKA TUO DAUGGIAU MEDZIU...
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 19, 12:56)
Sveikos darbstuoles,
as tai nieko nedariau, nes turejau radikulita  doh.gif

O siandien emiausi atsakingo darbo velti slepetes - velimo profui. Nu ir aisku, kai labai stengiesi s... gaunas. Jau buvau "atsikandus" karsinio parduotuvej prie menu gimnazijos, o dabar ir ant sluoksnos "uzsiroviau. Ten buvau pirkus pilka ir balta - viskas gerai buvo. Nusipirkau zydra, grazia. Nu ir tokiais tysalais eina, i guzus metasi. Sakyciau- velt nemoku, bet darau dvieju spalvu, tai kita spalva puikiai susivelus  g.gif  O tos zydros net prakirpt neina. O kai iskirpau skyle kojai, tai labai puikiai visi sluoksniukai matosi. Dar tokie balti siulai tysiasi, kuriu ne nebuvo matyt. Sakyciau silkas, bet gi silkas gerai veliasi. Ar bandet kas vilna su silku? Net nezinau ko ten prideta. Pikta, kad nei jokios informacijos ner apie ta vilna. Gal ten sintetika kokia  blink.gif .  Kaip suprantu, perka visokius brokus, o poto kaip gera pardavineja  mad.gif Bet kaip taip zmones nesupranta, kad sitaip pirkejus savo praranda.  fool.gif
Ai nu isliejau pykti, tai dabar galiu ir geru zodziu pasakyt. smile.gif
Šelma saunuole  thumbup.gif Ziuriu jau forma tapkiu biski keiciasi. Apvaleja. thumbup.gif Ziuriu, visais pasirupinai... Ir broliui ir anytai. As irgi broliui darysiu. Vel egzotika bandysiu apgalet. Dabar galvoju.... O as jums rodziau pilkas vyriskas slepetes is islandines avies vilnos?

Oksyte laaaaabai grazu  thumbup.gif  As irgi manau, kad slepetes kurkas lengviau nuvelt. Pirstinaites reikia gi labai lygiai ir pakankamai plonai suklot.  Man dar truksta praktikos. Bet manau kitai ziemai jau ir as turesiu veltas pirstinaites  ax.gif

TAI EIKITE I VELTINIO NAMUS PIRKTI VILNOS.
Atsakyti
Labutis, kaip tepat lateksa ant tapkuciu, is wool parsisiunciau lateksa, toks baltas g.gif ar su teptuku? ar ir bus baltas padas? kiek reikia palaikyti kol isdzius?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 04 06, 13:43)
Labutis, kaip tepat lateksa ant tapkuciu, is wool parsisiunciau lateksa, toks baltas  g.gif ar su teptuku? ar ir bus baltas padas? kiek reikia palaikyti kol isdzius?

As tepu pirma sluoksni ant truputi dregno pado su vilnos, likusios iskirpus kulna, gabaleliu. Jei negaila, galima ir teptuku. Reikia padengt maziausiai du sluoksnius. Isdziuves lateksas paskaidreja, bet kartais matosi baltumo. Nesiojan sitos "problemos" nebelieka. smile.gif
Atsakyti
Aš lateksą dantų šepetėliu tepu smile.gif 2 sluoksnius.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, mano tapkes dar dziuna, vakar forma tvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 04 06, 15:34)
Aš lateksą dantų šepetėliu tepu  smile.gif 2 sluoksnius.

Sveika prapuolele. 4u.gif Kur buvai dingus? smile.gif
Atsakyti
trakstbrakst, kokios mielos, žaismingos..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti