Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(dzokada @ 2010 03 08, 16:03)
Tie avietiniai tai  thumbup.gif  net seile nutyso,tokia skani spalva  doh.gif

Pasirodau ir as  blush2.gif
sitais esu lb patenkinta:
user posted image

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
linada niu taigi, kad uups ir sako, kad geriau batukai. lotuliukas.gif Bet cia matyt kiekvienam savo. Jei tureciau daugiau pinigu, ar is slepeciu darymo iseitu uzsidirbt lotuliukas.gif tai tikrai isigyciau keleta plastikiniu kurpaliu. Nes mano medinukai, man begalo mieli, bet jie senuciukai byra ir tuos sapelius sunku isrinkt buna. Savo pirmasias tapkutes vaikams formavau ant isaugtiniu vaiku sliopkiu, sau - ant savo kojos, vyrui jau taip kaip gavosi. Bet kai pasiseke isigyt kurpalius, man zymiai pasidare lengviau.
Atsakyti
user posted image
o kaip jum pavyksta tolygiai vilną susidėt?man vietom storiau gaunasi g.gif
o kaži tokslateksas tiktų?
Atsakyti
apsinge saunios slepetes thumbup.gif

Del tolygumo, tai cia matyt praktikos dalykai. Tai, kai as dar irgi nelabai daug tos praktikos turiu, tai slepetes ir darau. Nes slepetem ne tiek svarbu kazkos sustorejimas, nei tarkim salikui. Nors pastebiu, kad dabar gaunasi pakankamai lygiai ta vilna sudet. Matyt reiks imtis atsakingesniu darbu su vilna smile.gif Jau kad uzkabino mane vilna... bigsmile.gif negaliu sustot doh.gif Buvau prisizadejus sia savaite namus issikuopt. Sakiau lai rankos pailsi nuo velimo. Bet matau, kad nieko nepavyks. Labai jau noris velt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 28, 11:01)
aisku, imanoma....
shiaip idealiai (daug geriau uzh kurpalius) tinka plastmasiniai batukai nardymui/ejimui i jura,-  jie ir shlapinami nesupus, ir lankstus, kai reikia gatava slepete numaut  mirksiukas.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 28, 11:26)
uups nesutinku, kad tie batukai geriau uz kurpalius. Visu pirma kurpaliai kieti ir tvirti, tapkute galima dregna uztemt net jei ir perdaug susitrauke. Isformuot graziau galima, jei reikia ne sau pavyzdziui. Bet cia gal kiekvienam individualiai. Man kurpaliai geriau.
Per skelbimus suradau nusipirk visa maisa kurpaliu uz 25 lt.
O cia slepetes vienam labai svarbiam zmogui.

Ačiū, mergaitės, užpaaiškinimus 4u.gif
Visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip graziai suformuojat kulna tapkiu, veliau tapkes bet uzkulnis kazkoks atsikises, formavau ant savo kojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 03 28, 22:54)
user posted image
o kaip jum pavyksta tolygiai vilną susidėt?man vietom storiau gaunasi g.gif
o kaži tokslateksas tiktų?

aš dėl to latekso norėjau pasakyti: šiaip iš principo šis būtent gal ir apsaugotų kažkiek nuo slydimo tapkučių, bet latekso esmė yra ne vien slydime - lateksas saugo tapkutes nuo nusidėvėjimo. Tai kaip savotiškas padukas, kuris, deja, irgi su laiku nusidėvi...Tai jei tepti šiuo, tai tik visą paduką ir keletą kartų. O taip darant jau gaunas stipriai neekonomiška - juk čia tik 100ml, o kaina 16 lt, tuo tarpu tikras lateksas padams kainuoja ~40 - 50lt 500ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 29 kovo 2010 - 19:17
aišku 4u.gif turiu latekso pusė puslitruko,bet netepiau dar nei vienų tapkių g.gif
Atsakyti
Visi darbeliai tokie gražūs bigsmile.gif wub.gif
Mergaitės, ar geriau tapkutes velt iš sluoksnos, ar iš karšinio?
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2010 03 30, 08:58)
Visi darbeliai tokie gražūs bigsmile.gif  wub.gif
Mergaitės, ar geriau tapkutes velt iš sluoksnos, ar iš karšinio?

Man dabar geriau is sluoksnos. Slepetes gaunasi svelnios, dailesnes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 30, 09:03)
Man dabar geriau is sluoksnos. Slepetes gaunasi svelnios, dailesnes.  ax.gif

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 24, 21:06)
Niu rodausi savo paskutinias slepetes "ievu zydejimas"
user posted image

IDOMIOS wub.gif
Papildyta:
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 05, 10:54)
O ka as zinau. Vakar pirmakart tai dariau.  blush2.gif  Tai kirpau paiga gabaleli, sonus apdejau retai vilna, o perviduri palikau kloste, kuria is krastuku irgi truputi prispaugziau vilna. Viena "gele" issitarse, tai reikejo poros dyksniu ja prikabint.
Va:
user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti