Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

aciuks.gif aciu.

invogue tep is sluoksnos. Nors sita sluoksna trumpoko plauko, tai truputuka pasisiaususios kol dregnos. Dekoravau is karsino apveltom adata bitutem, bambuko pluostu ir vilnos rutuliukais.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 24, 22:06)
Niu rodausi savo paskutinias slepetes "ievu zydejimas"

Labai fainos. Dabar man iškilo klausimas: o iš kur jūs tuos kurpalius gaunat? g.gif Ar be jų neįmanoma?
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 24, 11:36)
Neturetu vasara sust. Juk vilna "kvepuoja".

Aš savo pirmąsias anos vasaros pabaigoj nusivėliau. Per karšta vasarą. Nors nebuvo jos labai storos, netgi prie plonesnių labiau. Bet kai jau 25 lauke, vilnos nebesinori.

O šiaip, Trakštbrakšt, tau gražiai gaunąsi thumbup.gif
Atsakyti
Cia broliui is siurkscios naturalios islandines avytes vilnos. Dar deta bambuko pluostas ir linas. Pavadinau jas "baltoji iltis"

user posted image

http://lh3.ggpht.com...40/DSCN3040.JPG

Su kurpaliais man tiesiog pasiseke. Juos naudojant yra lengviau slepetem suteikti forma ar dydi net.
Atsakyti
skirtos mano vyruij. dariau tokias paprastutes, kazkaip labai pridekoruotos man asmeniskai vyrams netinka wink.gif . tai gavosi tokios paprastos, bet mielos. buciuka jau gavau rolleyes.gif .
user posted image
Atsakyti
veliau snd dar vienas. isiule veltinio namuose sluoksna tokia siurkscia, panasia i karsiny. nu naciort kaip nepatiko sad.gif. kiek bevelciau vistiek tapkytes pasisiaususios ir pilna plauku nuo tapkiu, seresi. ar yra taip buve kam nors?
Atsakyti
kvartetas saunios slepetes. thumbup.gif Matosi numyluotos tokios wub.gif thumbup.gif

Del tos vilnos is "Veltinio namu". Cia gal tokia naturalios spalvos pirkai? Maciau as ja ten, ciupinejau. Blogai, kad jie ten nenurodo kas ten konkreciai per vilna, na kokios avytes. Nes buna gi ir svelnuciu naturaliu kaip antai merinosu ar blue face laichester veisliu aviu. Is paciupinejimo, tai labai panasi i islandines avies vilna is kurios mano paskutines slepetes veltos. Kai pirmas is sitos vilnos veliau, tai irgi soka apturejau. Dariau moteriskas, su kvarbatkom, o jos susitrauke iki normalaus vyrisko 44 dydzio. doh.gif. Ji tikrai plaukuojasi kol veli ir nelabai daug traukiasi. Gaminys iseina siurkstokas, labiau gal vyriskom slepetem tinka.

Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2010 03 25, 14:20)
Labai fainos. Dabar man iškilo klausimas: o iš kur jūs tuos kurpalius gaunat? g.gif Ar be jų neįmanoma?

aisku, imanoma....
shiaip idealiai (daug geriau uzh kurpalius) tinka plastmasiniai batukai nardymui/ejimui i jura,- jie ir shlapinami nesupus, ir lankstus, kai reikia gatava slepete numaut mirksiukas.gif
Atsakyti
uups nesutinku, kad tie batukai geriau uz kurpalius. Visu pirma kurpaliai kieti ir tvirti, tapkute galima dregna uztemt net jei ir perdaug susitrauke. Isformuot graziau galima, jei reikia ne sau pavyzdziui. Bet cia gal kiekvienam individualiai. Man kurpaliai geriau.

Per skelbimus suradau nusipirk visa maisa kurpaliu uz 25 lt.

O cia slepetes vienam labai svarbiam zmogui.

http://lh3.ggpht.com...40/DSCN3079.JPG

user posted image
Atsakyti
taip taip trakstbrakst itariu tapati vilna. vakar uzkisau ir vonia ir kriaukle su tais plaukais. prasikeikiau nerealiai. visas dekoras apsivele tos vilnos plaukais, silko gabaliuku idetu irgi nebesimato-pasislepe vilnoje doh.gif . po normalios sluoksnos is kurios as darydavau, sita kazkoks kosmaras arba priprast reikia. dariau dukrai tapkytes. viena tapke ji klojo kita as, tai ir storis tapkiu tarpusavyje skiriasi. baisiai norejo pabandyt smile.gif .
beje tavosios labai fainos ir naujos ir pries tai rodytos wub.gif. nebepamenu ar gyriau su bitute-na sitos tai is vis nerealios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 28 kovo 2010 - 09:53
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 28, 09:26)
uups nesutinku, kad tie batukai geriau uz kurpalius. V=

nesako kad geriau wink.gif sako, kad imanoma ir be kurpaliu, galima juos kazkuo pakeisti

as visas suaugusiu tapkutes formuoju ant savo kojos. net ir per dideles - pirma pirstus apglostau, veliau kulna. o vaikiskom tapkutem, kuriu velti nemegstu, naudoju isaugtas vaiku tapkytes - guminiais padukais, o siaip medziagos kuriu negaila ir kurias prisitaikau. jei reikia didesnes velti, o turiu tik mazutes tapkute,s tai pirma paformuoju priekiuka, o veliau tapkute paslenku i kulniuko puse ir kulniuka paformuoju.
aisku kad kurpaliai gal ir patogiau, bet mane isvarytu is namu jei as dar maisa kurpaliu parsitysciau biggrin.gif jau gana aplamai visuose namuose netelpu su savo rubais, medziagom, vilnom, siuvimo masinom, zurnalais, karoliuku dezem, dekupazo reikalais ir dar daug ko net pati neprisimenu wacko.gif na jei dar is velimo gyvenciau. o keliom tapkutem per metus ir be kurpaliu iseina puikiai.
Atsakyti
Man geriau batukai negu kurpaliai...mediniu neesu naudojus, tiesa, bet tam reikalui buvau pasidarius kietus ish plastiko, plius, bandzhiau specialius velimui ish putoplasto. Ash veliu tiesiai ant ju, ne tik formavimui/dzhiovinimui naudoju. Esant reikalui ir i skalbykle metu tongue.gif su mediniais sunkoka butu smile.gif
Atsakyti