Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ačiū už patarimus kaip tapkytes prižiūrėti. Vis dar neplaunu, bijau, kad ką ne taip paskui pridirbsiu biggrin.gif
QUOTE(Marija1 @ 2010 03 23, 15:03)
Gal ne vietoj bus mano klausimas, sakykit ar patogios veltos šlepetės, ar malonu jas avėti  4u.gif

Labai smagu jas nešioti thumbup.gif Jau kitokių nebenešiočiau schmoll.gif
Atsakyti
apsinge labai spalvyte grazi ir forma gera. Saunuole thumbup.gif

Marija1 karta pabandzius veltas slepete - kitu tikrai nebenoresi. Tai supratau, kai savas turejau isplaut, o uzsidejau senas kokiastai sintetines. blink.gif Nesulyginami dalykai. bigsmile.gif

Ech man siandien nepavyko vienos slepetes. Siukslynan iskeliavo. verysad.gif Vienam sone vilna nesukibo - tokia kisene kiaura gavosi blink.gif Va, kartais nutinka ir taip. doh.gif Uztat kitos, kaip nulietos dziusta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 23, 19:28)
Ech man siandien nepavyko vienos slepetes. Siukslynan iskeliavo.  verysad.gif  Vienam sone vilna nesukibo - tokia kisene kiaura gavosi  blink.gif  Va, kartais nutinka ir taip.  doh.gif  Uztat kitos, kaip nulietos dziusta.  rolleyes.gif

Niekada nemes nepavykusiu darbu unsure.gif schmoll.gif Su tais nevykeliais dar daug ka gali nuveikti mirksiukas.gif Kazkada buvau is intererneto pririnkus ivairiu pvz. ka galima padaryt is pusveltinio wink.gif

http://public.fotki....tinis/?show=all
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 03 23, 19:54)
Niekada nemes nepavykusiu darbu  unsure.gif  schmoll.gif Su tais nevykeliais dar daug ka gali nuveikti  mirksiukas.gif Kazkada buvau is intererneto pririnkus ivairiu pvz. ka galima padaryt is pusveltinio  wink.gif

http://public.fotki....tinis/?show=all

drinks_cheers.gif visiskai sutinku ir nieko is veltinio nemetu. Cia man nervai neatlaike. blush2.gif Nu tipo nematai ir sirdies neskauda lotuliukas.gif Daug darbo idejau ir jegu, o gavosi kazkokiatai nesamone. Ir dar is siurkscios vilnos daraiu, tai kokiamtai papuosalui nu nelabai butu.
Atsakyti
Labai ačiū, kad atrašėte, bandysiu, velsiu, tik pas mane vilna lietuviška toks karšinys tik išplautas, žodžiu ką anyta duoda tą turiu, na ir spalvotos turiu tos mažai imsiu tik papuošimams, kaip norėčiau tapukus gražius nuvelti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 03 23, 15:03)
Gal ne vietoj bus mano klausimas, sakykit ar patogios veltos šlepetės, ar malonu jas avėti  4u.gif

Žiauriai malonu. Jokių kitų jau net neįsivaizduoju. Jau vien tai, kad kojytėms šilta ir neprakaituoja visai. O dar ir išsiskalbti galima. Tik ką reiks daryt vasarą, kokių skylių prisikarpyt tapkutėse (tiksliau nusivelt su skulytėm), kad per šilta nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 24, 10:06)
Žiauriai malonu. Jokių kitų jau net neįsivaizduoju. Jau vien tai, kad kojytėms šilta ir neprakaituoja visai. O dar ir išsiskalbti galima. Tik ką reiks daryt vasarą, kokių skylių prisikarpyt tapkutėse (tiksliau nusivelt su skulytėm), kad per šilta nebūtų.

Neturetu vasara sust. Juk vilna "kvepuoja".
Atsakyti
Taip tikrai tas paces ir vasara ir ziema nesioja . Ziema nesalta , o vasara ne karsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu rodausi savo paskutinias slepetes "ievu zydejimas"
user posted image
Atsakyti
oho oho kaip faina čia jum su tais kurpaliais mirksiukas.gif

laukiu penktadienio ir draugės 4u.gif velsim tapkes g.gif
mano ''žibutinės'' dar be latekso unsure.gif
Atsakyti
Labai grazios tapkes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 24, 22:06)
Niu rodausi savo paskutinias slepetes "ievu zydejimas"

Labai grazios slepetes smile.gif Kaip suprantu jos is sluoksnos?
Atsakyti